5 Günde 5 Kilo Diyeti Deneyimlerimiz

ben 65 kilodan 55 kiloya düştüm sanırım bu diyetle.10 kilo su vermemişimdir değil mi? :)

yarın 4. kez başlıyorum canım.patatesler hazır!
tebrikler Neira :) peki yağ ve kas oranlarının takibini yapıyor musun? Ve şunu merak ettim ne kadar süre ile bu diyete başlayıp bitiriyorsun? bilgi verirsen sevinirim :)

ezeldenberi uyguladığın liste benimkine benziyor, benim yeni listemde şöyle;

sabah
2 kibrit kutusu kadar peynir
3 zeytin
2 ince dilim ekmek
Domates, salatalık,maydanoz

ara
1 porsiyon meyve

öğlen
6 yemek kaşığı sebze yemeği
yağsız salata
1 su bardağı yoğurt
1 ince dilim ekmek

ara
1 porsiyon meyve

2.ara
2 porsiyon meyve

akşam
6 yemek kaşığı kurubaklagil yada 3 köfte
yağsız salata
1 su bardağı yoğurt

ara
2 porsiyon meyve

enaz 2 litre su

özellikle yoğurt çok iyi tok tutuyor, kuruyemiş yerine diyet büsküviyi tavsiye ederim çünkü kuruyemişlerde yağ oranı çok yüksek. Ve yemekleri çatalla yemelisin yağı suyunda olduğu için tabakta kalıyor. bende 10 günde 1.400 vermişim çook mutlu oldum :)) kışa kadar eski formuma döneceğim kısmetse:)
zayıflama haplarına da dikkat etmek lazım kabızlık yapabiliyor. ben kendi kendime diyet yaparken 1 ay kullanmıştım bırakınca fazlasıyla geri almıştım, çok pişman olmuştum. doğrusu pek tavsiye etmem..

hafta sonu kilo almayacağım =)=) yarın diyette gbi yiyeceğim ve bayrama denk gelmesin diye bu hafta pazar günü başlayacağım =) 72.6 iile başlamştım bu hafta bugün 71.3 çıktım kızlar. yarın sabah son durumu yazarım =) yaklaşık 1.5 kilo gtmişş benim için az ama napalım =(=( bunada razıyım

bende pazartesi 3. kez başlıycam canım . ama benim kilo vermem yavaşladı cnm . diyet değiştirsem mi bi süre diyorum bu haftadan sonra ? ne dersin ? ne önerirsin ? bilmiyorumkismile[/QUOTE]

10 günlük hoolywood diyetini denemedim bilmiyorum canım.
2-3 günlük bir diyet sokuştur araya istersen,basit birşey olabilir.
tebrikler Neira :) peki yağ ve kas oranlarının takibini yapıyor musun? Ve şunu merak ettim ne kadar süre ile bu diyete başlayıp bitiriyorsun? bilgi verirsen sevinirim :)

yazlıktayım istanbula döndüğümde yağ kas oranlarını ölçtürücem canım :)
5 gün yapıp 1 gün mola arkasından 5 gün daha

ben 65 kilodan 55 kiloya düştüm sanırım bu diyetle.10 kilo su vermemişimdir değil mi? :)

tebrikler çok güzel benimde hedefim bu ben de 65 kiloyum ama
hızlı verilen kilolar çabuk geri gelir ve vücutta şekil bozukluğuna sebep olabilir sen bu diyeti yaparken spor da yapıyomusun sonuçta aşırı kilolu değiliz o yüzden hızlı verilen bu 10 kilo zaralı olabilir .

canım bu diyette güzel hatta benimkinden daha fazla yiyosun ben yemeğin yanına salata değil de salatayı ayrı bir porsiyon olarak yiyorum .
bir de zayıflama hapının faydasını görüyorum çünkü tok tutup enerji veriyo kabızlık için de bitki çayı yeşil çay ve kuru kayısı iyi geliyor yani sorun olmadı ama tabiki ilacı bırakınca yada istediğim kiloya gelince diyeti bırakıp deli gibi yememek lazım sonuçta bunu bir yaşam tarzı haline getirirsek ve sporu da eksik etmezsek bu şekilde mutlu mesut kalırız diye düşünüyorum.

günaydın

bende bu sabah tartıldım 5 günde 1.5 kilo vermişim
malum dönemden dolayı en az 1 kilo da fazlalığım vardır iyi yani kaçamaklara rağmensositososito
ramaznın başından beri 5 kilo vermişim yediklerime dikkat ederk

ben annemlere gidiyorum

bayramdan sonra

ya bu diyetle yada lahana diyetinde buluşmak üzere:sm_cool::lepi:

hepinize iyi mutlu bayramlarrvereliniortak

benmde dün btti diyetim . bu sabah tartıldım . 72.6 ile başlamştm . bu sabah 70.8 çıktım =) yarın tekrar başlıyorum . başarılar ..=)

merhaba arkadaşlar ben bu diyete başladıktan sonra farkettim bu forum bende aranıza yeni katıldım.benim bugün son günümdü bugün yumurtayla bitirmiş oldum diyetimi.boyum 1.73 kilom 79.400 gr.dı sabah tartıldım 76 kg.um 5 günün sonunda ne olacak bilmiyorum şu anda verdiğim kilo iyi ama daha sonra böyle devam edermi bilmiyorum birgün ara verip tekrar başlayacağım hedefim 61 inşallah ulaşırım hedefime

verdğin kilo haftaya azalablir cnm doğal olarak . 2 ye falan düşer . ama olsun 5 günde 2 kilo vermekte güzel. bnde bgn başladm yne . patatesle. yarn sebze gnüm . yalnz bu hafta 4 gün yapcm . ymrta gnü yapmıcam .çnkü bayrama denk gliyoooo

Merhaba arkadaslar nasil gidiyor diyetimizz, ben bu hafta firar ettim gene dikkat ediyorum extra kilo almicam sporuma devam.. pazartesi tekrar baslicam 2 hafta yaptim 83.9 baslamistim suan 80 kg oldum hedefim 60 insallah o gunlerde gelicek... bu diyeti duzenli olarak yapan inanin kilo veriyorbasarilar diliyorumm hepinize..

kızlar boyum kısa ve acayip şiştim ben tam 70 kg dım daha düne kadar dün sahurda haşlanmış patates yedim yalnız spor yapamıcam bayram olduğu için ama az önce bi tartıldım 69 kilo olmuşum inş 5 günün sonunda 65 olurum.
ayrıca ben bu diyeti 1 ay uygulasam olurmu kızlar 1 ay 4 hafta 5 kilodan 20 olur hadi en kötü ihtimal 10 olsun ohhhh 60 kilo olurum sonra başka bi diyetle 5 daha verirsem tamamdır benim için.

Bu sabahtan itibaren beraber başlamak isteyen varsa eşlik edebilirim kızlar.a.s
Daha öncede yaptım bırakınca yalnızca iki kilo aldım şimdi fazlasıyla vericemyerimseniben hepinize kolay gelsinn

Kızlar ben de pazar günü başlıyorum bu diyete, ilk defa yapıcam bu diyeti, 5 gün sonunda kaç kilo verdiğimi paylaşırım, pazar başlayan varsa haberim olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…