- 11 Eylül 2009
- 320
- 165
- 133
- Konu Sahibi incilideniz
-
- #7.721
uzun süre yapılmasını bende önermiyorumki . ama 1-2 hafta yapılmasnda sakınca yok bence. braz hzlı vernce insanı motive ediyor canım
5 günde 5 kilo sağlıksız bence anında geri gelir zaten yaktığınız sadece su yağ değilki,spor yapn bence yavaş yavaş verin o zaman hemen geri almazsınız..
mrb bayanlar bende bu diyete bugün başladım yarın sebze günüm
inşlh kolay geçer kızlar diyetim
gerçi bu diyete 3.başlayışım diğer ikisinde aksilikler oldu bırakmak zorunda kaldım
bu defa sonlandırcam inşallah:))
diyeti yapan herkese kolay gelsin
hadi bakalım inşallah bu sefer olur canım . başarılar.
Ben bu diyetle 7 kg veren tek kişiyim herhalde verdiğim kiloları da geri almadım ama sonrasında kilo vermem zorlaştı. Bugün tekrar başlıyorum + 1 sa spor ile.Patatesleri haşladım.85 kilo ile başladım. 64 e kadar yolum var daha.
tbrk ederim sizi kaç haftada 7 kiloyu verdiniz ve sonra nasıl bir beslenme uyguladınızda geri almadınız verdiğiniz kiloları
tebrik ediyorum canımmm =) bravo =) bnde ilk yaptğmda 3.5 vermiştim bnm gibi vermişsin =)bugün son günüm kızlar 75 idim.bugün 71.5 olmuşum..
senide tebrik ediyorum canım . sigarıyıda bırakmıssın ohh. inşallah güzel sonuçlar alırsın canım bnmBende diyetimin 3.günündeyim yani et günü bugün
sigarayıda bırakmanın 2. Günü bugün hem sigara hem diyet
çok zor olurama mecburum diyetten olmasa
ağzım hiç boş durmıycak omini gırtlak yiycem
gelsin o zaman kilolar :)))
inşallah kilo verrsin cnm . benmde vermem çok yavaşladı 15 te 1 kilo gidiyo bazen . çok rahatszm bu durumdan bncede arada şok diyetler lazım . motive açısındanda iyidir.Ben bu diyetle 7 kg veren tek kişiyim herhalde verdiğim kiloları da geri almadım ama sonrasında kilo vermem zorlaştı. Bugün tekrar başlıyorum + 1 sa spor ile.Patatesleri haşladım.85 kilo ile başladım. 64 e kadar yolum var daha.
tebrk ederim canım . 2.5 kilo gayet güzel 5 gün için.selam kızlar! benimde dün bitti diyetim.. toplam 2.5 kg vermişim çok diil ama bence 5 gün için gayet iyi:)) incelme oldu bende baya sanki daha çok vermiş gibiyim :dance: bugün kozmik beden temizliğine başladım.. umarım bundan da güzel sonuçlar alırım hihoyyyt
aslında diyeti olduğu gbi yapmak gerekiyor. ama önceden burda 100 kişiden fazla kişiyle beraber yaptık burda diyeti arda değiştirenler oluyodu arkadaşlardan =)slm kızlar benim sormak istediğim bişey var da acaba bu günleri istediğimiz şekilde değiştirebilir miyiz mesela eti 3. gün değil de 4. gün yesek mesela olmaz mı şimdiden teşekkür ederim..
İnanması zor ama 7 kiloyu 10 günde verdim. Aralıksız 2 hafta yaptım. Sonrasnda da protein diyeti ile devam ettim. Yani karbonhidrat alımınında günde 35 puanın üzerine geçmedim. Böylece 6 ay içinde 105 ten 85 e düştüm. Artık bu kiloda takılı kaldım daha veremiyorum. Bu yüzden tekrar vücuda bir şok yaşatmak için dün yine başladım. Aralıksız spor destği ile 10 gün daha yapacağım.
tebrik ediyorum canımmm =) bravo =) bnde ilk yaptğmda 3.5 vermiştim bnm gibi vermişsin =)
senide tebrik ediyorum canım . sigarıyıda bırakmıssın ohh. inşallah güzel sonuçlar alırsın canım bnm
inşallah kilo verrsin cnm . benmde vermem çok yavaşladı 15 te 1 kilo gidiyo bazen . çok rahatszm bu durumdan bncede arada şok diyetler lazım . motive açısındanda iyidir.
tebrk ederim canım . 2.5 kilo gayet güzel 5 gün için.
aslında diyeti olduğu gbi yapmak gerekiyor. ama önceden burda 100 kişiden fazla kişiyle beraber yaptık burda diyeti arda değiştirenler oluyodu arkadaşlardan =)
bakalım bu sefer ne kadar vereceksin merak ediyorum canım =) inaşallah güzel sonçlar alırsın tebrkler.
bende bu diyetle 60 kiloya düşmek istiyorum tabi inşlh :))şuanda 68.1 kiloyum daha yolum çoooooookkkkkk uzunnn((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?