- Konu Sahibi incilideniz
-
- #7.481
baharat derken tuz dahil mi?Birde güne ne ile başlarsak o derken meyve olarak üzüm ile başladıysak üzümle devam edeceğiz gb mi?yada tavuk etiyle başladıysak tavuk eti ile devam edeceğiz gb.Bende başlasam biran evvel iyi olurdelikafadulden
baharat derken tuz dahil mi?Birde güne ne ile başlarsak o derken meyve olarak üzüm ile başladıysak üzümle devam edeceğiz gb mi?yada tavuk etiyle başladıysak tavuk eti ile devam edeceğiz gb.Bende başlasam biran evvel iyi olurdelikafadulden
Ooo ne güzel inşallah bizde verebiliriz,vallahi 2 kiloya bile razıyım :)
ben geçen hafta yaptğmda 74 ten 72 ye düştüm . haftasonu 500 gr almşm. bugün 72.5 ile başladım tekrar. herkese başarılar =)=)=)zemuszemus:enbuyukkk:
Ooo ne güzel inşallah bizde verebiliriz,vallahi 2 kiloya bile razıyım :)
evet canım ne ile başlarsak onu yicekmişiz...valla dün benim sebze günümdü ben pek buna uymadım sabah salatalık domates ve maydanoz yedim.öğlen közlenmiş patlıcan biber maydanoz nane yedim.akşamda nerdeyse sıfır yağsız ve tutsuz fasülye yemeği 1 kaşık ve dolu dolu bir tabak salata yedim.bugün 3.gün bugünüde piliç köfte ile başlayıp haşlama tavuk ile bitiricem.
bu arada kızlar ben dayanamayıp tartılıyorum bu sabah aç karnına tartıldım 63.4 çıktı zemuszemus 2 günde 2 kilo vermişim opuyorumnanaktan ayyy olcak galba bu sefer..yalnız çok zormuş kendimi oruçlu gibi hissediyorum sanki yesem günahmış gibieyvahedigeldismile umarım diyet sonundada olumlu bir sonuç alırım..başlamak isteyenlere başarılar...devam edenlere bol bol zayıflamalar buyrunnnnnnnnn
bu arada diyet yapanlar nerde yaa kimsenin sesi çıkmıyooo...ramazan münasebetiyle herkes bıraktı galba:)))
bende bu sabah 72 yle başladım
ilk yaptığımda 3.5kilo verip haftasonu 2 k,ilosunu geri almıştım pisboğazloğım yüzünden:kedi:
1.63kilolarımız yakınmş cnm. peki boyun kaç ?bilmiyorumkismile
1.63
seninolumunekankayizsmile
1.60 benimde ya. çok şikayetçiyim 1.70 olsaydık bari . daha iyi görünürdük bilmiyorumkismile off off mafoldumben
eee.. günaydın kızlarrrrrrrr:teytey::teytey:
nasıl gidiyor diyetimizzzzz
ben 1 kilo vermişimmmmm:dance:
çok güzel bir duygu
şu 70 in altına bir düşeyim gerisi daha kolay olcak gibi geliyo bana:Saruboceq:
2 günde 2 kilo çok iyiy:lepi:
ben ramazanda 10 gün oruç tuutum 2 kilo vedimçok rahatsızlandım orucu bırakmak zorunda kaldım şimdide kendimi oruç zannedim yiyemiyorum
aklıma gelmişken gidip patateslerimi yiyeyim
selam herkese , bugünün raporunu veriyorum sabah tartıldım 63 diyoo bilmiyorumkismile bugün sadece 400 gr eksik dedi.dün et günüydü ya acaba et daha fazlamı kiloya neden oluyo halbuki tuzsuz yağsız haşlama yemiştimeyvahedigeldismile neyse yinede en azından gerileme yok hala ilerliyorum.bu durumda diyetin gidişatıda belli oldu sanırım bu diyeti 3,5 kg kayıpla sonlandırıcam:gitme: yalnız tuvalete çıkamama durumu kötü gerçekten bide bu ağırlığı o da etkiliyor.neyse ya bugün meyve günüm ve bu günü dört gözle bekliyordum süpperopuyorumnanaktan keşke hergün meyve günü olsa dimiii...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?