- Konu Sahibi incilideniz
-
- #8.061
Görünüyo .D görmemişim. kilo çizeLgesini nasıl yaptığını mesaj olarak atabilirmisin bu sitede yeniyimde pek biLmiyorum
saol fısstığım bende seni takipteyim
Kızlar, ben de bu pazartesi başlayacağım.
13.12.2010'daki kilom 73.50. (Evet kilo vereyim derken stresle almışım, derhal vermem lazım! 2, 3 değil tam 5 kilo vermek istiyorum inşallah!)
17.12.2010'daki kilom ???
Hadi bakalım :))
kızlarrr nolurr bana da destek olunnnnnn :2:
o kadr ihtiyacm varki desteğe. bnm bugn 2.gunum sebze günmdeym
11.12.2010 == 59.600
16.12.2010 == ???
Birbirimize destek oLursak daa koLay oLur bu kilo verme işi :)
Ben daha 1.günümdeyim ama baya baya aLıştım açLığa
ben sebze hiç sevme o yzden nerdeyse hiç yemiorm bugn :S ne olck bilmiorm ben açımm ama vermem gerekn en az 4 kilo var
Canım dayanmak zorundayız kilo verince nasıl olucağını düşün kendini motive et.. Ne kadar taş oLucam de
ay inş :) okul falan olunca bi de iice yoruluor insan diyet esnasnda bakalım hayrlısı umarm tamamına erdirirz
hadi inşallah canım ... yanındayızz..
sen ne alemdesin başladın mı?
ya kızlar biliorm konuyla alakasz belki ama yanında extra gel veya elma krom kullansam nasıl olur? daha çok etki görürmüyüm? benm incelmem lazm
ne tarz kaçamaklar yaptn?
kızlar bu dıyetı bu haftada yapsam bisey olur mu?iki hafta ust uste yapmıs olcam
merhaba arkadaslar, bende yarin bu diyetle aranizdayim insallah... elma diyetine basladim yapamadim biraktim, isveç diyetine basladim az kaldi oluyodum onuda biraktim dolayisiyla.. simdi bu diyeti yapmak istiyorum.. kendimle bu halimde hiç memnun ve mutlu degilim.. acil kilo verip motive olmaya çok ihtiyacim var.. bakalim nasil olacak.. yaprigim yarim diyetlerimle 75 ten 71 e kadar indim , aksamlar 74 gostersemde sabah kalkinca 71 oluyorum :))) insallah bu diyeti yapip istedigim kiloya inebilirim.. boyum 170, kilom 71-72 arasi.. inmek istedigim kilo ise 55-58 arasi inssssallaaaahhhhh :))))) haydi kolay gelsin hepimize..
sorularim :)
1 bu diyeti istedigimiz kiloya inene kadar devam ettirecekmiyiz yoksa nasil olacak?
2 diyeti bitirince hemen geri aliniyor mu?
3 diyeti yapanlar arasinda herhangi bir saglik sorunu yasayan oldumu?
4 hepinize tesekkur ederim sevgilerimleOLOR]
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?