5 Günde 5 Kilo Diyeti Deneyimlerimiz

kendime bir arkadaş bulduğuma sevindim, sana daha tecrübelisin canım, ilk defa da kaç kilo verdin, yarın kaç tane patates yiyicezz şincik sempatiksalakcinni

hadi bakalım..inşallah ben de yarın başlamaya karar verdim..lütfen birbirimize destek olalım..5 kilo versem kendimi mükemmel hissederim herhalde..şuan tartım beni açken 66, tokken 68 gösteriyor..anlayamadım ;(( şu an 10 kilo fazlam var..63 kilo olsam bile rahatlarım..

yarın ilk gün ve haşlanmış patates günü değil mi...bakalım neler olacak..

bende pazar günü tekrar başliyorum.2.defa yapacağım bu diyeti inşallah veririz bu kiloları:1closedeyes:

canım ben de yarın başlıyorum..ikinci kez denediğini söylemişsin..ilk hafta ne kadar verdin? ben de bir kere patates haşlayıp bol salatalı bir gün geçirdim ama hepsi o kadar..devam edemedim..bu kez 20 güne kadar bir düğünümüz var ve kilo vermek istiyorum..yıllardır görüşmediğim dostlarımla görüşeceğim..beni 50-55 görmeye alışık arkadaşlarımın karşısına yaklaşık 15 kilo fazlalıkla çıkmak istemiyorum..

yarın ilk gün ve haşlanmış patates günü değil mi...bakalım neler olacak..

Evet yarın patates günü canım, sanırım üç kişi olduk, sabah kalkar kalkmaz patateslerimi haşlayacağım, ortaboy altı tane patates haşlamayı düşünüyorum, bol pul biberle ilk günü rahat geçireceğime eminnim, ama sebze gününde zorlanacağım heralde

arkadaşlar bende bu diyeti yapmak istiyorum ama şuan ailemin yanında tatildeyim 18 i akşamı dönerim ben size o zamn katılırım birde bunu deneyelim bakalım faydası olacak mı?

mrb arkadaşlar ben bu diyeti ramazan başlamadan önce yapmıştım 5 günde 4 kilo verdim hem de kaçamak yaptığım halde sonra ramazan başladı tabii hooopp o güzelim 4 kilo geri geldi şimdi yine yapıcam bu diyeti bakalım nsl olucak sonuç :)

kızlar benim 7 aylık bir kızım var..2 yaşında da bir oğlum..ve kahvaltısını dört dörtlük isteyen bir eşim var..patatesleri koydum haşlayacağım..kızartma istedi eşim..bir de eşim işe gidecek..referanduma yetişmemiz gerekiyor..alel acele çocukları hazırla kendini hazırla filan derken bi baktım normal kahvaltı yapmışım üzüldüm tabi ama iş işten geçti..yarın sizinle sebzeye başlasam ve son gün fazladan patates haşlasam kabul eder misiniz beni aranıza..hııı ne dersiniz )

bnde baslayamdm bgn yrn brbr baslarz cnm

ben bugün başladım bakalım, ama bayağı bir patates yedim, yarın sebze günü, patlıcan domates biber közlemeyi düşünüyorum, haydi kolay gelsin...vereliniortak

bnde baslayamdm bgn yrn brbr baslarz cnm

ben de patateslerimi haşladım..buzdolabıma listemi astım..bakalım ne kadar kilo vereceğim..benim baskülde sorun var..gidip eczanede tartılacağım..biraz da egzersiz yapmam lazım..leslie ile evde yürüyüş yaparım çocukları uyutabilirsem..canım birbirimizi motive edelim lütfen..sen kaç kilosun?

ben bugün başladım bakalım, ama bayağı bir patates yedim, yarın sebze günü, patlıcan domates biber közlemeyi düşünüyorum, haydi kolay gelsin...vereliniortak

hadi hayırlısı canım..başarılarr..ilk gün zor olmasa gerek..patlıcan ben de severim..belki denerim ben de..eşim sevmiyor diye yapamadım çürüyecek dolapta..fikir oldu bana da..teşekkürler

bn 61 kıloyum cnm ama boyum kısa oldgu ıcın kndmı asrı kıllu sanıyorum basladm bn bugun ıns ıyı olur :)):1rolleyes:

bende bu dıyetı uyguladım ama 4 gun uygulayabıldım adet donemıme denk geldı ve bıraktım zaten kılo verme durdugu ıcın
ama genede ıse yaradı 2 kılo verdım sımdı yenıden vermek ıstıyorum bakalım ınsallah baslarım

Merhaba arkadaslar

ben iki hafta aradan sonra bugün tekrar basladim hihoyyyt
daha önce iki hafta bu diyeti uyguladim ve yaklasik 5 kilo verdim ve halen kilom ayni! 64.2 kilo :dance: hic geri almadim :lepi:
amacim en azindan 5 kilo daha vermek
Bugün haslanmis patates yiyecem bütün gün...bence en zoru patates günü kafamçokkarıştı

sizlerin diyeti nasil gidiyor? Iyi zayiflamalar hepinize yarin kilomu yazarim sempatiksalakcinni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…