5 Günde 5 Kilo Diyeti Deneyimlerimiz

mafoldumben peki neden kimse bana cevap vermedii..nedenn nedennn nedennn??? bu arada tartıldım 61.4 kg. çıktıı..idealiimm 57-58 ..hadi bakalıımmm kaydirigubbakcemile3

cevap gelmez muhtemeln ama .yarın sebze günüm ,fırında mantar yapsam nasıl olur??

bence güzel olurr... ben 10 gün önce yapmıştım bu diyeti 5 günde 2,5 kg verdim... sebze günümde kereviz yemiştimm:)))))))))) kolay gelsin sana cnm

selam kızlar

bende dün başladım bu diyete dün bütün gün haşlanmış patates yedim bugünde taze fasülye yapıcam yagsız içine hertürlü sebze katıcam yatana kadar iyicem İNŞALLAH

BİDE DÜN 40 DAKKA YÜRÜDÜM

bende bugün fırım mantar,salatalık,dometes,havuç yedim,1 tanede en minik dilim pizza ( napıyım öğrenciler karşımda löpürlöpür götürüyodu şimdide kalan mantarlarımı domates sarmısak ve 1 şay kaşığı zeytin yağı ve baharatlarla harmanladım ..akşam yemeğiii:) yarın bayramım ama..ett:)))))

kızlar ne güzel ya siz yemek tariflerini geliştirmişsiniz pizza zeytinyağı vs. :) insan kaçamak yapmasa daha da kolay verir sanırım elde olmuyor bazen. ben yarın 81 kilo ile başlıyorum yalnızca 1 kilo geri aldım. bu hafta da 5 verebilir miyim acaba? çok spor yapıyorum inşallah faydalı olur :)

ama bana kimse yardımcı olmadıı..fikir verende olmadıı napıyııımm(( daha tartılmadım zaten cuma tartılcam ,bu gün yaptığım köftelerede köfte harcı koymuştum azcık..tuzlu geldii..2 kilo verdiysem ne mutlu banaa(

3. günümdeyim azcık sapmlarım oldu ama harfiyyen uyguladımm,gerçi adet olcaktım henüz olmadım günüm geçti ama 1 kilo vermışim sadecee((

slm arkadaşlar bende 64.9 kiloyum yarın başlayacam inşallah.hedefim 55 kadar inmek.yarın yumuta ve yoğurt birlikte yiyeceğim...haydi hayırlısı...şans dileyin bana...

geçen hafta bu diyeti yaptım ve sadece 1,5 kilo verdim...çok kaçamakta yapmadım öyle ama veremedim...çıldırcam ya...

mrhb arkadaşlar bende yeni katılanlardanım aranıza ve sayfayı baştan sona okudum nerdeyse,bende cuma olmasına ragmen bugün diete başladım ohaoldumsmile patatesler kaynaya dururken bende yazıyım bşylr dedim inşlhh faydası olur bende 1.65 ve 61 klym 7 kilo vermek istiyorum :sinifsinif: geçen gün eşim otelde diet gününden bahsetti herkes şu ünlü fransız dr.nun dietinden yapıyomuş protein dieti yani onuda deniycem bakalım faydası olucakmı bana(diğer arkadaşlar bu dietle 21 günde 17 kilo verdi )bayanssulusmile herkese incecik günler olsun byee

öğretmenim bende bugün başladım umarım başarılı oluruz sizi takip ediyorum lütfen sık sık yazın ewde okuycam hep yazılarınız umarım verebilirimm tatlııısııızzzzzz hayat düşünemiyorum ama yaaaasenağlama

İlk günüm 1 hafta ara verip tekrar başladım. Patatesten öğk geldi. Gün gün ne yediğimi yazacağım ve kilomu. Başlangıç kilom 81 . Herkese kolay gelsin.

arkadaşlar bu tip diyetler vücuttaki suyun gitmesine sebep oluyor ve kas dokularını azaltıyor. yani yağdan vermiyorsunuz kastan gidiyor.. sonra da verilen direk geri alınıyor yapmayın bence böyle şeyler. normal ve dengeli beslenerek de kilo verebilirsiniz. ayrıca ideal kilonuza yaklaştıkça bu diyetten alacağınız sonuç o kadar azalır. 5 günde 5 kilo veremeyen arkadaşlar çok kilolu olmadıklarından 1.5 kiloda falan takılıyorlar. ama tekrar söylüyorum bence tartıda kendinizi iyi hissetmek için yapmayın böyle şeyler dengeli ve sağlıklı beslenin derim ben.

aranıza dün katıldım. patetes günümü atlattım. bugün sebze günüm. aslında patates dışında tam benlik bir diyet. haftaya patates günümü, haşlama makarna yada pirinç-bulgurla geçirmeyi düşünüyorum. sonuçta amaç karbonhidrat almak. listeye tuz dışında hiç ihanet etmiyorum:) Tuzsuz bir hayat düşünemiyorum...
163 cm 61 kg

ya ben bunu yapsam mı kararsızımciddi bi sonuç almak istyorum 68kiloyum boyum 164cm hedefim 52 kilo ben öncelikle 1 hafta denesem 5 kilo wersem sonra ayda iki kere yapsam die dşndm sizce nasıl olur

merhaba benimde kilo problemim var.Bu diyeti yapmayi dusunuyorum..Benim problemim 5veya 6 kilo veriyorum sonra direncim kiriliyor ve verdigim kiloyu geri aliyorum.boyum 158 cm.kilom 75,uzun zamandir 70in altina dusemedim... 70 ve 75 arasi gidip geliyorum.artik yoruldum. 60 kilo olmak istiyorum..eminim benim gibi kilo probleminden yorulanlariniz vardir.15 kilo vermek ve geri almamak istiyorum.bunlari paylasmak bile bana iyi geldi...herkese iyi gunler......

ramaska paylaş tabi canım . burdakilerle konştukça insanın motivasyonu artıyo. bende pazar günü yapcam bnu arkadaşlar. pazar-perşembe arası yapcam . devam edenler varmı ?

tesekkurler qiz3mm.gercekten insanin motivastona ihtiyaci oluyor.herseyi denedim ve hep verdigim kilolari geri aldim...bu arada pazar gunu basliycakmissin galiba bende baslamak istiyorum.yaptiklarini hergun yaziyormusun.hergun tartiliyormusun.spor yapiyormusun.bu arada bende merak ettim devam edenler var mi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…