5 Günde 5 Kilo Diyeti Deneyimlerimiz

canım madem bu diyete başlıyoosun tam yapmaya çalış 5 günden önce ara verme

en iyisi sen pazartesi günün bekle diycem ama diyetinin 4. günü bayrama denk geliyo oda olmaz
sen patatesle yarın başla o zaman olumunekankayizsmile

tartılırken giydiklerinizede önem verin bence. ilkgün ne gydyseniz diyet btincede onu giyin . bazı gysiler baya ağır olabiliyo . ne kadar kilo verdğinizi daha iyi anlarsınz . gram gramdr

en iyisi iç çamaşırlarıyla tartılmak

bilinçli olduğun için tebrik ediyorum seni canım aynen bu azimle devam :)

benim bugun et gunumdu izgara tavuk yaptim onlari yedim, 3 buyuk bardak yesil cay iciyorumj hergun, sanirim 2 lt su iciyorum, yarin meyva gunum bu diyete iyice alistim hic acikmiyorum canim extra hicbirsey cekmiyor..

mükemmel gidiyorsun tatlım hiç bozma çok acıkırsan gece yat uyu ama elin dolaba gitmesin iradeni kullan ^^

ben bu diyette 3. haftamıda yaptım belki denildiği gibi 5 5 5 vermedik kiloları ama en azından aç kalmayarak zayıfladık bol su yeşil çayla birlikte bende herhangi bir sağlık sorunu yaşamadım aksine gayet hareketli ve zindeyim :)

patates yok da bugün evde..etle başlasam nolur ?

olur canım ama şunuda diyim ben değiştirdim meyve ve sebzeyi ama bu tartımada yansıdı 2.5 kilo vermişim 5 günde daha fazla verebilirdim..

günaydın kızlarrr

herkezi pek bir hevesli gördüm maşallah maşallah

bu gün 4. günüm

3 günde toplam 1.5 kilo verdim kaçamaklar yüzünden daha fazla verebilirdim

tebrikler tatlım :)

bozarım diyorsan müsait olduğun günde başla canım :)

patates yoktu tavuk eti haşlamasıyla başladım güne..tuzsuz..
ikisinin yerini değiştirdim sadece
bi fark etmez diye umuyorum

umarız a.s.

3.haftamda 5 gün sonunda sonuç :

57.7 den 55 kiloya

2.7 kilo vermiş bulunuyorum 5 günde..

benim kilom fazla olmadığı için 2.5- 3 kilo benim için çok güzel rakamlar.çünkü ne kadar zayıf olursan kilo vermek te o kadar zor oluyor
muhtemelen bu hafta son haftamıda yapıp 53 kilo olsam yeticek bana..zaten 36-38 giyiyorum kızlar.bu diyetle 10 kilo verdim şimdiye kadar buda dip not olsun :)

tebrik ederim seni bravoo

ayben değil 38 beden 40 beden olsam göbek atarım:teytey:

canım bugün 200 gr vermiş gözüktüm fakat wc ye çıkamadm . belki o yüzden o kadar az gözkmüştür. cumartesi sabahı ne kadar verdiğimz belli olcak =) toplam 2 gitse razıyım .

bende bugün armut ve kırmızı erik yedim . böyle devam edicem .
sabah kalkarkalkmaz limonlu sıcak su içtim . sonra kiraz sapı demleyip içtim bol su ve yeşil çayımıda içiyorum . güzel gidiyo bakalım =)

1. gün = 72.6
2. gün = 72.3
3. gün = 71.6
4. gün = 71.4

offf çok az verdim yaaa mafoldumbenmafoldumben:sinifsinif::gitme:klava:

bu haftada devam ediyosun yani =) aman beni yalnz bırakmayın

bugünümü bitirdim tavuk yiyerek.. haşlanmış..tuzsuz..ama akşamyediğiminkine çok azcık tuz attım..çok az..
ama halsiz hissediyorum ya..

bende bugun tartildim sanirim 4 gunde 700 gr gitmis regl oldum ondan sanirim bitince belli olucak, cunku harfiyen uyuyoum sporumuda yapiyorum, regl olunca vucut sisti gene yaa :))

bu haftada devam ediyosun yani =) aman beni yalnz bırakmayın

devam bebek aynen :)

bende bugun tartildim sanirim 4 gunde 700 gr gitmis regl oldum ondan sanirim bitince belli olucak, cunku harfiyen uyuyoum sporumuda yapiyorum, regl olunca vucut sisti gene yaa :))

regl bittiğinde 1.5 kilo fark ediyor canım o şişkinlik sakın bozma destekliyoruz senii :)

Az yemeye dayanıyorum ama bu diyete nedense dayanamıyorum :ecrin_bebek: Aslında bugün dayanamadım. Yinede bozmadım. Yarın et günü. Umarım dayanırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…