5 Günde 5 Kilo Diyeti Deneyimlerimiz

uzun süre yapılmasını bende önermiyorumki . ama 1-2 hafta yapılmasnda sakınca yok bence. braz hzlı vernce insanı motive ediyor canım

bencede sakincasi yok 1-2 yapilmsinda ben suan bi haftalik yapmayi düsünüyorum bugün 3. günüm ve gayet iyi geciyor tartilmadim henüz ama kendimi cok iyi hisediyorum :kedi::dance:

Bende bugün başladım sabahleyin patatesimi yedim suyumu içtim aksam annem sarma yapmıs kendime hakim olamadım eyvahedigeldismile ama söz yarın sebze günümde hiç bişey yemicem mirmirmirmir 61 kiloyum 55 olmak istiyorum :2:

kızlar 1 - 2 haftadan birşey olmaz . birbirinizi motive ederek devam edin bnce . ayrıca ben 7 kiloya yakın verdm . bikaçı sudan gtmiş olablr ama 7 kilo su nasıl gideblir . ayrıca bnm göbeğim tam 10 cm inceldi şuana kadar . bu diyetnde etkisi çok

mrb bayanlar bende bu diyete bugün başladım yarın sebze günüm
inşlh kolay geçer kızlar diyetim
gerçi bu diyete 3.başlayışım diğer ikisinde aksilikler oldu bırakmak zorunda kaldım
bu defa sonlandırcam inşallah:))
diyeti yapan herkese kolay gelsin

hadi bakalım inşallah bu sefer olur canım . başarılar.

bence boşuna tek tip yemekle olmuyor ve normal beslenmeye geçince kilo aldım eski kilolar geldi.3 hafta yaptım diyeti ama geçici kilo verdiriyor..

Bende diyetimin 3.günündeyim yani et günü bugün
sigarayıda bırakmanın 2. Günü bugün hem sigara hem diyet
çok zor olurama mecburum diyetten olmasa
ağzım hiç boş durmıycak omini gırtlak yiycem
gelsin o zaman kilolar :)))

Ben bu diyetle 7 kg veren tek kişiyim herhalde verdiğim kiloları da geri almadım ama sonrasında kilo vermem zorlaştı. Bugün tekrar başlıyorum + 1 sa spor ile.Patatesleri haşladım.85 kilo ile başladım. 64 e kadar yolum var daha.

selam kızlar! benimde dün bitti diyetim.. toplam 2.5 kg vermişim çok diil ama bence 5 gün için gayet iyi:)) incelme oldu bende baya sanki daha çok vermiş gibiyim :dance: bugün kozmik beden temizliğine başladım.. umarım bundan da güzel sonuçlar alırım hihoyyyt

tbrk ederim sizi kaç haftada 7 kiloyu verdiniz ve sonra nasıl bir beslenme uyguladınızda geri almadınız verdiğiniz kiloları

slm kızlar benim sormak istediğim bişey var da acaba bu günleri istediğimiz şekilde değiştirebilir miyiz mesela eti 3. gün değil de 4. gün yesek mesela olmaz mı şimdiden teşekkür ederim..

tbrk ederim sizi kaç haftada 7 kiloyu verdiniz ve sonra nasıl bir beslenme uyguladınızda geri almadınız verdiğiniz kiloları

İnanması zor ama 7 kiloyu 10 günde verdim. Aralıksız 2 hafta yaptım. Sonrasnda da protein diyeti ile devam ettim. Yani karbonhidrat alımınında günde 35 puanın üzerine geçmedim. Böylece 6 ay içinde 105 ten 85 e düştüm. Artık bu kiloda takılı kaldım daha veremiyorum. Bu yüzden tekrar vücuda bir şok yaşatmak için dün yine başladım. Aralıksız spor destği ile 10 gün daha yapacağım.

bugün son günüm kızlar 75 idim.bugün 71.5 olmuşum..
tebrik ediyorum canımmm =) bravo =) bnde ilk yaptğmda 3.5 vermiştim bnm gibi vermişsin =)

senide tebrik ediyorum canım . sigarıyıda bırakmıssın ohh. inşallah güzel sonuçlar alırsın canım bnm
inşallah kilo verrsin cnm . benmde vermem çok yavaşladı 15 te 1 kilo gidiyo bazen . çok rahatszm bu durumdan bncede arada şok diyetler lazım . motive açısındanda iyidir.
tebrk ederim canım . 2.5 kilo gayet güzel 5 gün için.
slm kızlar benim sormak istediğim bişey var da acaba bu günleri istediğimiz şekilde değiştirebilir miyiz mesela eti 3. gün değil de 4. gün yesek mesela olmaz mı şimdiden teşekkür ederim..
aslında diyeti olduğu gbi yapmak gerekiyor. ama önceden burda 100 kişiden fazla kişiyle beraber yaptık burda diyeti arda değiştirenler oluyodu arkadaşlardan =)

bakalım bu sefer ne kadar vereceksin merak ediyorum canım =) inaşallah güzel sonçlar alırsın tebrkler.

tşk ederim sigarayı bırakmamdan olsa gerek az vermişim daha çünkü ufak tefekte olsa atıştırma illaki oluyo bu sabah tartıldım 1.8 gram gitmiş ben daha fazla bekliyordum

bende bu diyetle 60 kiloya düşmek istiyorum tabi inşlh :))şuanda 68.1 kiloyum daha yolum çoooooookkkkkk uzunnn((

bende bu diyetle 60 kiloya düşmek istiyorum tabi inşlh :))şuanda 68.1 kiloyum daha yolum çoooooookkkkkk uzunnn((

olur cnaım isteyince oluyor. inşallah düşersin istediğin kiloya . 1.8 fena değil canım hatta çok iyi. bnm kilo vermem çok yavaşladı norml diyetle haftada 1 blki hiç vremiyorm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…