5 Günde 5 Kilo Diyeti Deneyimlerimiz

günaydın =)
benm bugün 2. günüm bnde sadece 300 gr vermişimmm bilmiyorumkismile of ya
şu 60 lı sayıları görmek istiyorumm artıkkk:umursamaz::gitme:

yeşilçay içiyormusun

benimde bu gün 2. günüm yarınki kilomu çok merak ediyorumCADIARZU

neler yiyosun bu gün bakalım

ben domates salatalık havuç kıvırcık sabah salata yapıp yedim arada salatalık ve havuç kemirip midemi bastırıyorum

60 lı rakamlarıda görücez inşallah sabırrr

ben daha önce yaptığımda et günü hiç kilo verememiştim:teselli:

meyve gününde 1 kilo vermiştim

1 haftada 5 kilo çok uçuk bir rakam yapan herkes zaten ortalama 3.5-4 arası veriyor canım.yani 3.5u yakalarsan tamamdır :)
günaydın =)
benm bugün 2. günüm bnde sadece 300 gr vermişimmm bilmiyorumkismile of ya
şu 60 lı sayıları görmek istiyorumm artıkkk:umursamaz::gitme:
1 günde 300 gram bence gayet güzel tebrikler ^^
kızlar bişey sorucam meyve gününde kuru meyve yiyebilirmiyiz acaba? kuru kayısı üzüm fln..yapan varsa bilgilendirebilirmi?bilmiyorumkismile
KURU meyveler kesinlikle yasak taze meyve mümkünse şekersiz meyveler elma armut nektar gibi canım
3 günde 2.5 kilo daha ne istiyorsunuz

kızlar bu diyetin 7 günlük olan 2 çeşidi daha var onlarıda düzenleyip yapıştırıcam buraya onlarıda denemeyi düşünüyorum ben

İlk 35 sayfayı basım dönerek okudum ve pes ettim artık.... herkes basladım baslıcam demiş de sonuc yazan yok.... sıkıldım ve gozlerim agrıdı devamına bakamadım, herkes baslıyo ama sonunu getiren yok herhalde...

ilk sayfada kilo verenlerin listesinin linki var oraya tıklayıp bakabilirsin. ama o eski şimdi yapanlar liste yapmadı .

yeşil çay içmeye bu hafta başladım. günde 2 bardak fln içiyorum . ama form btki çayını denycem oda işe yarıyo. bende bugün domates salatalık yedim . böyle devam edicem . olumunekankayizsmile

Merhaba gununuz aydin olsun, benimde 2.gunum bende karisik salata yaptim marul.domates,salata havuc rendeledim icine avakado dilimledim birazda kasar peyniri ustune rendeledip sabah yedim, simdi yesil cayimi icicem bu hafta 2.haftam guzel gidiyor hersey hadi bakalim yaglarmi inatci ben mi :)

kaşar peyniiri koymasaydın daha iyi olurdu cnm =) lmaz:

o kadar cok sey yazdım kı bır turlu knedı yazdıklarımı goremıyorumj ben goremıyorum baskasının gormesını nasıl bekleyebılırım bılmem kafamçokkarıştı sız nasıl yazısıyonuz kı

kızlar bu diyetin 7 günlük olan 2 çeşidi daha var onlarıda düzenleyip yapıştırıcam buraya onlarıda denemeyi düşünüyorum ben[/QUOTE]

süper walla evet evet ben istiyorum en kısa zamanda gönder buraya...gerçi 5 gün tek tip beslenmek çok zor 7 gün nasıl yapcaz bilmiyorum ama...olsun önemli olan zayıflamakkaydirigubbakcemile5

kızlar bu diyetin 7 günlük olan 2 çeşidi daha var onlarıda düzenleyip yapıştırıcam buraya onlarıda denemeyi düşünüyorum ben

süper walla evet evet ben istiyorum en kısa zamanda gönder buraya...gerçi 5 gün tek tip beslenmek çok zor 7 gün nasıl yapcaz bilmiyorum ama...olsun önemli olan zayıflamakkaydirigubbakcemile5[/QUOTE]

bende istiyorum onuuu =) yapablirim ben . yeterki gtsn kilolar zemuszemusolumunekankayizsmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…