- 11 Eylül 2009
- 320
- 165
- 133
- Konu Sahibi incilideniz
-
- #7.701
herkese merhaba...bu diyet çok hoşuma gitti.kısmet olursa pazartesi başlamak istiyorum kızlar...boyum 175 kilom 73 bakalım neler olacak..liste varsa benide eklermisiniz kızlar..
kızlar kilomu burada yanlış yazmışım..75 kiloyum ..mafoldumben,
cuma günü sonucu yazarım...ama şunu söyleyebilirim içimde kalmasın:)) dünü patates ve suyla geçirdim ve tam 1.5 kilo vermişim..çok güzel gidiyor bugünde kabak domates ve biberi haşladım sabah ve öğlen yedim aralarda bol bol su ve yeşil çay içiyorum..böyle giderse çok iyi bakalım neler olacak ben 2 hafta yapmayı düşünüyorum allahın izniyle..:lepi:
bence cok yanlış bı dıyet bu 5 gunde 5 kılo ver sonra. bu nekadar mantıklı kızlar sızce?? yumurta ye meyve ye tek tıp seylrle zatıflamak olur ama ya sonra. vucudumuzun herseye ıhtıyacı var. bu kıloyu verırsınız sonra bellı sure sonra gerı alınır. yeme duzenınızı degıstrmek gerek
ben bu diyeti yaptm cnm ama geri almadm . ayrıca hiçte zor değil sadece akşama doğru biraz yedklernden bııkıyorsn o kadar. insanların motivasyonunu kırmayın . bu diyetle yaklaşık 7 kilo vermişimdr ve iyiki yapmışım diyorum geri almadm ve hzlı verdm .
Bu 7 kiloyu ne kadar zamanda verdin?
kılo verırsın ama o nekadar saglıklı hergun nişasta yanı patates ve yumurtayla nasıl saglıklı verılır kılolar cok saglıksız az buharda pişmiş sebzelerle yada cıg beslenerek cok daha saglıklı ve kalıcı kılo verebılırsınız ben kendı dusuncemı soyledım yanı ac kalarakta kılo verılır onemlı olan metobolızmayı olumsuz etkıklemeden kılo vermek helede bu dıyet emzıren bı anne ıcın asla uygun degıl
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?