- Konu Sahibi incilideniz
-
- #8.161
çok sağol canım benim.. =)canımm süper olmuşsun tebrik ederim
darısı bizeee
bnmde yarın et günüm bakalım nasıl geçecek..bugün de bitti çok şükür :/ yarın 3. güne başlıyorum ve şimdi mutfakta et hazırlıklarımı yapıyorum ayıptır söylemesi, yarın güzel bi ziyafet olacak sanki bana eheh:)
kabızlık bende de çoook fenaiki üç gündür hiç gitmedim wc'ye ama çaylardan içmek de gelmedi aklıma, yarın içebilirsem içeyim (
cnm ben yeşilçay içmeme rağmen gnde 3 fincan anca 3.günü ve 4.günü tuvalete çıktm o da nerdeyse çok azdı . sanırım diyet btnce bz rahatça çıkıcaz
şimdi sporumu da yaptm 4.günümü kazasız belasz bitiriorm
Bugün 3.günümdü kazasız belasız 3 gün bitirdim
Bu diyet bitince bi süre Patates,sebzenin herhangi biri ve tavuk YEMİYCEEEMMM.. ama 1 hafta yapıp bırakmayı düşünmüyorumayh vaLLA çok kötüydü
ama yarın meyve günü Severim heraLde meyve gününü
bnmde yarın et günüm bakalım nasıl geçecek..
ay canım aynen ya bende hergün içiyorum ama tık yok.. az yediğimiz için olablrmi diye düşüüyorum ama...
bu arada bugün kaçamak yaptım bikaçtane çubuk kreker yedim çnkü midem çok bulanıyodu.. ama bozmadıımm devam yarın bnmde et günüm..
ayy ilahi o da kaçamk mı ben ilk 2 gün gnde 2 küçük kare btter çikolata yedm dayanamadım da
bir de bu listeyi kullanıp olumlu sonuçlar alan oldu mu_??
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-gruplari/38551-1-takim-cuma-zayiflama-yarismasi-1316.html
vienna ve hypatia bakın kzlar eski ve yeni halim
1. resm 82 2. 69 kilo fln bakmadysanz bakın bakalım nasıl olmşm
cnm ilk yolladıından beri bakmaya çalışıorm ama ben resm falan göremiorm burda :S
tartıldın mı canım durumlar nasıl
Dün tartıLdım en son 2. gndü yani öğLen tartıLmıştım diyete başLadığımda 65 küsürdü şimdi 63 küsür çıkıo suda oLabLir ama mutLu oLdum yinede
aynen canım bozmaktan iyidir bende bazen dayanamynca öyle yapıyorum.. ben geçen gün sade sade yemeye dayanamadım salçalı suya küp küp doğradım patates yemeği gibi oldu gayet güzeldi.. öylede deneyeblrsiniz dayanamayanlar.. benmde bugn sebze günüm bende pırasa yapıcam kendime.. bde yanına bol salata..
sende tekrardan hoşgeldin diyete canımm
gizemmmmmmmmm
seni tebrik ediyorum hem bizi motive ettin hem deee resimler süper. zayıflık muhteşem olmuş sana hep öyle kal. kilo kimseye yakışmıyor malesef hem ruhen hem bedenen((
çook sevindim canım darısı başıma :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?