- Konu Sahibi incilideniz
-
- #7.741
slm kızlar dün elma diyetimin son günüydü ve sadece 300 gr verebilmişim o yüzden
bu diyete başlamak istiyorum umarım kilo veririm şuan ki kilom 69.6
şuan da patateslerimi yiyorum 5 gün sonra kaç kiloya düştüğümü sölücem
tabi kilo verebilirsem eğer
Merhaba arkadaşlar yorumları okudum yarın bende diyete başlıyorum. 53kiloydum 2 kilo aldm die erkek arkadaşım bnde çok dalga geçtinasıl bir vücut yapım varsa hemen belli oluyor benimde canıma tak etti artk 45 olana kadar devam etcem bu diyeti bizle paylaşan arkadaşada çok teşekkr ederm o kadar psiklojm bozlmştuki anlatamam inşallah sonuç alırım:)
KIzlar 5. günüm bitti 5 kg verdim ama yarın normal düzene geçince 2 sini alıcam hisediyorum. Haftada 3 kilo bile çok iyi benim için.2 gün ara sonra tekrar başlayacağım. Arada kaçamaklarım oldu ama çok değil
Yediklerim , yaptıklarım.
1.gün 3 orta boy haşlanmış patates pul biberli ve tuzlu yedim çay soda su vs.1 saat yürüyüş.
2.gün yarım porsiyon Sezar salata etsiz :) ve 1 domates 1 salatalık (zero çay su vs) 1 saat yürüyüş.
3.gün 10 adet minik yuvarlak köfte (200 gr) ızgara ve 5 zeytin kaçamağı :) 30 dk koşu bandı+ 25 dk pilates
4.gün 5 haşlanmış yumurta 200 gr yoğurt 80 gr peynir 1 bardak süt spor yok 2 litre su
5.gün 1 elma 2 salatalık 1dilim kavun biraz üzüm çok az peynir kaçamak + 2 litre su + 30 dk koşu bandı
Ve 85 ten 80 e düştüm. Cumartesi tekrar başlıcam bu iki gün de abartmak yok karbonhidrat hiç yok.
bence hic baslamana gerek yok 53-55 kiloyla zaten kilolu deilsin... erkek arkadasinda 2 kilo icin seninle dalga geciyorsa bunun senin kilonda deil onda bi sorun oldugunu gösterer....
kilo vermek istiyorsan kendin icin ver erkek arkadasin icin deil seni seviyorsa her türlü sevsin
yok abartırmıyım töb :) Bu kadar vermişken hele , aylardır veremiyorum zaten o kadar mutluyumki. Çok seviyorum bu diyeti ben. Ama şimdi 2. haftada veremeyeceğim biliyorum. Daha önce de 2. haftada çok vermemiştim. Vücudu şok etmek için iyi fakat ayda 1 kezden fazla yapınca bir fayda olmuyor. Geri kalan zaman normal 1500 kalorilik diyetler hem koruma hemde kilo vermenin devamı için iyi...
ben protein günlerinde zorlanıyorum sadece eti tuzsuz yiyemediğim için yumurtayı da ama diğer günlerim iyi geçiyor benim 4. günüm bu gün yarın son ne kadar verdiğimi cum.tesi söylerim
bende bugun başladım. İlk günüm yumurta yiyorum. Yumurta yemek kötü değil ama akşama kadar sadece yumurta yemek berbat :) sabah tartıldım 61 kg'ım.. İnşallah hep beraber vereceğiz kilolarıguclubacismile
bence yanında yoğurt ve sütte tüket. sırf yumurta miden bulanır. zaten hepsi süt ürünü bişey olmaz
şuana kadar sadece 6 yumurta yedim. Şimdide eliptik bisiklette 1 saat çalışacağım. Yarın 1 kilo vermiş olarak görürsem kendimi süperrrr olur :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?