- Konu Sahibi incilideniz
-
- #7.541
ya 5 şinci günde haşlama yumurta var ben haşlama yumurta sevmem ki hatta yumurtanın sadece sarısınn yerim bunun yerine başka bir şey olmaz mı?fisfisfis
arkadaslar bende bugün bu diyete basladım bakalım sonuc ne olacak
ayrıca gene bu kulup de okudugum bıberıye yağınıda uyguluyorum bakalım ınsallah
sonuc guzel olur
ben de başlamak istiyorum ama anlayamadığım şeyler var..bigün sadece meyve yiyip nasıl durabiliriz..
mrb arkadaşlar bu konuyu uzun süredir takip ediyorum ve bende artık kilolarımdan kurtulmak istiyorum önümüzdeki yaz kardeşimin düğünü var ve ben hamileymişş gibi görünmek istemiyorum yarın başlamak istedim ancak misafirim gelecek iftara yarından sonra kesinlikle başlıyorum yaşım 28 bir hafta önce 90 kiloydum bu maratona sizlerin desteğiyle başlamak istiyorum bana yardım edin destek olun motive edin bu genç yaşta 46 beden giymek çok zorumu gidiyor :sinifsinif:
selamlar herkese,bu diyetin olayı şu canım,aynı gıdadan tüm gün boyunca beslenerek o gıdanın yağ olarak depolanmasını engellemek.vücudu alıştırıyorsun yani o gıdaya.ki meyve günü genel olarak diyeti yapan tüm arkadaşların en sevdiği gündür sabahtan ne ile başlıyorsan onunla devam edersin.mesela meyve günün için sabahtan şeftali,nektar,armut,elma,kırmızı erik, hepsini bir tabağa doğrayıp meyva salatası yapıyorsun öyle de bir tok tutuyor ki hemde tüm vitaminleri içinde :)
merhaba ayla hoşgeldin sende tabiki destek oluruz sorularını cevaplarız başarılar şimdiden :)
diyetin temel ve basit 2-3 kuralı var.şöyle oluyor ki :
-tuz şeker kesinlikle yasak.çay kahve bitki çayları serbest.yeşil çay tavsiye ediyoruz
-diyetin püf noktası sabah ne yersen tüm gün boyunca onları yiyorsun
örneğin : et gününde sabah tavuk yediysen öğlen ve akşamda tavuk yemelisin
sabah tavuk öğlen balık akşam biftek olmaz.sonra ben neden kilo veremedim dememek için buna dikkat et.ha sen o gün hem tavuk hem balık hem biftek mi yemek istiyorsun.?
O zaman kahvaltı tabağında biraz biftek biraz tavuk biraz balık olucak ve tüm gün boyunca canın hangisini istiyorsa ondan yiceksin :)
kişisel fikrimide ekliyim..nasıl olsa miktar sınırlaması yok istediğini istediğin saatte yiyebiliyorsun bu yüzden bana göre yediklerinizi gün içine yiyin mesela saat başı olabilir böylece vücut sürekli yağ yakmaya devam etsin..
ikinci bir not yiyecekler serbest diye et gününde gece saat 10-11 de yağlı et yerseniz hak verirsiniz ki bu diyet için kötü olur.bu yüzden et günü ve patates günü için en geç saat 8 civarı yemeğinizi bitirin..
meyve ve sebze günleri ise daha rahat az kalorili oldukları için sizi fazla rahatsız etmezler..
ama yine de yatmadan 3-4 saat önce yeme işinizi bitirin :)
sağlıklı zayıflamalar..a.s.
patates yoktu tavuk eti haşlamasıyla başladım güne..tuzsuz..
ikisinin yerini değiştirdim sadece
bi fark etmez diye umuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?