- Konu Sahibi incilideniz
-
- #8.081
merhaba arkadaşlar bende yarın bu diyete başlıycam ama bişi sormak istiyorum evde şuan patates kalmamştıda acaba pazratesi ile salıyı yer deiştrsem sorun olurmu deişklk olmaz deilmi soncta 5 günüde yapıcam??:44:
yok canım neden bozsunki sirkeli sudan ne olcak . balsızsa hele hiç bişey olmaz aksine katkı sağlar bende içmeyi düşünüyorum. ayrıca günde 2-3 fincan yeşil çay ve en az 2 lt su içerseniz sizin için süper olur ve yapablrsenz tabiki spor.kızlar sirke kullanabilir miyiz acaba? ben de her gün sirkek ullanıyorum ona da ara vermek istemiyorum tam düzene oturmuşken..
sirke diyeti bozar mı? sizce sirkeli yapayım mı?
ben de yarın başlıyorum ve beş gün sonunda toplu olarak yorumumu yazıcam, her günü ve kilomu anlatıcam umarım diğer arkadaşlara faydası olur :)
tşkler gizem cvpler için..
ya 5 gnde 5 kilo veren var mı allah aşkına bu diyetle? benm 2.gnm btti nerdeyse ama gram oynamamşm
annecimmm kabus gibi valla 5, 4 kg verenler var. hatta bi kişi 3. günün sonunda 4 kg. vermiş herkes tebrik etmiş... eski sayfaları okuyup öyle karar verdim ben de yapmaya. inş. veriririm vereceğim vermeliyim ehehe:)
yarın ablam da başlayacak, beş gün sonunda onun da kgsini yazıcam.
yok denilcek kadar az.. ancak çok çok kilolular 5 vereblr .. senin gbiler en fazla 2 verir bence... önceki arkadaşlardan bliyorum snn gbiler 1.5 2 kilo vermişti canım .. ama en iyisi bence 2 kilo ideal.. sen son günü bekle bakalım..ben 3.5 vermiştim ilk hafta ama tabii o zamnlar 82 kiloydumm .. ben bu hafta tekrar yapıcam sizinle 2 versem çok çok iyi olur
öle mi dersin yaa ... nese 2 bile versem benm için çok ii olck trkiyeye dönene kadr 54 olmam şart !
canım bu kadar kafana takma 5 günden bahsediyoruz yahu 1 kilo versen bile süper sonuç.. mllet 15 günde 1 kilo zor veriyor.. eğer bünyen kilo vermeye meğilliyse verirsin inşallah..
sen kaç kilosun ? bide ablan kaç kilo canım ?
ah canım seni en iyi ben anlıyorum bende çoktandır diyetteyim... hele bu 60'lı kilolar yapıştı bana 1 aydır 68-69 oynuyodum yeni yeni başladı vermelerim şükür.....çok yoruldm cnm yaa bu kilo diyet muhabbetlernden uzun süredr diyetteym göremedm şu 55in altını moralim o yuzden bozuk
artık çikolata yemk istiorm :2:
anladım canım .. off off neden ablalar daha zayf olurki.. benm ablamda 56 kilo..ben 73 kgyim.(gerçi iki gündür mc donalds yiyorum ve zayıflayyım derken şiştim.. kolay gider sanırım bu yeni alınan kilolar.)
ablam da maksimum 66 falan olmalı.
evet canım aynen öyle çok kilolular daha fazla veriyor... 60 kilo ve altı 1.5 - 2 kilo falan veriyor.. ynede birazda insanın bünyesiyle alakalıyeni gelen kızlar hoşgeldiniz :) bugün 69.1 çıktım.bugün patates günü.ya hafta sonu serbestiz ya bu dieette, en azından bir gün mutlaka ara verin kilo verme çok duruyor.ben 4 tam gün yaptım 3.1 kg verdim.şimdi baya yavaşladı ama bu haftada yapıcam bu dieti.bu hafta spor ekleyerek yapıcam bakalım kaç kg gdecek.kızlar 5 kg gidermi filan demişsiniz o kilosu fazla olan arkadaşlar için geçerli.benimde arkadaşım yaptı 90 kiloydu 6 kg verdi bir haftada.ben 3 kg verdim.
ben haftada 2.5 kg bile razıyım.yanına bide spor eklendimi sonuçlar çok mükemmel olur.
ben başladımmmmmm.
çarşamba ya da cuma sizinleyim, tekrar durumumu yazacağım arkadaşlar:)
hepimize kolay gelsin, sağlıklı ve hızlı zayıflamalar.
patatesten tiksindim!!! zevkle yerim sanıyordum, ben çok severim, bir sürü de haşlamıştım ama eörghh gına geldiof of...
bir de nette kuponlar var ya onlardan alıcam 6 seans kavitasyon diyor. hem de uygun fiyata. belki etkisi olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?