- Konu Sahibi incilideniz
-
- #7.461
yildizlar:
Merhaba, sivi alimini cogalt istersen su, yesil cay bitki cayi gibi birde diyet yaparken kesinlikle spor sart, ben burda leslie sansona cd aldim hergun 1 saat onunla birlikte spor yapiyorum, cok basit ve inanilmaz terletiyor , turkiyede cd yoksa youtube tan 30 dk goruntusu var onunla birlikte yaparsan inan cok faydasini goruceksin.. Benim bugun 3. gunum 83 kg suan henuz tartilmadim cuma gunu tartilcam ama kendimi kilo kaybi olmus hissediyorum...
Oceania:
evet ya bendede hiç gitmemiş gibi bi baktm yine 66 ya dönmüşüm
tartı da yeni ama
Et gününde, tavada yağsız pişmiş köfte yiyebilirmiyiz?
HERKESE MERHABA BUGUN SON GUNUM SABAH TARTILDIM 83.9 BASLAMISTIM 80.7 hihoyyyt 3.2 KILO VERMISIM :teytey: .. COK MUTLUYUMM.. HAFTA SONUDA DIKKATLI DAVRANICAM VERDIGIM KILOYU ALMAK ISTEMIYORUM... PAZARTESI DEVAMMM BI AKSILIK CIKMAZSSA HEDEF KILOM 60 OLANA KADAR DEVAM ETMEK ISTIYORUM... HERKESE TAVSIYE EDIYORUMM BU DIYETI.. O KADAR DENEMELERIM OLDU YA AC KALDIM YADA VEREMEDIM, INS BOYLE DEVAM EDER..
Ben dün ikinci haftami bitirdim...ilk hafta nerdeyse 5 kilo vermisdim iki gün ara sonra tekrar basladim hersey diyete göre yedim ama bes gün sonunda hic kilomda degisiklik olmadi. Herseyi dogru yaptim hic baska sey yemedim ama hic kilo verememisim :umursamaz: neden böyle oldu anlamadimmafoldumben bosunami bu kadar ugrasdim ben :çok üzgünüm: cok üzgünüm...ilk haftamda cok sevinmisdim ama simdi :sinifsinif:
Acaba bu diyete ara mi vermek lazim ilk haftadan sonra mafoldumben offffffff
aynı sorunu bende yaşadım ilk hafta 4 kilo 2. hafta 1.5 kilo verdim sanırım biraz ara verip öyle başlamak lazım yada araya 2 günlük başka bir diyet sıkıştırmak vücudun şaşırtmak sonra yine buna dönmek lazım.
ben regl oldum bugün zaten pek birşey yiyemiyorum bari bu diyetimi yapıyım dedim tekrardan bugün 1. günüm patates yedim biraz
reglim çok ağrılı geçiyor yataktan çıkamadım doğru dürüst :1no2:
Canım bu diyetin püf noktaları tuz şeker unlu gıda kesinlikle yok.ve liste dışındaki diğer besinlerde tabi :) yani o tatlıyı unut sen patatese yumul çok yavan gelirse baharat ve limon sıkıp patates salatası gibi yiyebilirsin tabi içinde sadece patates olmak şartıyla :)slm arkadaşlar bende aranıza yeni katıldım.diyeti ve yorumları okudum çok ilgimi çekti.görünüşe göre uygulaması pratik ve kolay ayrıca çok sonuç elde edende var. bende bani bi kararla bu sabah başladım patatesle :))) allahtan sıcak havada fazla dışarı çıkılmıyor. şimdilik iyi gidiyor ama en kolayı bugündü sanırım.patates tok tutuyor çünkü. bu arada listeye benide ekleyin 65,4 ile başladım hedef 57. inşallah sonuç alırım.daha dünde 1 tepsi tatlı yapmıştım daha doğru dürüst yiyemeden eşime kaldı:)) benimde gözüm kaldı tabi :)))) neyse bu sefer olucak inşallah..herkese sağlıklı zayıflamalar hihoyyyt
ilaç değil ama adet söktürücü olarak papatça ve biberiye yi karıştırıp demledim çay gibi içtim sanırım onlar ağrı yaptı biraz erken biter bu ay inşcevabin icin cok tsk ederim...beni biraz rahatlattin :a015: regl döneminde ilac kulanmayi denedinmi?
Ben bir hafta ara verip tekrar denemek istiyorum...bakalim ne olacak boshayallersmile
Hepinize iyi sayiflamalar....opuyorumnanaktan
Merhaba arkadaslar nasilsiniz, bende ilk hafta 3.2 kg verdim ikinci haftama pazartesi baslicam ilk hafta yapilan rejimlerde odemi,suyu atiyor daha sonra kilo verimi biraz yavasliyor, bozmayin moralinizi haftada 1 kiloda gitse bu bile cok guzel sonuc.. devammmm kizlar vericez yaglariiiimizii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?