5 Günde 5 Kilo Diyeti Deneyimlerimiz

merhabalar. ben bu diyeti daha önce yaptğmda 82 den 77 ye düştüm . pazartesi günü 74 kilo ile tekrar başladım bugün 3. günüm ve 72 yim . devam ediyorum bende . herkese başarılar =)zemuszemus

ben cok su ve bitki caylari iciyorum ama spor pek yamiyorum :kedi: ama bu diyet yüzünden hic halim kalmiyorki bide iki cocuk sositososito

Oceania:

evet ya bendede hiç gitmemiş gibi bi baktm yine 66 ya dönmüşüm
tartı da yeni ama

CADIARZU ama sen isi bozmussun klava: ben devam yapiyorum ve yazilanlardan baska sey yemiyorum :1no2:kafamçokkarıştı

Benim bugün meyva günüm...en cok ananas yemesini seviyorum cokacimcoookdelikafadulden artik tartilmiyorum mafoldumben kendimde degisiklik görüyorum ama alkisalkisalkis:sm_cool:

selammm herkese nasil gidiyorrrr diyetimizz, benim bugun 4.cu gunum sabah meraklandim tartilim dedim 83.9 dan 81 e dusmusum :lepi: zaten insan anliyo biraz kilo verdigini cok sevindimm tabi , bugun butun gun yumurta yerine yogurt yicem, 1 saat yuruyus yaparim bugunude oyle bitiricem...

ben de ramazandan sonra hemen bu diyete başlıcam çok güzelmiş ya yaklşaşık 1 aydır 89 kiloda takılı kaldım ilk hedefim 75 80 arası bi kiloda olmak inşallah veririm gerçei veremeyen arkadaşlarda var ama ben denicem

HERKESE MERHABA BUGUN SON GUNUM SABAH TARTILDIM 83.9 BASLAMISTIM 80.7 hihoyyyt 3.2 KILO VERMISIM :teytey: .. COK MUTLUYUMM.. HAFTA SONUDA DIKKATLI DAVRANICAM VERDIGIM KILOYU ALMAK ISTEMIYORUM... PAZARTESI DEVAMMM BI AKSILIK CIKMAZSSA HEDEF KILOM 60 OLANA KADAR DEVAM ETMEK ISTIYORUM... HERKESE TAVSIYE EDIYORUMM BU DIYETI.. O KADAR DENEMELERIM OLDU YA AC KALDIM YADA VEREMEDIM, INS BOYLE DEVAM EDER..

3.2 iyi vermişsin cnm . ben 2.5 kadar verdim ama bunada razıyım =) bu diyeti bnde herkese tavsiye ediyorum . gerçekten verdiriyor . 82 den 77 ye düşmüştüm ilk yaptğmda sonra ara verdm . yazın kendiliğimden 74 e düşmüşüm . tatilden dönünce bu hafta 74 ile başladım şuan 71.5 kiloyum . bu hafta devam edeceğim . hedefim 55 . başarıcazzz kaydirigubbakcemile5

Ben dün ikinci haftami bitirdim...ilk hafta nerdeyse 5 kilo vermisdim iki gün ara sonra tekrar basladim hersey diyete göre yedim ama bes gün sonunda hic kilomda degisiklik olmadi. Herseyi dogru yaptim hic baska sey yemedim ama hic kilo verememisim :umursamaz: neden böyle oldu anlamadimmafoldumben bosunami bu kadar ugrasdim ben :çok üzgünüm: cok üzgünüm...ilk haftamda cok sevinmisdim ama simdi :sinifsinif:
Acaba bu diyete ara mi vermek lazim ilk haftadan sonra mafoldumben offffffff

aynı sorunu bende yaşadım ilk hafta 4 kilo 2. hafta 1.5 kilo verdim sanırım biraz ara verip öyle başlamak lazım yada araya 2 günlük başka bir diyet sıkıştırmak vücudun şaşırtmak sonra yine buna dönmek lazım.

ben regl oldum bugün zaten pek birşey yiyemiyorum bari bu diyetimi yapıyım dedim tekrardan bugün 1. günüm patates yedim biraz

reglim çok ağrılı geçiyor yataktan çıkamadım doğru dürüst :1no2:

slm arkadaşlar bende aranıza yeni katıldım.diyeti ve yorumları okudum çok ilgimi çekti.görünüşe göre uygulaması pratik ve kolay ayrıca çok sonuç elde edende var. bende bani bi kararla bu sabah başladım patatesle :))) allahtan sıcak havada fazla dışarı çıkılmıyor. şimdilik iyi gidiyor ama en kolayı bugündü sanırım.patates tok tutuyor çünkü. bu arada listeye benide ekleyin 65,4 ile başladım hedef 57. inşallah sonuç alırım.daha dünde 1 tepsi tatlı yapmıştım daha doğru dürüst yiyemeden eşime kaldı:)) benimde gözüm kaldı tabi :)))) neyse bu sefer olucak inşallah..herkese sağlıklı zayıflamalar hihoyyyt

cevabin icin cok tsk ederim...beni biraz rahatlattin :a015: regl döneminde ilac kulanmayi denedinmi?
Ben bir hafta ara verip tekrar denemek istiyorum...bakalim ne olacak boshayallersmile

Hepinize iyi sayiflamalar....opuyorumnanaktan

Merhaba arkadaslar nasilsiniz, bende ilk hafta 3.2 kg verdim ikinci haftama pazartesi baslicam ilk hafta yapilan rejimlerde odemi,suyu atiyor daha sonra kilo verimi biraz yavasliyor, bozmayin moralinizi haftada 1 kiloda gitse bu bile cok guzel sonuc.. devammmm kizlar vericez yaglariiiimizii

Canım bu diyetin püf noktaları tuz şeker unlu gıda kesinlikle yok.ve liste dışındaki diğer besinlerde tabi :) yani o tatlıyı unut sen patatese yumul çok yavan gelirse baharat ve limon sıkıp patates salatası gibi yiyebilirsin tabi içinde sadece patates olmak şartıyla :)
bende şimdi son patatesimi yiyip bitki çaylarımla devam edicem bu geceye.

cevabin icin cok tsk ederim...beni biraz rahatlattin :a015: regl döneminde ilac kulanmayi denedinmi?
Ben bir hafta ara verip tekrar denemek istiyorum...bakalim ne olacak boshayallersmile

Hepinize iyi sayiflamalar....opuyorumnanaktan
ilaç değil ama adet söktürücü olarak papatça ve biberiye yi karıştırıp demledim çay gibi içtim sanırım onlar ağrı yaptı biraz erken biter bu ay inş

aynen katılıyorum en azından doya doya kilo veriyorum :)

iiigeceler kızlarrzemuszemus

yarın bende başlıyorumm...

bu 3. başlayışım galibakafamçokkarıştı
bu sefer olucak inşallah:Saruboceq:

kaç kişi başlıyor yarın bilen biri liste yapsın lütfenzemuszemus

baharat derken tuz dahil mi?Birde güne ne ile başlarsak o derken meyve olarak üzüm ile başladıysak üzümle devam edeceğiz gb mi?yada tavuk etiyle başladıysak tavuk eti ile devam edeceğiz gb.Bende başlasam biran evvel iyi olurdelikafadulden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…