5 Günde 5 Kilo Diyeti Deneyimlerimiz

Bende yarın başlıycam bu diyete :) 2 haftadır 2 kere farklı diyetler yaptım. Ama bu son olur inş. kaydirigubbakcemile3

bu son olsun diyelim o zman =) valla bende bu diyette takılı kaldm bnde işe yaradı . ama şu son zamanlarda çok kilo veremiyorum sanırım artk tamamen yağlardan veriyorum bilmiyorum . ama bu diyet gayet güzel bnce. çokta zorlamıyo . sanada başarılar cnm

arkadaşlar bu sizin kilo çizelgesi gibi bişiler var ya bende yapmak istiyorum onlardan ama nasıl yapıldığını bilmiyorum bilen varsa banada öğrete bilir mi acep:kedi::kedi::kedi:

olur tabiki ama diyetin serbest günleri haftasonuna denk gelmez haberin olsun =) yarın başlayablrsn patateslerle zemuszemus

kesin başlıcam diyet bu mu??
1. gün: Sadece haşlanmış patates yiyeceksiniz. Sabah, öğlen, akşam. Başka bir şey yok. Ama istediğiniz kadar, kusana kadar yiyebilirsiniz. PATATESLERE BAHARAT DIŞINDA HıÇ BıR ŞEY ıLAVE EDıLMıYOR.

2. gün: Yalnızca sebze. Ama aklınıza gelebilecek her tür sebzeyi yiyebilirsiniz. Yağsız olmak kaydıyla her tür çiğ salata, yine yağsız haşlanmış sebze yemekleri, türlüler... BAHARAT DIŞINDA HıÇ BıR ŞEY ıLAVE EDıLMıYOR.[/COLOR][/B][/COLOR]Sabahtan itibaren HANGı SEBZELERLE BAŞLIYORSANIZ ONUNLA DEVAM EDıYORSUNUZ. ıSTERSENıZ 40 CEŞıT SEBZE YıYEBıLıRSıNıZ. AMA BU SEBZELERıN SABAH Kı TABAĞINIZDA OLMASI GEREKıYOR.YANı GÜNE NEYLE BAŞLIYORSAK ONUNLA DEVAM EDıYORUZ.

3. gün: Bugün et günü. Yine sabahtan başlayarak haşlanmış, ızgara ne çeşit olursa olsun, yağsız et. Yağsız ton balığı, ızgara balık, tavuk...GÜNE NEYLE BAŞLIYORSAK ONUNLA DEVAM EDıYORUZ.BAHARAT DIŞINDA HıÇ BıR ŞEY ıLAVE EDıLMıYOR

4. gün: meyve günü. Yine yiyebildiğiniz kadar her tür YAŞ meyveyi ( MUZ HARıÇ) tüketin.GÜNE NEYLE BAŞLIYORSAK ONUNLA DEVAM EDıYORUZ

5. gün: Yalnızca yumurta. BAHARAT DIŞINDA HıÇ BıR ŞEY ıLAVE EDıLMıYORYada yağsız diyet süt veya yoğurt. seçim sizin

evet bu diyet canım . aklına bişey takılırsa sorabilirsin . tuz yağ un kesnlikle yok . gün boyu aynı şeyi yiyeceksin. başarılar sana =)

google a kadınlar kulübü kilo çizelgesi yazarsan ordan bulabilirsin biraz uzun işlemi varda =) anlatmakla olmaz sanırım =)

oo diyete başlayanlar çoğalmışşşş:sm_cool::sm_cool:

kızlar ben az önce kaçamak yaptım çiğ köfte kaçamağı çokk pişmanımmmm

bütün gün domates salatalık ye akşam kaçamak yap olacak iş değil
kendime çok kızıyorummmkaydirigubbakcemile

kocaman günaydınlar herkese :)

şuan bu diyeti yapanlar daha öncede yapmış ve memnun kalmış olanlar,devam ettirenler sanırım şuanda aktif olarak yazanlar içinde 4-5 kişi bu diyetle kilo verdi.bende 3-4 defa verdiğim kiloyu yazmıştım gözünden kaçmış demekki :)
2 hafta yaptım bu diyeti 1 gün arayla.
ilk 5 gün sonuç= 4 kilo
ikinci 5 gün sonuç=1.7 kilo
bugün 3.haftamın son günündeyim 57.7 ile başlamıştım bu haftaya dün sabah tartıldım 56.1 çıktım yani yarın diyet bitimi tartıldığımda ortalama 2 kilo vermiş olucam umarım :)

canım avakado benim bildiğim meyve ama..o gün meyve günü değildi ki :)
ve kaşar peyniri doğraman iyi olmamış çünkü burda amaç yağsız salata yemek değil bütün gün aynı gıdayı alarak o gıdanın yağ olarak depolanmasını önleyerek kilo vermek

Bende başlıycam bu diyete Süper bişey

hoşgeldin aramızaa :)

arkadaşlar merhaba bende bu diyeti yapmak istiyorum aranıza benide alır mısınız???

sende hoşgeldin tabiki de başarılar :)

günaydın kızlr :teytey::teytey:

tartım dijital olmadığı için tam olarak kaç gr verdim bilmiyorum 500 grdan az vermişim

tavuk göğüs haşladım şimdi yiycem sabah çay içtim başım ağrıdığı için 1 küçük galeta ve 1 hurma yedim tatlı yemeden hafiflemez başağrım sanırım şekerim düşüyo

eeee.. bu gün benim gibi et yiyebler kim bakalım olumunekankayizsmile

Herkese Günaydın zemuszemus

günaydın bebek :)

Ben patates günündeyim kaydirigubbakcemile2

benim en zor günüm o gündü..sana tavsiyem koca bir tabak patatesi haşlayıp doğra üzerine limon nane kekik ( tuz YOK ) at otur afiyetle ara ara ye,hepsini bir anda bitirmeye çalışma acıktıkça ye canım :)

ne güzel 62 kilosunn:1hug:

kolay gelsin sakın nefsine yenilip kaçamak yapma of ben akşamki kaçamağın pişmanlığını yaşıyorum hala senağlama

arada kaçamaklar olsada aynen devam bugün son günüm benimde yarın 5 günde verdiğim kilomu yazarım kızlar

benimde bugün et günüm .
1. gün = 300 gr verdim
2. gün = 700 gr verdim :lepi:

ya 5 şinci günde haşlama yumurta var ben haşlama yumurta sevmem ki hatta yumurtanın sadece sarısınn yerim bunun yerine başka bir şey olmaz mı?fisfisfis

ya 5 şinci günde haşlama yumurta var ben haşlama yumurta sevmem ki hatta yumurtanın sadece sarısınn yerim bunun yerine başka bir şey olmaz mı?fisfisfis

sadece yoğurt ve sütle idare et o zamn bilmiyorumkismile ben cılbır yapcam . yumurta ve yoğurt 2si brlkte zemuszemus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…