- Konu Sahibi incilideniz
-
- #7.521
hoş bulduk canım ne yapmalıyıkaydirigubbakcemile5m şimdi yarın başlasam olur mu ki???
Bende yarın başlıycam bu diyete :) 2 haftadır 2 kere farklı diyetler yaptım. Ama bu son olur inş. kaydirigubbakcemile3
olur tabiki ama diyetin serbest günleri haftasonuna denk gelmez haberin olsun =) yarın başlayablrsn patateslerle zemuszemus
kesin başlıcam diyet bu mu??
1. gün: Sadece haşlanmış patates yiyeceksiniz. Sabah, öğlen, akşam. Başka bir şey yok. Ama istediğiniz kadar, kusana kadar yiyebilirsiniz. PATATESLERE BAHARAT DIŞINDA HıÇ BıR ŞEY ıLAVE EDıLMıYOR.
2. gün: Yalnızca sebze. Ama aklınıza gelebilecek her tür sebzeyi yiyebilirsiniz. Yağsız olmak kaydıyla her tür çiğ salata, yine yağsız haşlanmış sebze yemekleri, türlüler... BAHARAT DIŞINDA HıÇ BıR ŞEY ıLAVE EDıLMıYOR.[/COLOR][/B][/COLOR]Sabahtan itibaren HANGı SEBZELERLE BAŞLIYORSANIZ ONUNLA DEVAM EDıYORSUNUZ. ıSTERSENıZ 40 CEŞıT SEBZE YıYEBıLıRSıNıZ. AMA BU SEBZELERıN SABAH Kı TABAĞINIZDA OLMASI GEREKıYOR.YANı GÜNE NEYLE BAŞLIYORSAK ONUNLA DEVAM EDıYORUZ.
3. gün: Bugün et günü. Yine sabahtan başlayarak haşlanmış, ızgara ne çeşit olursa olsun, yağsız et. Yağsız ton balığı, ızgara balık, tavuk...GÜNE NEYLE BAŞLIYORSAK ONUNLA DEVAM EDıYORUZ.BAHARAT DIŞINDA HıÇ BıR ŞEY ıLAVE EDıLMıYOR
4. gün: meyve günü. Yine yiyebildiğiniz kadar her tür YAŞ meyveyi ( MUZ HARıÇ) tüketin.GÜNE NEYLE BAŞLIYORSAK ONUNLA DEVAM EDıYORUZ
5. gün: Yalnızca yumurta. BAHARAT DIŞINDA HıÇ BıR ŞEY ıLAVE EDıLMıYORYada yağsız diyet süt veya yoğurt. seçim sizin
nasıl gidiyo hiray kilo durumları. tartılıyomusun
şuan bu diyeti yapanlar daha öncede yapmış ve memnun kalmış olanlar,devam ettirenler sanırım şuanda aktif olarak yazanlar içinde 4-5 kişi bu diyetle kilo verdi.bende 3-4 defa verdiğim kiloyu yazmıştım gözünden kaçmış demekki :)İlk 35 sayfayı basım dönerek okudum ve pes ettim artık.... herkes basladım baslıcam demiş de sonuc yazan yok.... sıkıldım ve gozlerim agrıdı devamına bakamadım, herkes baslıyo ama sonunu getiren yok herhalde...
Merhaba gununuz aydin olsun, benimde 2.gunum bende karisik salata yaptim marul.domates,salata havuc rendeledim icine avakado dilimledim birazda kasar peyniri ustune rendeledip sabah yedim, simdi yesil cayimi icicem bu hafta 2.haftam guzel gidiyor hersey hadi bakalim yaglarmi inatci ben mi :)
Bende başlıycam bu diyeteSüper bişey
arkadaşlar merhaba bende bu diyeti yapmak istiyorum aranıza benide alır mısınız???
Ben patates günündeyim kaydirigubbakcemile2
Herkese Günaydın zemuszemus
Ben patates günündeyim kaydirigubbakcemile2
ne güzel 62 kilosunn:1hug:
kolay gelsin sakın nefsine yenilip kaçamak yapma of ben akşamki kaçamağın pişmanlığını yaşıyorum hala senağlama
ne güzel 62 kilosunn:1hug:
kolay gelsin sakın nefsine yenilip kaçamak yapma of ben akşamki kaçamağın pişmanlığını yaşıyorum hala senağlama
günaydın kızlr :teytey::teytey:
tartım dijital olmadığı için tam olarak kaç gr verdim bilmiyorum 500 grdan az vermişim
tavuk göğüs haşladım şimdi yiycem sabah çay içtim başım ağrıdığı için 1 küçük galeta ve 1 hurma yedim tatlı yemeden hafiflemez başağrım sanırım şekerim düşüyo
eeee.. bu gün benim gibi et yiyebler kim bakalım olumunekankayizsmile
ya 5 şinci günde haşlama yumurta var ben haşlama yumurta sevmem ki hatta yumurtanın sadece sarısınn yerim bunun yerine başka bir şey olmaz mı?fisfisfis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?