- Konu Sahibi incilideniz
-
- #7.581
regl bittiğinde 1.5 kilo fark ediyor canım o şişkinlik sakın bozma destekliyoruz senii :)
Yok canim bozmadim zaten nonstop bozmak yok, yarinda haslanmis yumurta sabah bir tane yerim yaninda sut sonra gun boyu sutle devam ederim, cunku yarin hep disarda olucam light sut heryerden alirim... uff yaa bugunde spor yapamadim cocuklardann, simdi annem yanimda persembe turkiyeye donuyo( ben napicam 2 cocukla zor olucak malesef..cocuklara bakmaktan zaten kilo milo kalmaz bende..
karbonhidrat olmazsa kaslardan gidiyomş..bozucam yarın..
bozdunmu güzelim
bence yanında az bişey karbonhitrad alarak devam et o zaman
dün haşlanmış patates yedim akşam çok başım ağrıdı sonra yeşil çay içtim rahatladım bi de spor yaptım 40 dk .
dün sabah 66.0 kiloydum bu sabah 65.1 çıktım çok mutlu oldum ama bugün sebze günü
havuç,kabak ve bezelye haşladım yanına da marul ve salatalık doğradım ama şimdi midem bulanmaya başladı canım sebze yemek istemiyo ama başka bişeyde istemiyo yani bozucam ama hiç bişey yiyesim yok anlamadım bu iş iyi mi oldu kötü mü :)
bozdum..
bütün gün aynı çeşiti yemek midemi bulandırıyor..
hiç sorma canım bütün gün aynı şeyi yemek hele etrafında sevdiğin şeyleri yiyenler varsa
napalım zayıflamak için katlanıyorumsositososito
diyeti karalamak içn demiyorum ama kastan kaybediyosun :kedi:
ben kendim diyet yapmadan günde 2 dilim diyet ekmeği,normal yemek yiyodum..5 günde 4 kilo verdim daha iyyidi.. bu şekilde insan bayılacak gibi oluyorbilmiyorumkismile
geçmş olsun baş ağrısı bendede oluyodu ama sebze yiyince hafifler biraz
1 bardak suyun içine yarım limon 1 çay kaşığı türk kahvesi atıp iç iyi geliyo başağrısına
merhaba ezeldenberi,saol canım ama bugün baş ağrısı yok ama sebzeler midemi bulandırdı bozdum ben de ama yine de başka diyete devam edicem .
devam eden yokmu ya ??
ben ediyom güzelim ama adet dönemine rasladı:sinifsinif:
sonucu alamıycam yani
bayramdan sonra tekrar yapıam
okullar açılana kadar ben hep yapıcam =) okullar açılıncada devam tmeyi düşünüyorum cnm . bşey sorucam holiwood diyeti nasıl sence =? sonuç alınır mı acaba ? çnkü benim kilo vermem yavaşladı diyet değiştirsem mi diye düşünüyorum ? yardım edn ya bilmiyorumkismile
merhaba ezeldenberi,
ben de merak etmiştim bu diyeti. ne de olsa insan kilolardan biran önce kurtulmak istiyor. bugün diyetisyenimle randevum vardı ona anlattım, bana bir günde tek tip beslenmenin sağlık için uygun olmadığını söyledi. verilen kilo değil su kaybıymış, bu şekilde verilen kilolarda sonra 2 katı olarak geri alınırmış ve şu da var benim listemde patates, havuç, bezelye yasak, meyvelerden de muz. kalori değerleri yüksek olduğu için, sizleri de bilgilendirmek istedim, umarım hepimiz şu yağ fıçılarımızdan biran önce kurtuluruz :)
devam eden yokmu ya ??
holuvut diyetini bilmiyorum bende merak ettim bir araştırayım
ama lahana diyetini biliyorum
çok güzel kilo verdiriyo
mutlaka dene derim
hatta baraber deneyreliöm olumunekankayizsmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?