- Konu Sahibi incilideniz
-
- #7.561
merhaba arkadaşlar ben de aranıza katılmak istiyorum .
bu sabah sadece bir kase corn flaks yemiştim bir tane de elma ve bu siteyi gördüm .ve hemen vakit kaybetmeden başlamak istiyorum zaten karnımda acıkmıştı ve hemen patates haşlayı yedip acaba geçerli olur mu ?
bu sabah aç karınla tartıldığımda 66 kiloydum.2 hafta önce diyete başladım yaklaşık 1.5 kilo verdim bakalım bu diyetten sonra ne olacak gelişmeleri sizinle paylaşırım.
doğum öncesi kiloma yani 56 kiloya düşmek istiyorum inşallah başarırım,herkese bol şans dilerim.
bu arada çıkıp yarın için bişeyler alıcam sizce ne ile devam edeyim?
bir de bugün perşembe ama arada pazar günü var o gün ara versem olurmu yani eşim evde olacağı için..ara vericem derken zaten uzun zamandır dikkat ediyorum yani abartmıcam :))
tartılırken giydiklerinizede önem verin bence. ilkgün ne gydyseniz diyet btincede onu giyin . bazı gysiler baya ağır olabiliyo . ne kadar kilo verdğinizi daha iyi anlarsınz . gram gramdr
canım avakado benim bildiğim meyve ama..o gün meyve günü değildi k :i :)
ve kaşar peyniri doğraman iyi olmamış çünkü burda amaç yağsız salata yemek değil bütün gün aynı gıdayı alarak o gıdanın yağ olarak depolanmasını önleyerek kilo vermek
Neira merhaba canim, evet avakado meyva turu ama ben genelde salatalarimda kullanirim 1 tanesinin yarisini dilimledim sadece kasarda rendelenmis diet kasar oda bir tutam sebze gunumde yagsiz salata yedim sadece , bu hafta oyle olsun ne yapalim bi dahaki haftaya daha uygun yaparim :)) bakalim cuma gunu tartilicam, bu arada hergun mutlaka 1 saat egzersizimi yapiyorum 5 mile yuruyorum sonrada hareketler yoksa bu dogum kilolarim zor gider :)) diyetin faydalarini kesinlikle goruyorum hissediyorum dogumdan 1 ay sonra pantolon bi kac ust almistim simdi onlar bol olmaya basladi kilolarimi verene kadarda birsey almicam ... saol canik bilgilerin icin diyeti dogru yapmak lazim ki kilolarimizi verelim...
benim bugun et gunumdu izgara tavuk yaptim onlari yedim, 3 buyuk bardak yesil cay iciyorumj hergun, sanirim 2 lt su iciyorum, yarin meyva gunum bu diyete iyice alistim hic acikmiyorum canim extra hicbirsey cekmiyor..
selamlar herkese,
neira merhaba, çok güzel ve açıklayıcı yazmışsın tşk öncelikle, daha önce duymamıştım ben bu diyeti. ben de şuan diyetteyim ama diyetisyen kontrolünde gidiyorum. uyguladığınız bu yöntem ilgimi çekti yarın diyetisyenimle paylaşacağım. ama takıldığım bir konu var onun sizlerle paylaşmak istedim. ben diyete başlamadan önce dr bana şeker, kolesterol, kan sayımı.. vb gibi detaylı birçok test yaptırdı. yemek listemi ona göre verdi. sağlık konusunda sıkıntı yaşadınız mı hiç?
patates yok da bugün evde..etle başlasam nolur ?
günaydın kızlarrr
herkezi pek bir hevesli gördüm maşallah maşallah
bu gün 4. günüm
3 günde toplam 1.5 kilo verdim kaçamaklar yüzünden daha fazla verebilirdim
merhaba arkadaşlar ben de aranıza katılmak istiyorum .
bu sabah sadece bir kase corn flaks yemiştim bir tane de elma ve bu siteyi gördüm .ve hemen vakit kaybetmeden başlamak istiyorum zaten karnımda acıkmıştı ve hemen patates haşlayı yedip acaba geçerli olur mu ?
bu sabah aç karınla tartıldığımda 66 kiloydum.2 hafta önce diyete başladım yaklaşık 1.5 kilo verdim bakalım bu diyetten sonra ne olacak gelişmeleri sizinle paylaşırım.
doğum öncesi kiloma yani 56 kiloya düşmek istiyorum inşallah başarırım,herkese bol şans dilerim.
bu arada çıkıp yarın için bişeyler alıcam sizce ne ile devam edeyim?
bir de bugün perşembe ama arada pazar günü var o gün ara versem olurmu yani eşim evde olacağı için..ara vericem derken zaten uzun zamandır dikkat ediyorum yani abartmıcam :))
patates yoktu tavuk eti haşlamasıyla başladım güne..tuzsuz..
ikisinin yerini değiştirdim sadece
bi fark etmez diye umuyorum
3.haftamda 5 gün sonunda sonuç :
57.7 den 55 kiloya
2.7 kilo vermiş bulunuyorum 5 günde..
benim kilom fazla olmadığı için 2.5- 3 kilo benim için çok güzel rakamlar.çünkü ne kadar zayıf olursan kilo vermek te o kadar zor oluyor
muhtemelen bu hafta son haftamıda yapıp 53 kilo olsam yeticek bana..zaten 36-38 giyiyorum kızlar.bu diyetle 10 kilo verdim şimdiye kadar buda dip not olsun :)
ben bugün karouz kara üzüm kırmızı erik yiyprum üzümün yanında 1 lokma ekmek attım ağzıma
2 bardak yeşilçay içtim şimdiye kadar bol su
gizoşum bu sabah kaç kilo çıktınolumunekankayizsmile
3.haftamda 5 gün sonunda sonuç :
57.7 den 55 kiloya
2.7 kilo vermiş bulunuyorum 5 günde..
benim kilom fazla olmadığı için 2.5- 3 kilo benim için çok güzel rakamlar.çünkü ne kadar zayıf olursan kilo vermek te o kadar zor oluyor
muhtemelen bu hafta son haftamıda yapıp 53 kilo olsam yeticek bana..zaten 36-38 giyiyorum kızlar.bu diyetle 10 kilo verdim şimdiye kadar buda dip not olsun :)
bugünümü bitirdim tavuk yiyerek.. haşlanmış..tuzsuz..ama akşamyediğiminkine çok azcık tuz attım..çok az..
ama halsiz hissediyorum ya..
çok halsizsen ve dayanamıyacak gibiysen bırak canım . sağlığından olma =)
bide hiç ekmek yemiyoruz dimi
bu haftada devam ediyosun yani =) aman beni yalnz bırakmayın
bende bugun tartildim sanirim 4 gunde 700 gr gitmis regl oldum ondan sanirim bitince belli olucak, cunku harfiyen uyuyoum sporumuda yapiyorum, regl olunca vucut sisti gene yaa :))
karbonhidrat olmazsa kaslardan gidiyomş..bozucam yarın..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?