- 30 Ağustos 2010
- 27
- 0
- 86
- Konu Sahibi incilideniz
-
- #7.601
tebrikler Neira :) peki yağ ve kas oranlarının takibini yapıyor musun? Ve şunu merak ettim ne kadar süre ile bu diyete başlayıp bitiriyorsun? bilgi verirsen sevinirim :)ben 65 kilodan 55 kiloya düştüm sanırım bu diyetle.10 kilo su vermemişimdir değil mi? :)
yarın 4. kez başlıyorum canım.patatesler hazır!
ezeldenberi uyguladığın liste benimkine benziyor, benim yeni listemde şöyle;ben bu diyeti bıraktım ama diğer diyete devam ediyorum onda hafta 1 kilo verdim ama hiç spor yapmadım artık spora da başladım eminim daha fazla veririm .netten yürü ve zayıfla programını indirdim çok güzel terletiyor tavsiye ederim.
ben şöyle diyet yaptım hem de hiç açlık hissetmedim;
sabah
2 ince dilim siyah ekmek,biraz peynir,yağsız tuzsuz salatalık domates birkaç tane zaytin şekersiz çay
2 saat sonra bir pors meyve
öğle bir tabak sulu yemek (evde hangi yemekten varsa )
bir tane ince dilim ekmek
akşam üstü
bir kase cacık yada sade yoğurt ya da yarım kase kuruyemiş (tok tutuyor )
akşam
yarım tabak yemek ve yanına çorba yada salata
sabah kalkktığım gibi 2 tane kuru kayısı yedim
arada çayın yanına 2-3 tane lifli bisküvi
bu şekilde sürekli bişeyler yiyip açlık hissetmiyosunuz .
bir de burda isim verilmiyo sanırım hani ender saraçın hazırladığı bir hap varya ondan içiyorum 2 haftadır o da çok iyi geldi enerji verdi ve açlık hissettirmedi.
tebrikler Neira :) peki yağ ve kas oranlarının takibini yapıyor musun? Ve şunu merak ettim ne kadar süre ile bu diyete başlayıp bitiriyorsun? bilgi verirsen sevinirim :)
ben 65 kilodan 55 kiloya düştüm sanırım bu diyetle.10 kilo su vermemişimdir değil mi? :)
ezeldenberi uyguladığın liste benimkine benziyor, benim yeni listemde şöyle;
sabah
2 kibrit kutusu kadar peynir
3 zeytin
2 ince dilim ekmek
Domates, salatalık,maydanoz
ara
1 porsiyon meyve
öğlen
6 yemek kaşığı sebze yemeği
yağsız salata
1 su bardağı yoğurt
1 ince dilim ekmek
ara
1 porsiyon meyve
2.ara
2 porsiyon meyve
akşam
6 yemek kaşığı kurubaklagil yada 3 köfte
yağsız salata
1 su bardağı yoğurt
ara
2 porsiyon meyve
enaz 2 litre su
özellikle yoğurt çok iyi tok tutuyor, kuruyemiş yerine diyet büsküviyi tavsiye ederim çünkü kuruyemişlerde yağ oranı çok yüksek. Ve yemekleri çatalla yemelisin yağı suyunda olduğu için tabakta kalıyor. bende 10 günde 1.400 vermişim çook mutlu oldum :)) kışa kadar eski formuma döneceğim kısmetse:)
zayıflama haplarına da dikkat etmek lazım kabızlık yapabiliyor. ben kendi kendime diyet yaparken 1 ay kullanmıştım bırakınca fazlasıyla geri almıştım, çok pişman olmuştum. doğrusu pek tavsiye etmem..
hafta sonu kilo almayacağım =)=) yarın diyette gbi yiyeceğim ve bayrama denk gelmesin diye bu hafta pazar günü başlayacağım =) 72.6 iile başlamştım bu hafta bugün 71.3 çıktım kızlar. yarın sabah son durumu yazarım =) yaklaşık 1.5 kilo gtmişş benim için az ama napalım =(=( bunada razıyım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?