5 Günde 5 Kilo Diyeti Deneyimlerimiz

kızlar önce bende bu diyeti denedim ve bu sayede 72 kgdan 63 kg düştüm devam edersem istedim kglya ulaşırım hemde tam gününü tamamlamadan böle kg vredim gerçekten bu diyeti ögreten arkadaşa çok çok tşk ederim

Selam arkadaslar olumunekankayizsmile
Benim bugün meyve günüm zemuszemus karisik meyvesalatasi yiyorum.
Gercekten bu diyet kilo verdiriyor ve kalici oluyor :sm_cool: gercekten yazdigi gibi uygulayinca diyeti kilo gidiyor. Kötü olan tek sey cok halsizlik yapiyor kafamçokkarıştı
yarin son günüm...light yogurt ve haslanmis yumurta yiyecem. Simdiden seviniyorum cokacimcoook
Lütfen sizde yazin...böyle kimse yazmayinca zor oluyor yaaaaa :1no2: birbirimize destek olalim degilmi vereliniortak
Hepinize iyi zayiflamalar :dance:

Guzel kiz 63 kg ya kac haftada dustun? Bu arada kizlar yrn yumurta gunum olcak ama sadece yumurta yiycem saniodum nie yaninda yogurtta yiyorsunuz serbest mi?

Guzel kiz 63 kg ya kac haftada dustun? Bu arada kizlar yrn yumurta gunum olcak ama sadece yumurta yiycem saniodum nie yaninda yogurtta yiyorsunuz serbest mi?

Ben iki hafta bu diyeti yaptim sonra iki hafta ara verip tekrar basladim
Yani gercekten süper :lepi:

evet yumurta ve light yogurt yiyebilirsin. Cilbir güzel oluyor cokacimcoook

sen kac kilosun ve hedefin kac kilo olmak?

Ben iki hafta bu diyeti yaptim sonra iki hafta ara verip tekrar basladim
Yani gercekten süper :lepi:

evet yumurta ve light yogurt yiyebilirsin. Cilbir güzel oluyor cokacimcoook

sen kac kilosun ve hedefin kac kilo olmak?

Evet ya gercekten 2 gunde 1 kilo verdim resmen bu arada cok sevindim yogurt yiyebilicegime:)
ben 66 kiloydum 65 olmusum hedefim 57 olmak yillar yillar onceydi ortaokulda falandim 57 oldugumda:)
Cok hirsliyim bu sefer bugun halsiz dustum dedigin gibi ama yapicaz dimi ?
Sen kac kilo vermistin bu arada

ay ne yazıkki yine başladım bu diyete nefret ediyorum bu diyetten ama işe yarıyorsempatiksalakcinni

bugün patates yedim, en zor gün patates günü hakikaten yaa, patates görmek istemiyorum bi daha

yalnız bi bayram şekere yedim bölede bi kaçamak yaptım bişi olmaz herhalde yazıcam buraya kaş kilo verdiğimi

hepinze kolay gelsinnnkaydirigubbakcemile5

daha onceden de mi yaptın kaç kilo vermiştin? benım 3.gunum

daha önce de yaptım bi kaç kez başlama girişiminde bulundum alkisalkisalkis

daha önce yaptığımda düzenli değildim nasıl desem halsiz kaldığımda kuru üzüm falan yerdim dondurma bile yedim sanırım

şimdi 1 bayram şekeri 3 tane de çucuk kraker kaçamağım var ama patates gününden nefret ediyorum mide bulantım gitsin diye yedim onlarıda

tam hatırlamıyorum 2 kilodan fazla vardım sanırım cnm sporda yapmıştım ama ben

aa iyi ama daha fazla kacamak yapmamalıyız cunku boşa gıdıcek tum bu sıkıntı
patetes gununde ben de tuz kullandım baharatla falan olmadı=) bu arada ıns bu sefer tamamlarsın bırlıkte kılo verırız

EVET insallah basaracagiz :1hug:
Ben son yaptigimda (iki hafta üst üste) 4-5 kilo gibi verdim. Aslinda diyetin adi 5 günde 5 kilo ama haftasonu normal yiyince (abartisiz da olsa) insan iki kilo kadar aliyor senağlama
Bu sefer (pztsi basladim) ikinci günü sabahi 1kg vermisdim daha sonra tartilmadim cumartesi sabah tartilacagim bakalim su son günü cumayi bir gecirsem mafoldumben cumartesi günü yazarim kac kilo oldugumu sempatiksalakcinni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…