- Konu Sahibi incilideniz
-
- #8.101
çok iyi yapmışsın ablam da bir sürü baharatla kavurmuş enfes oldu diyor. evdeki kadın bile yemiş afiyetle.
ben işteyim mecbur haşladım soydum poşete koydum yanıma öyle aldım ve şimdi öyle yiyorum( ya da yiyemiyorum
ben toplamda 4 patates yedim, iğrencimmm. ve bir daha asla patates yemem! eheheh:) yarın için sebzelerimi hazırlıyorum her şeyden bol bol karıştırdım valla, sabah yemeden önce tartılacağım.:))
hadi kızlarrrrrrr kurtulalım artık şu yüklerden:)))
türkiyede durum nasıl bilmiorm ama viyanada yaşıorm ben burda bio patatesler var çok küçük aşırı derecede tatlı oluorlar onlardan aldm ben dietn ilk gününde o kadr çok yedirtti ki kendini :) siz de onu araştırın bi
kizlar ben devam edemedim ya ayni gün bozdum. cunku basladigim gün regl oldum. karnim asiri derecede sis ve canim tatli istiyor. o yuzden reglden sonra baslicam. ama patates bende severdim sanirim regl oldum diye tiksinti geldi o gün yerken bilemiyorum.
siz sezbe gününde ne tür sebzeler yiyorsunuz? bide yumurta diyor. pardon butun gun yumurta yersek o gaz biryerlerimizden cikar :)) Yogurt da karin sisirir....bilemedim yani baska bisey mi yapsak. Cay günü falan
olsun canım bu yaklaşık 1 kilo eder 4 günde daha ne ?ben 4.günümdeym yanii meyve günü :) birazdan dersm var o yuzden ağzıma 2 tane portakal tıkıştrdım :) akşama kadr bişi yok dahaben fazla veremedm 800 gr kadr vermişim
hehaa yeniden başladım :) hiç bir diet yüzümü güldürmedi bu diet kadar o yüzden vazgeçemiyorum :) bugün patatis günü lanet patatis günü :) dün bozmuştum bugün haliyle 69.9 çıktı yarın tartı yüzümü güldürür eminim :) sebze günü için kabak aldım yağsız tuzsuz baharatlı kabak çitme yapıcam kendime :) devam eden kızlar süper gidiyorlar tebrik ederim.devam edemeyen çıtırlar hadi geri dönün 5 gün sonra kazanan siz olursunuz.patatesi sade yiyemeyenler az tuz eklesinler bozmaktan iiyidir diye düşünüyorum :)
harikasın caanım yaa :)) diet sınır tanımazzz :86::86::13:ben de çeşitli yöntmler denedm bu diyette :) patates günnde evdeydm o yzden hiç sorun olmadı yeni haşlanmş patates yedm her sefernde. sebze günnde sabahtan salata yaptm onu yedm öğlene kadr öğleden sonra dersm vardı acıkınca koskoca amfinin ortasında salatalığımı çıkardm yedim herkes de bana baktı tabi ama banane yaa onlar neler yapıor utanmadan :) et gününde hep konserve balık yemek zorunda kaldm suda olanlarından. bugn de meyve günü portakallarımı yedm yanıma da mandalina mı alıorm yne derste yicemyarn da süt içerm derste
canım bizde burda tip tip bakışlara maruz kalıyoruz ama kazanan biz olucaz :) bir zamanlar 44 beden giyiyordum şimdi 38 e düştüm :) istediklerini desinlerr.önceden gülerek bakıyorlardı şimdi ne yaptığımı nasıl böyle göründüğümü soruyorlar :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?