5 Günde 5 Kilo Diyeti Deneyimlerimiz

benim bugün ilk günüm patatesle basladim ilk sayfada yazdigi gibi uygulamayi düsünüyorum

Sabah patates kaynatim simdiye kadar onu yedim aksam üstü baska türlü pisirmek istiyorum patatesi bakalim :)

benim de bugün ilk günüm sabah patatesi haşlayıp biraz tuz ve karabiberle yedim öğlende aynısı.. akşam içinde fırında yapıyorum onu yicem:)))) içim dışım patetes oldu ya kafamçokkarıştı ben ayrıca elma suyu rejiminide aynı anda yapıyorum elmayla yapılan yağ yakıcı bir karışım var kaynatıp içiyosun gün boyu.. o da yağ yakımını sağlıyo.. bakalım sonu nasıl olcak :bbo:

aynen benimde icim disim patates oldu ama ilk günü basardim yarinde sebzeymis hicde sevmem havuc falan idare edecegim artik herkeze kolay gelsinkaydirigubbakcemile2

sanada kolay gelsin cnm! valla ben sebze hastasıyımmmm yarın kereviz yicem şööle bol havuçlu ve limonlu... :))

herkese merhaba...bu diyet çok hoşuma gitti.kısmet olursa pazartesi başlamak istiyorum kızlar...boyum 175 kilom 73 bakalım neler olacak..liste varsa benide eklermisiniz kızlar..

kızlar kilomu burada yanlış yazmışım..75 kiloyum ..mafoldumben,

cuma günü sonucu yazarım...ama şunu söyleyebilirim içimde kalmasın:)) dünü patates ve suyla geçirdim ve tam 1.5 kilo vermişim..çok güzel gidiyor bugünde kabak domates ve biberi haşladım sabah ve öğlen yedim aralarda bol bol su ve yeşil çay içiyorum..böyle giderse çok iyi bakalım neler olacak ben 2 hafta yapmayı düşünüyorum allahın izniyle..:lepi:

tebrikler cnm.. çok iyi gidiyosun.. moral olsun bizlerede kaydirigubbakcemile5

benimde bugün ikinci gün bitti sayilir basardim sayilir 2günüde :)
sadece havuc yedim sebze pek sevmedim icin.......

yarin et günü sabah sabah nasil yiyecegim bilmiyorum ama yarinde iyi gececek eminim herkeze iyi sayiflamalar :)
5.gün beni düsündürüyor yumurta günü... aranizda yumurtayi degistiren oldumu yani ymarta yerine baska ne olabilir?

merhabalar...ben aranıza yeni katılıyorum...30 yaşındayım..170 boyunda ve tamı tamına 90 kiloyum...
diyetler falan derken bu sayfayı gördüm...bu diyeti daha önce üniversite yıllarındayken 5 gün uygulamıştım ve 68 kilodan 63 e düşmüştüm..ama benim diyetim daha gaddardı...ilk gün sadece patates ikinci gün sadece elma üçüncü gün sadece yoğurt dördüncü gün süt ve beşinci gün tavuk haşlama idi..ama son gün ayakta durmaya mecalim kalmamıştı...bu daha iyi bence haftada 3 kilo olsa razııyım..

spor yapamayacağım yalnız ..çünkü 5 aylık bir kızım var..ancak evde dans edebilirim spor yerine ..tabi zeynep senam izin verirse:))))
pazartesi günü başlayacağım inşallah..tekrar görüşmek dileğiyle...

ayrıca keşke bir liste yapılabilse..daha motivasyon verici olurdu bizim gibi çaylaklara...))

kızlar 1 kilo daha vermişim.ilk gün 1.5 bugünde 1 kilo gitmiş..çokmu hızlı oluyor acaba ama diyete harfiyen uyuyorum ayrıca spor yapmıyorum.ev işleri ve çocuk olunca spor yapmaya gerek kalmıyor:))yani kısacası 75 kiloydum şu an 72.5 çok mutluyum..hadi kızlar başaracağız..

bence cok yanlış bı dıyet bu 5 gunde 5 kılo ver sonra. bu nekadar mantıklı kızlar sızce?? yumurta ye meyve ye tek tıp seylrle zatıflamak olur ama ya sonra. vucudumuzun herseye ıhtıyacı var. bu kıloyu verırsınız sonra bellı sure sonra gerı alınır. yeme duzenınızı degıstrmek gerek

ben bu diyeti yaptm cnm ama geri almadm . ayrıca hiçte zor değil sadece akşama doğru biraz yedklernden bııkıyorsn o kadar. insanların motivasyonunu kırmayın . bu diyetle yaklaşık 7 kilo vermişimdr ve iyiki yapmışım diyorum geri almadm ve hzlı verdm .

Bu 7 kiloyu ne kadar zamanda verdin?

kılo verırsın ama o nekadar saglıklı hergun nişasta yanı patates ve yumurtayla nasıl saglıklı verılır kılolar cok saglıksız az buharda pişmiş sebzelerle yada cıg beslenerek cok daha saglıklı ve kalıcı kılo verebılırsınız ben kendı dusuncemı soyledım yanı ac kalarakta kılo verılır onemlı olan metobolızmayı olumsuz etkıklemeden kılo vermek helede bu dıyet emzıren bı anne ıcın asla uygun degıl

uzun süre yapılmasını bende önermiyorumki . ama 1-2 hafta yapılmasnda sakınca yok bence. braz hzlı vernce insanı motive ediyor canım

ben sadece yürüyüş yaparak ve yediklerime biraz dikkat ederek,ekmeği az yiyerek 2 haftada 1 kilo veriyorum.6 kilo vermem lazım şu anda.

5 günde 5 kilo sağlıksız bence anında geri gelir zaten yaktığınız sadece su yağ değilki,spor yapn bence yavaş yavaş verin o zaman hemen geri almazsınız..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…