5 Günde 5 Kilo Diyeti Deneyimlerimiz

ramaskacım zamanın birinde bende senin kilondaydım 75 ve veriyordum dikkat etmeyip geri alıyordum ama şimdi 58 kg yum ve hedefim 55 e inmek sonrada yaza kadar 48 olmak
inşallah amin olurum bak azimli ol dikkat et şok diyetler yapma bu diyet ile başla sonra çok sağlıklı bir diyet ile devam et göreceksin nasıl gidecek ben başarıyorum sende sizlerde başaracaksınız allah başka sağlık sorunu vermesin yeter ki .....troidleirmiz düzgün çalışsın bak nasıl gidiyor hepsi.....senin kilondayken hiç verecekmiş gibi hissediyordum kendimi ama bugün buralardayım yeter ki iste bak nasıl olacak

Bu guzel mesajin icin tesekkurler objektif.ins.hepimiz saglikli bir sekilde zayiflariz ve geri almayiz.ben ilk etapta bu diyetle metabolizmayi sasirtmayi dusunuyorum.uzun zamandir 70 in altina dusemedim.insan bazen baskulde 1, 2 kilo eksik gorunce morali yerine geliyor.daha cok caba gostermek istiyor....ins.bende 60 kiloya duserim.bu sefer kararliyim yavas ama emin adimlarla ilerlemek istiyorum.siz 58 e ne kadar surede indiniz.nasil bir diyet uyguladiniz.herkese iyi gunler

ben de başlamak istiyorum ama sabah nasıl et yiyerek başlicam onu düşünüyorum sabahları midem çok hassas oluyo benim bi de akşama kadar yumurta olayını yapamam gibi geliyo alternatif bişeyler var mı acaba

benimde ilk günüm ve çok rahat gecti ramaska yarın nasıl gecicek bakalımm nasıl yaptın sen patateslerı yarın ne yıyecen ?vereliniortak

busra 17 selam ben patatesleri hasladim cok az tuz ve baharatla yedim.benimde ilk gunum iyi gecti.ama yarin ne yiyecegime karar veremedim.salata yada karisik sebze haslamayi dusunuyorum.2 litre su ictim.bide evde biraz spor yapabilirsem iyi olucak.iyi geceler.

bende sabah 1 patates hasladım bol baharatla yedim 2 lıtre su içtim 4 bardak yeşil çayım elimde aksamda bol baharatlayım fırın posetıne attım patateslerı afıyetle yedım ama yarın bende ne yıyecegime karar veremedim

kızlar bende başlamak istiyorumbi günde ne kadr patates yeniyo yada yapanlar ne kadar yedi? önmli olan çok patates ymk mi yani kılo werdiren çok ymk mi az yemek mi?

kızlar bende başlamak istiyorumbi günde ne kadr patates yeniyo yada yapanlar ne kadar yedi? önmli olan çok patates ymk mi yani kılo werdiren çok ymk mi az yemek mi?

acıktıkça yıyebiliyormuşsun patatesleri ama ben 2 tane patates yedim vede hiç acımadım sabah 1 akşam 1 yedim ama su saatler acıkmaya başladım yavaş yavaş bol su içiom bende sempatiksalakcinni

acıktıkça yıyebiliyormuşsun patatesleri ama ben 2 tane patates yedim vede hiç acımadım sabah 1 akşam 1 yedim ama su saatler acıkmaya başladım yavaş yavaş bol su içiom bende sempatiksalakcinni

işyerinden bi arkadaş 1 kilo sınırı war dedi bana ondan sordum onlar lisede yapıolarmış....5günde 5kilo wermişler onlar balodan önce yapmışlar topluca hepsi güzel kilolar wermiş....ama önmli olan bu giden kilo sudan mı gidio?yoksa ciddi wucut toparlanıo mu?

Gunaydin.Bugun brokoli hasladim yagsiz tuzsuz tadi hosuma gitmedi.Bol limon baharat bide az tuzot ilave ettim.oyle yedim fena degildi.Ben bu diyeti ilk defa yapiyorum.kac kilo veririm yada ne kadari su bilemiyorum.diyetin sonunda gorucem.Ama okudugum yorumlar iyiydi.bakalim bugun nasil gecicek.sizlerin kac kilo vermeniz gerekiyor.benim 15 kilo vermem gerekiyor...

Simdilik fena degil iyi gidiyor form cayimi ictim ve motive olsun diye onceki yazilanlari okuyorum.belki psikolojik olabilir ama kendimi hafiflemis hissediyorum.ins. kilo verebilirim.siz neler yapiyorsunuz nasil geciyor.suan kimseler yok galiba....

Simdilik fena degil iyi gidiyor form cayimi ictim ve motive olsun diye onceki yazilanlari okuyorum.belki psikolojik olabilir ama kendimi hafiflemis hissediyorum.ins. kilo verebilirim.siz neler yapiyorsunuz nasil geciyor.suan kimseler yok galiba....

merhabalar bende salata yaptım karısık sadece limon koydum ohh afıyetle yıyıyom simdide kaydirigubbakcemile3 1.5 saat yuruyus yaptık ınsallah veririz kiloları bende 15 kilo vercem ramaskacım ama ınanıyom vercez bu kıloları sabırr

ins.vericez.cok iyi yuruyus yapmissin.benim cok fazla yururus imkanim olmuyor.ama ins.evde biraz spor yapsam iyi olacak.biraz sonra yapmayi dusunuyorum.moral olsun diye yazilanlari okuyordum.ben calismiyorum.genellikle evdeyim.siz calisiyormusunuz.boyunuz kac.benim 158 cm.

ben 75 kiloyum boyum 158 cm.onun icin 15 kilo verip 60 olmak istiyorum en azindan.bende ilk kez yapiyorum ins.kilo veririz.siz 2.5 kiloyu nasil verdiniz iyi vermissiniz bir haftada.hergun yuruyus yapiyormusunuz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…