5 Günde 5 Kilo Diyeti Deneyimlerimiz

evet canım ne ile başlarsak onu yicekmişiz...valla dün benim sebze günümdü ben pek buna uymadım sabah salatalık domates ve maydanoz yedim.öğlen közlenmiş patlıcan biber maydanoz nane yedim.akşamda nerdeyse sıfır yağsız ve tutsuz fasülye yemeği 1 kaşık ve dolu dolu bir tabak salata yedim.bugün 3.gün bugünüde piliç köfte ile başlayıp haşlama tavuk ile bitiricem.
bu arada kızlar ben dayanamayıp tartılıyorum bu sabah aç karnına tartıldım 63.4 çıktı zemuszemus 2 günde 2 kilo vermişim opuyorumnanaktan ayyy olcak galba bu sefer..yalnız çok zormuş kendimi oruçlu gibi hissediyorum sanki yesem günahmış gibieyvahedigeldismile umarım diyet sonundada olumlu bir sonuç alırım..başlamak isteyenlere başarılar...devam edenlere bol bol zayıflamalar buyrunnnnnnnnn
bu arada diyet yapanlar nerde yaa kimsenin sesi çıkmıyooo...ramazan münasebetiyle herkes bıraktı galba:)))

hayır tuz kullanmıyoruz.

bugün 3. günüm et günüm tavuklarım kızarıyor cumartesi 57.7 ile başlamıştım bu sabah 56.1 çıktım 1.6 kilo vermişim daha 3. günümde :)

ben geçen hafta yaptğmda 74 ten 72 ye düştüm . haftasonu 500 gr almşm. bugün 72.5 ile başladım tekrar. herkese başarılar =)=)=)zemuszemus:enbuyukkk:

Ooo ne güzel inşallah bizde verebiliriz,vallahi 2 kiloya bile razıyım :)

verirsiniz cnm . hele yürüyüş falanda yapıyosanız daha fazla vereblisinz. ben sadece diyetle 2 kilo verdim. bu diyeti ilk yaptğmda 3.5 vermiştim =) sonra azaldıı bilmiyorumkismile ama haftada 2 kiloda iyi bnce =)zemuszemus

ben geçen hafta yaptğmda 74 ten 72 ye düştüm . haftasonu 500 gr almşm. bugün 72.5 ile başladım tekrar. herkese başarılar =)=)=)zemuszemus:enbuyukkk:

bende bu sabah 72 yle başladım
ilk yaptığımda 3.5kilo verip haftasonu 2 k,ilosunu geri almıştım pisboğazloğım yüzünden:kedi:

2 günde 2 kilo çok iyiy:lepi:

ben ramazanda 10 gün oruç tuutum 2 kilo vedimçok rahatsızlandım orucu bırakmak zorunda kaldım şimdide kendimi oruç zannedim yiyemiyorum
aklıma gelmişken gidip patateslerimi yiyeyim

Kooooooooocamannn merhabala nasilsiniz arkadaslar, benim ilk haftam gecen bitti, 3.2 kg vermistim bu sabah tartildim 200gr almisim,haftasonu abartmadim acikcasi sabah domates salata biraz peynir yesil cayim oglen salatam aksamda izgara tarzi yaptim.. bol su iciyorum zaten cokta sicak havalar icmemek elde degil..hafta sonu spor yapamadim dedim dinlenim.. bugun gene start verdim patateslerim haslaniyor yedikten 1 saat sonra sporumu yapicam insallah bu haftada guzel kilo veririrm, bu arada liste yapan yokmu soyle guzel motive olalim .. yapan olursa benide eklesin boy 1.75 kilo 80.9 ..hedefim 60 ama cok umutluyum cok severek diyet yapiyorum .. kararliyim bozmak yok yavasta olsa vericem..sakin caymak yok kizlar yavasta olsa gidicek sabirli olmak lazim... kendinize cok iyi bakin

eee.. günaydın kızlarrrrrrrr:teytey::teytey:

nasıl gidiyor diyetimizzzzz

ben 1 kilo vermişimmmmm:dance:
çok güzel bir duygu

şu 70 in altına bir düşeyim gerisi daha kolay olcak gibi geliyo bana:Saruboceq:

selam herkese , bugünün raporunu veriyorum sabah tartıldım 63 diyoo bilmiyorumkismile bugün sadece 400 gr eksik dedi.dün et günüydü ya acaba et daha fazlamı kiloya neden oluyo halbuki tuzsuz yağsız haşlama yemiştimeyvahedigeldismile neyse yinede en azından gerileme yok hala ilerliyorum.bu durumda diyetin gidişatıda belli oldu sanırım bu diyeti 3,5 kg kayıpla sonlandırıcam:gitme: yalnız tuvalete çıkamama durumu kötü gerçekten bide bu ağırlığı o da etkiliyor.neyse ya bugün meyve günüm ve bu günü dört gözle bekliyordum süpperopuyorumnanaktan keşke hergün meyve günü olsa dimiii...

eee.. günaydın kızlarrrrrrrr:teytey::teytey:

nasıl gidiyor diyetimizzzzz

ben 1 kilo vermişimmmmm:dance:
çok güzel bir duygu

şu 70 in altına bir düşeyim gerisi daha kolay olcak gibi geliyo bana:Saruboceq:

günaydın =)
benm bugün 2. günüm bnde sadece 300 gr vermişimmm bilmiyorumkismile of ya
şu 60 lı sayıları görmek istiyorumm artıkkk:umursamaz::gitme:

evet canım valla güzel olmuştu ama bugün düşüş var kilo azalmasında...3.günüm 2,4 kaybım oldu.aslında iyi ama ben kendimi 5 kiloya ayarlamıştım az vericem galibaeyvahedigeldismile ya bu iş oruç tutmaktan beter..insan ciddiye alınca baya bi tutuyo kendini..sanki yersem biri bana ceza vericekmiş gibi hissediyorumlmaz:

canım zaten hergün 1 kilo vermek imkansızdır heralde

400 gr hiçte az değilopuyorumnanaktan
az olsun kalıcı olsun

bol su içmeyi ihmal etme:lepi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…