5 Günde 5 Kilo Diyeti Deneyimlerimiz

Görünüyo .D görmemişim. kilo çizeLgesini nasıl yaptığını mesaj olarak atabilirmisin bu sitede yeniyimde pek biLmiyorum

ccanım anlatmakla anlamassın .. diyet gruplarına gir orda kilo çizelge yapılmasını gösteren bi topik var oraya gir orda güzelce anlatıyo ancak öyle anlarsın canım.

Kızlar, ben de bu pazartesi başlayacağım.

13.12.2010'daki kilom 73.50. (Evet kilo vereyim derken stresle almışım, derhal vermem lazım! 2, 3 değil tam 5 kilo vermek istiyorum inşallah!)

17.12.2010'daki kilom ???

Hadi bakalım :))

cevabı bizde merak ediyoruz tatlım
dur bende yazayım
13.12.10 ===> 67
17.12.10 ===> ???

kızlarrr nolurr bana da destek olunnnnnn :2:
o kadr ihtiyacm varki desteğe. bnm bugn 2.gunum sebze günmdeym
11.12.2010 == 59.600
16.12.2010 == ???

Birbirimize destek oLursak daa koLay oLur bu kilo verme işi :)
Ben daha 1.günümdeyim ama baya baya aLıştım açLığa

ben sebze hiç sevme o yzden nerdeyse hiç yemiorm bugn :S ne olck bilmiorm ben açımm ama vermem gerekn en az 4 kilo var

ya kızlar biliorm konuyla alakasz belki ama yanında extra gel veya elma krom kullansam nasıl olur? daha çok etki görürmüyüm? benm incelmem lazm

merhaba arkadaslar, bende yarin bu diyetle aranizdayim insallah... elma diyetine basladim yapamadim biraktim, isveç diyetine basladim az kaldi oluyodum onuda biraktim dolayisiyla.. simdi bu diyeti yapmak istiyorum.. kendimle bu halimde hiç memnun ve mutlu degilim.. acil kilo verip motive olmaya çok ihtiyacim var.. bakalim nasil olacak.. yaprigim yarim diyetlerimle 75 ten 71 e kadar indim , aksamlar 74 gostersemde sabah kalkinca 71 oluyorum :))) insallah bu diyeti yapip istedigim kiloya inebilirim.. boyum 170, kilom 71-72 arasi.. inmek istedigim kilo ise 55-58 arasi inssssallaaaahhhhh :))))) haydi kolay gelsin hepimize..
sorularim :)
1 bu diyeti istedigimiz kiloya inene kadar devam ettirecekmiyiz yoksa nasil olacak?
2 diyeti bitirince hemen geri aliniyor mu?
3 diyeti yapanlar arasinda herhangi bir saglik sorunu yasayan oldumu?
4 hepinize tesekkur ederim sevgilerimle OLOR]

yazdıklarına göre diyetlere pek sadık kalamıyosun anlaşılan . bence senin gbiler norml diyet yapmalı . ama yinede cevap vereyim ben senin sorularına. şöyleki istediğin kadar yapablrsn bu dyeti zaten bikaçhaftadan fazla istesende yapmassn aynı şeyleri ymekten bunalırsın o yzden bi snrlama yok istediğin kadar yap. biz bu diyeti çok önce burda 100 kişiye yakın beraber yapmıştık çoğunda bi problem olmadı ama tempolu çalışanlar ve bünyesi dayanıksız olanlar diyeti bozmak zorunda kaldılar bayılcak gbi olmşlar falan . eğer bünyen dayanıksızsa yapma derim.. ama yok deniycem dersende başarılar yarın bnde başlıyorum 1 haftalığına ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…