- Konu Sahibi incilideniz
-
- #7.501
günaydın =)
benm bugün 2. günüm bnde sadece 300 gr vermişimmm bilmiyorumkismile of ya
şu 60 lı sayıları görmek istiyorumm artıkkk:umursamaz::gitme:
kızlar bişey sorucam meyve gününde kuru meyve yiyebilirmiyiz acaba? kuru kayısı üzüm fln..yapan varsa bilgilendirebilirmi?bilmiyorumkismile
selam herkese , bugünün raporunu veriyorum sabah tartıldım 63 diyoo bilmiyorumkismile bugün sadece 400 gr eksik dedi.dün et günüydü ya acaba et daha fazlamı kiloya neden oluyo halbuki tuzsuz yağsız haşlama yemiştimeyvahedigeldismile neyse yinede en azından gerileme yok hala ilerliyorum.bu durumda diyetin gidişatıda belli oldu sanırım bu diyeti 3,5 kg kayıpla sonlandırıcam:gitme: yalnız tuvalete çıkamama durumu kötü gerçekten bide bu ağırlığı o da etkiliyor.neyse ya bugün meyve günüm ve bu günü dört gözle bekliyordum süpperopuyorumnanaktan keşke hergün meyve günü olsa dimiii...
1 haftada 5 kilo çok uçuk bir rakam yapan herkes zaten ortalama 3.5-4 arası veriyor canım.yani 3.5u yakalarsan tamamdır :)selam herkese , bugünün raporunu veriyorum sabah tartıldım 63 diyoo bilmiyorumkismile bugün sadece 400 gr eksik dedi.dün et günüydü ya acaba et daha fazlamı kiloya neden oluyo halbuki tuzsuz yağsız haşlama yemiştimeyvahedigeldismile neyse yinede en azından gerileme yok hala ilerliyorum.bu durumda diyetin gidişatıda belli oldu sanırım bu diyeti 3,5 kg kayıpla sonlandırıcam:gitme: yalnız tuvalete çıkamama durumu kötü gerçekten bide bu ağırlığı o da etkiliyor.neyse ya bugün meyve günüm ve bu günü dört gözle bekliyordum süpperopuyorumnanaktan keşke hergün meyve günü olsa dimiii...
1 günde 300 gram bence gayet güzel tebrikler ^^günaydın =)
benm bugün 2. günüm bnde sadece 300 gr vermişimmm bilmiyorumkismile of ya
şu 60 lı sayıları görmek istiyorumm artıkkk:umursamaz::gitme:
KURU meyveler kesinlikle yasak taze meyve mümkünse şekersiz meyveler elma armut nektar gibi canımkızlar bişey sorucam meyve gününde kuru meyve yiyebilirmiyiz acaba? kuru kayısı üzüm fln..yapan varsa bilgilendirebilirmi?bilmiyorumkismile
3 günde 2.5 kilo daha ne istiyorsunuzevet canım valla güzel olmuştu ama bugün düşüş var kilo azalmasında...3.günüm 2,4 kaybım oldu.aslında iyi ama ben kendimi 5 kiloya ayarlamıştım az vericem galibaeyvahedigeldismile ya bu iş oruç tutmaktan beter..insan ciddiye alınca baya bi tutuyo kendini..sanki yersem biri bana ceza vericekmiş gibi hissediyorumlmaz:
İlk 35 sayfayı basım dönerek okudum ve pes ettim artık.... herkes basladım baslıcam demiş de sonuc yazan yok.... sıkıldım ve gozlerim agrıdı devamına bakamadım, herkes baslıyo ama sonunu getiren yok herhalde...
yeşilçay içiyormusun
benimde bu gün 2. günüm yarınki kilomu çok merak ediyorumCADIARZU
neler yiyosun bu gün bakalım
ben domates salatalık havuç kıvırcık sabah salata yapıp yedim arada salatalık ve havuç kemirip midemi bastırıyorum
60 lı rakamlarıda görücez inşallah sabırrr
Merhaba gununuz aydin olsun, benimde 2.gunum bende karisik salata yaptim marul.domates,salata havuc rendeledim icine avakado dilimledim birazda kasar peyniri ustune rendeledip sabah yedim, simdi yesil cayimi icicem bu hafta 2.haftam guzel gidiyor hersey hadi bakalim yaglarmi inatci ben mi :)
o kadar cok sey yazdım kı bır turlu knedı yazdıklarımı goremıyorumj ben goremıyorum baskasının gormesını nasıl bekleyebılırım bılmem kafamçokkarıştı sız nasıl yazısıyonuz kı
kızlar bu diyetin 7 günlük olan 2 çeşidi daha var onlarıda düzenleyip yapıştırıcam buraya onlarıda denemeyi düşünüyorum ben
Bende başlıycam bu diyeteSüper bişey
arkadaşlar merhaba bende bu diyeti yapmak istiyorum aranıza benide alır mısınız???
tabiki olumunekankayizsmile sende hoşgelsin aramızaaa vereliniortakkaydirigubbakcemile2
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?