- Konu Sahibi incilideniz
-
- #7.801
ben 75 kiloyum boyum 158 cm.onun icin 15 kilo verip 60 olmak istiyorum en azindan.bende ilk kez yapiyorum ins.kilo veririz.siz 2.5 kiloyu nasil verdiniz iyi vermissiniz bir haftada.hergun yuruyus yapiyormusunuz.
Bende bu diyeti yapmaya çalıştım ama 3. gün dayanamayıp bıraktım, 3 günde bile 2.5 kilo kaybetmiştim.. Keşke devam edebilseydim ama abur cuburdan vazgeçemiyorum :çok üzgünüm:
ah bu abur cuburlar tırmıkcım bende onlar yüzünden kilo aldım zaten ama bıraktım artık benımde 2 gunum cok guzel gecıyo şimdilik inş böyle bitiririm
kızlar ben 85 kiloyum! :bbo: hayatımda hiç böyle olmadım ya! diyet yapmaya çalıştıkça daha çok kilo alıyorum!! bana destek olur musunuz? ptesi kesin başlıyorum! haftasonu geçsin diye düşündüm! nolur ptesi de yazıcam her gün yazıcam beni yalnız bırakmayın :Saruboceq:
inşallah canım, zaten 3 günü bitirsek gerisi daha kolay geçicek gibi geliyor.. ben 3. gün akşamı bozmuştum sen dayan şutarafagitti
mayıs ayında bende 2 kere bu diyeti denedim.2 sindede haftada 3 kilo gitti.ama diyeti bırakınca hafta sonu geri alım.şuan 62 kiloyum.5 kiloyu birtürlü veremedim.bu diyetle kilo verip geri almayanlar nasıl aşarıyo bunu? Birde sabah sabah et yenmiyo ne yapıyorsunuz?bende çok halsizlik yapıyo sizlerin nasıl gidiyo?
gunaydin az once kahvaltimi yaptim kofte yedim.icine yalniz baharat koydum.tost makinesinde kizarttim.cok kuru oldu.kahvalti oldugu icin maalesef 3 kasik yogurt yedim.simdide cay iciyorum.bu diyete yeni baslayacak arkadaslarada ins/birbirimize destek olup hep beraber zayiflayacagiz. ve verdigimiz kilolari almiycaz.busra17 bugun ne yiyeceksin.merak ettigim birsey var siz sadece sabah ve aksammi yiyorsunuz acikmiyormusunuz...
Ben 3 kiloyada raziyim.yeterki geri almayayim..onemli olan verdigini geri almamak.bakalim ben kac kilo vericem.baslamak bitirmenin yarisidir.....
ben sali sabahi tartildigimda 1 kilo eksikti.su an tam bilmiyorum.cumartesi sabahini bekliyorum tartilmak icin.ayrica gecen hafta 2.5 kilo vermissin onun etkisi olabilir.birde AZ ve SIK SIK yemek gerekiyor. metabolizmayi calistirmak icin nacizane fikrim.ben diyete yeni basladigim icin belki farkli olabilir kilo vermem ama benimde birdahaki hafta daha az olacaktir.bence moralini bozma unutma onemli olan az da olsa kilo vermek. biz bu kilolari eminim 1 haftada almadik o yuzden sabir gerekiyor.yeterki birbirimize destek olalim.ayrica meyve gununde de iyi kilo verilecegini dusunuyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?