5 Günde 5 Kilo Diyeti Deneyimlerimiz

arkadaslar bende bugün bu diyete basladım bakalım sonuc ne olacak
ayrıca gene bu kulup de okudugum bıberıye yağınıda uyguluyorum bakalım ınsallah
sonuc guzel olur

ya 5 şinci günde haşlama yumurta var ben haşlama yumurta sevmem ki hatta yumurtanın sadece sarısınn yerim bunun yerine başka bir şey olmaz mı?fisfisfis

yoğurt yiyebilirsin ki çok güzel oluyor üzerine nane atıyorum ben ^^

arkadaslar bende bugün bu diyete basladım bakalım sonuc ne olacak
ayrıca gene bu kulup de okudugum bıberıye yağınıda uyguluyorum bakalım ınsallah
sonuc guzel olur

başarılar tatlım

Hepinize iyi akşamlar :kedi: İlk günden küçük kaçamak yaptım. Keşke yapmasaydım eyvahedigeldismile Neyse artık yarın daha dikkatli olmalıyım..

mrb arkadaşlar bu konuyu uzun süredir takip ediyorum ve bende artık kilolarımdan kurtulmak istiyorum önümüzdeki yaz kardeşimin düğünü var ve ben hamileymişş gibi görünmek istemiyorum yarın başlamak istedim ancak misafirim gelecek iftara yarından sonra kesinlikle başlıyorum yaşım 28 bir hafta önce 90 kiloydum bu maratona sizlerin desteğiyle başlamak istiyorum bana yardım edin destek olun motive edin bu genç yaşta 46 beden giymek çok zorumu gidiyor :sinifsinif:

ben de başlamak istiyorum ama anlayamadığım şeyler var..bigün sadece meyve yiyip nasıl durabiliriz..

bu diyetin olayı şu canım,aynı gıdadan tüm gün boyunca beslenerek o gıdanın yağ olarak depolanmasını engellemek.vücudu alıştırıyorsun yani o gıdaya.ki meyve günü genel olarak diyeti yapan tüm arkadaşların en sevdiği gündür sabahtan ne ile başlıyorsan onunla devam edersin.mesela meyve günün için sabahtan şeftali,nektar,armut,elma,kırmızı erik, hepsini bir tabağa doğrayıp meyva salatası yapıyorsun öyle de bir tok tutuyor ki hemde tüm vitaminleri içinde :)

merhaba ayla hoşgeldin sende tabiki destek oluruz sorularını cevaplarız başarılar şimdiden :)

diyetin temel ve basit 2-3 kuralı var.şöyle oluyor ki :
-tuz şeker kesinlikle yasak.çay kahve bitki çayları serbest.yeşil çay tavsiye ediyoruz
-diyetin püf noktası sabah ne yersen tüm gün boyunca onları yiyorsun
örneğin : et gününde sabah tavuk yediysen öğlen ve akşamda tavuk yemelisin
sabah tavuk öğlen balık akşam biftek olmaz.sonra ben neden kilo veremedim dememek için buna dikkat et.ha sen o gün hem tavuk hem balık hem biftek mi yemek istiyorsun.?
O zaman kahvaltı tabağında biraz biftek biraz tavuk biraz balık olucak ve tüm gün boyunca canın hangisini istiyorsa ondan yiceksin :)

kişisel fikrimide ekliyim..nasıl olsa miktar sınırlaması yok istediğini istediğin saatte yiyebiliyorsun bu yüzden bana göre yediklerinizi gün içine yiyin mesela saat başı olabilir böylece vücut sürekli yağ yakmaya devam etsin..

ikinci bir not yiyecekler serbest diye et gününde gece saat 10-11 de yağlı et yerseniz hak verirsiniz ki bu diyet için kötü olur.bu yüzden et günü ve patates günü için en geç saat 8 civarı yemeğinizi bitirin..
meyve ve sebze günleri ise daha rahat az kalorili oldukları için sizi fazla rahatsız etmezler..
ama yine de yatmadan 3-4 saat önce yeme işinizi bitirin :)

sağlıklı zayıflamalar..a.s.

tartılırken giydiklerinizede önem verin bence. ilkgün ne gydyseniz diyet btincede onu giyin . bazı gysiler baya ağır olabiliyo . ne kadar kilo verdğinizi daha iyi anlarsınz . gram gramdr

canım avakado benim bildiğim meyve ama..o gün meyve günü değildi k :i :)
ve kaşar peyniri doğraman iyi olmamış çünkü burda amaç yağsız salata yemek değil bütün gün aynı gıdayı alarak o gıdanın yağ olarak depolanmasını önleyerek kilo vermek

Neira merhaba canim, evet avakado meyva turu ama ben genelde salatalarimda kullanirim 1 tanesinin yarisini dilimledim sadece kasarda rendelenmis diet kasar oda bir tutam sebze gunumde yagsiz salata yedim sadece , bu hafta oyle olsun ne yapalim bi dahaki haftaya daha uygun yaparim :)) bakalim cuma gunu tartilicam, bu arada hergun mutlaka 1 saat egzersizimi yapiyorum 5 mile yuruyorum sonrada hareketler yoksa bu dogum kilolarim zor gider :)) diyetin faydalarini kesinlikle goruyorum hissediyorum dogumdan 1 ay sonra pantolon bi kac ust almistim simdi onlar bol olmaya basladi kilolarimi verene kadarda birsey almicam ... saol canik bilgilerin icin diyeti dogru yapmak lazim ki kilolarimizi verelim...

benim bugun et gunumdu izgara tavuk yaptim onlari yedim, 3 buyuk bardak yesil cay iciyorumj hergun, sanirim 2 lt su iciyorum, yarin meyva gunum bu diyete iyice alistim hic acikmiyorum canim extra hicbirsey cekmiyor..

selamlar herkese,
neira merhaba, çok güzel ve açıklayıcı yazmışsın tşk öncelikle, daha önce duymamıştım ben bu diyeti. ben de şuan diyetteyim ama diyetisyen kontrolünde gidiyorum. uyguladığınız bu yöntem ilgimi çekti yarın diyetisyenimle paylaşacağım. ama takıldığım bir konu var onun sizlerle paylaşmak istedim. ben diyete başlamadan önce dr bana şeker, kolesterol, kan sayımı.. vb gibi detaylı birçok test yaptırdı. yemek listemi ona göre verdi. sağlık konusunda sıkıntı yaşadınız mı hiç?

günaydın kızlarrr

herkezi pek bir hevesli gördüm maşallah maşallah

bu gün 4. günüm

3 günde toplam 1.5 kilo verdim kaçamaklar yüzünden daha fazla verebilirdim

merhaba arkadaşlar ben de aranıza katılmak istiyorum .
bu sabah sadece bir kase corn flaks yemiştim bir tane de elma ve bu siteyi gördüm .ve hemen vakit kaybetmeden başlamak istiyorum zaten karnımda acıkmıştı ve hemen patates haşlayı yedip acaba geçerli olur mu ?
bu sabah aç karınla tartıldığımda 66 kiloydum.2 hafta önce diyete başladım yaklaşık 1.5 kilo verdim bakalım bu diyetten sonra ne olacak gelişmeleri sizinle paylaşırım.
doğum öncesi kiloma yani 56 kiloya düşmek istiyorum inşallah başarırım,herkese bol şans dilerim.
bu arada çıkıp yarın için bişeyler alıcam sizce ne ile devam edeyim?
bir de bugün perşembe ama arada pazar günü var o gün ara versem olurmu yani eşim evde olacağı için..ara vericem derken zaten uzun zamandır dikkat ediyorum yani abartmıcam :))

patates yoktu tavuk eti haşlamasıyla başladım güne..tuzsuz..
ikisinin yerini değiştirdim sadece
bi fark etmez diye umuyorum

keşke değiştirmeseydin . ama daha öncede değiştirenler olmuştu . dene bakalım sonuç ne olacak bilmiyorumkismile başarılar zemuszemus

mutlaka verirsin cnm . 5 kilo zor ama bu diyette ortalama 2.5 - 3 kilo verilebiliyor =) diğer şeylere çok dikkat et . yağ tuz un kulanma . yeşil çay bol su iç . spor yap bak nasıl veriyosun =)=)=)

ben bugün karouz kara üzüm kırmızı erik yiyprum üzümün yanında 1 lokma ekmek attım ağzıma
2 bardak yeşilçay içtim şimdiye kadar bol su

gizoşum bu sabah kaç kilo çıktınolumunekankayizsmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…