5 Günde 5 Kilo Diyeti Deneyimlerimiz

regl bittiğinde 1.5 kilo fark ediyor canım o şişkinlik sakın bozma destekliyoruz senii :)

Yok canim bozmadim zaten nonstop bozmak yok, yarinda haslanmis yumurta sabah bir tane yerim yaninda sut sonra gun boyu sutle devam ederim, cunku yarin hep disarda olucam light sut heryerden alirim... uff yaa bugunde spor yapamadim cocuklardann, simdi annem yanimda persembe turkiyeye donuyo ( ben napicam 2 cocukla zor olucak malesef..cocuklara bakmaktan zaten kilo milo kalmaz bende..

dün haşlanmış patates yedim akşam çok başım ağrıdı sonra yeşil çay içtim rahatladım bi de spor yaptım 40 dk .
dün sabah 66.0 kiloydum bu sabah 65.1 çıktım çok mutlu oldum ama bugün sebze günü
havuç,kabak ve bezelye haşladım yanına da marul ve salatalık doğradım ama şimdi midem bulanmaya başladı canım sebze yemek istemiyo ama başka bişeyde istemiyo yani bozucam ama hiç bişey yiyesim yok anlamadım bu iş iyi mi oldu kötü mü :)

şu diyeti bozmayanlaara imreniyorummm

öf ben sabah 2 haşlanmış yumurta 2 kaşık yoğurt 1 çatal peynir 1 kaşık bal 1 küçük galeta yedim:kedi:

kaçamak yapmamım sebebini anladım malum döneme girdim biraz erken oldu daha beklemiyordum sabah 71 kilo çıktım kaç kilo verdiğimi anlıyamıycam şimdi
adet dönemi başlangıcında tartıda 2 kilo fazla gösteriyo beni normalde

bayramdan sonra tekrar yaparım bu diyeti

geçmş olsun baş ağrısı bendede oluyodu ama sebze yiyince hafifler biraz
1 bardak suyun içine yarım limon 1 çay kaşığı türk kahvesi atıp iç iyi geliyo başağrısına

hiç sorma canım bütün gün aynı şeyi yemek hele etrafında sevdiğin şeyleri yiyenler varsa

napalım zayıflamak için katlanıyorumsositososito

diyeti karalamak içn demiyorum ama kastan kaybediyosun :kedi:
ben kendim diyet yapmadan günde 2 dilim diyet ekmeği,normal yemek yiyodum..5 günde 4 kilo verdim daha iyyidi.. bu şekilde insan bayılacak gibi oluyorbilmiyorumkismile

diyeti karalamak içn demiyorum ama kastan kaybediyosun :kedi:
ben kendim diyet yapmadan günde 2 dilim diyet ekmeği,normal yemek yiyodum..5 günde 4 kilo verdim daha iyyidi.. bu şekilde insan bayılacak gibi oluyorbilmiyorumkismile

evet bence de kaslardan gidiyo çünkü spor da yapıyorum hem aç kalıp hem spor yapınca kaslardan gider bu kesin bişey ben de bozdum ve sabahki sebzeler hala midemi bulandırıyor.ama dünkü haşlanmış patates çok işime yaradı 1 kilo verdim :))
ben normalde az az sık sık yeme mantığıyla haftada 1 kilo veriyodum bu çok iyi oldu yine az az yeme ve tabiki hamur işi kızartma ve tatlı yememe diyetine devam edicem .bu diyetle hem çok mutsuz oldum hem de sağlığıma yaramadı.
ama yine de birbirimizi takip edelim ben de size bilgi veriyo olucam .

geçmş olsun baş ağrısı bendede oluyodu ama sebze yiyince hafifler biraz
1 bardak suyun içine yarım limon 1 çay kaşığı türk kahvesi atıp iç iyi geliyo başağrısına

saol canım ama bugün baş ağrısı yok ama sebzeler midemi bulandırdı bozdum ben de ama yine de başka diyete devam edicem .

saol canım ama bugün baş ağrısı yok ama sebzeler midemi bulandırdı bozdum ben de ama yine de başka diyete devam edicem .
merhaba ezeldenberi,
ben de merak etmiştim bu diyeti. ne de olsa insan kilolardan biran önce kurtulmak istiyor. bugün diyetisyenimle randevum vardı ona anlattım, bana bir günde tek tip beslenmenin sağlık için uygun olmadığını söyledi. verilen kilo değil su kaybıymış, bu şekilde verilen kilolarda sonra 2 katı olarak geri alınırmış ve şu da var benim listemde patates, havuç, bezelye yasak, meyvelerden de muz. kalori değerleri yüksek olduğu için, sizleri de bilgilendirmek istedim, umarım hepimiz şu yağ fıçılarımızdan biran önce kurtuluruz :)

ben bu diyeti bıraktım ama diğer diyete devam ediyorum onda hafta 1 kilo verdim ama hiç spor yapmadım artık spora da başladım eminim daha fazla veririm .netten yürü ve zayıfla programını indirdim çok güzel terletiyor tavsiye ederim.
ben şöyle diyet yaptım hem de hiç açlık hissetmedim;
sabah
2 ince dilim siyah ekmek,biraz peynir,yağsız tuzsuz salatalık domates birkaç tane zaytin şekersiz çay
2 saat sonra bir pors meyve

öğle bir tabak sulu yemek (evde hangi yemekten varsa )
bir tane ince dilim ekmek

akşam üstü
bir kase cacık yada sade yoğurt ya da yarım kase kuruyemiş (tok tutuyor )

akşam

yarım tabak yemek ve yanına çorba yada salata

sabah kalkktığım gibi 2 tane kuru kayısı yedim
arada çayın yanına 2-3 tane lifli bisküvi
bu şekilde sürekli bişeyler yiyip açlık hissetmiyosunuz .

bir de burda isim verilmiyo sanırım hani ender saraçın hazırladığı bir hap varya ondan içiyorum 2 haftadır o da çok iyi geldi enerji verdi ve açlık hissettirmedi.

ben ediyom güzelim ama adet dönemine rasladı:sinifsinif:
sonucu alamıycam yani

bayramdan sonra tekrar yapıam

okullar açılana kadar ben hep yapıcam =) okullar açılıncada devam tmeyi düşünüyorum cnm . bşey sorucam holiwood diyeti nasıl sence =? sonuç alınır mı acaba ? çnkü benim kilo vermem yavaşladı diyet değiştirsem mi diye düşünüyorum ? yardım edn ya bilmiyorumkismile

holuvut diyetini bilmiyorum bende merak ettim bir araştırayım

ama lahana diyetini biliyorum

çok güzel kilo verdiriyo
mutlaka dene derim
hatta baraber deneyreliöm olumunekankayizsmile

ben 65 kilodan 55 kiloya düştüm sanırım bu diyetle.10 kilo su vermemişimdir değil mi? :)

devam eden yokmu ya ??

yarın 4. kez başlıyorum canım.patatesler hazır!

holuvut diyetini bilmiyorum bende merak ettim bir araştırayım

ama lahana diyetini biliyorum

çok güzel kilo verdiriyo
mutlaka dene derim
hatta baraber deneyreliöm olumunekankayizsmile

cnm hollywood diyetinde ilk 2 gün sadece şekersiz meyve suyu içiyosun 5 günde norml diyet gbi . ayda 10+ kilo verdirebiliyomuş . yani ben bu diyettende memnunum ama kilo vermem yavaşladı . o yzden başka bişey denemk istiyorum . ama bu hafta bu diyete devam edicem .

lahana diyeti ahkkında biraz bilgi verimiin cnm ? ortalama ne kadar kilo verdiriyor ?

yarın 4. kez başlıyorum canım.patatesler hazır! [/QUOTE]

bende pazartesi 3. kez başlıycam canım . ama benim kilo vermem yavaşladı cnm . diyet değiştirsem mi bi süre diyorum bu haftadan sonra ? ne dersin ? ne önerirsin ? bilmiyorumkismile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…