5 Günde 5 Kilo Diyeti Deneyimlerimiz

bugün de bitti çok şükür :/ yarın 3. güne başlıyorum ve şimdi mutfakta et hazırlıklarımı yapıyorum ayıptır söylemesi, yarın güzel bi ziyafet olacak sanki bana eheh:)

kabızlık bende de çoook fena iki üç gündür hiç gitmedim wc'ye ama çaylardan içmek de gelmedi aklıma, yarın içebilirsem içeyim(

cnm ben yeşilçay içmeme rağmen gnde 3 fincan anca 3.günü ve 4.günü tuvalete çıktm o da nerdeyse çok azdı . sanırım diyet btnce bz rahatça çıkıcaz

şimdi sporumu da yaptm 4.günümü kazasız belasz bitiriorm

Bugün 3.günümdü kazasız belasız 3 gün bitirdim
Bu diyet bitince bi süre Patates,sebzenin herhangi biri ve tavuk YEMİYCEEEMMM.. ama 1 hafta yapıp bırakmayı düşünmüyorum ayh vaLLA çok kötüydü

ama yarın meyve günü Severim heraLde meyve gününü

bnmde yarın et günüm bakalım nasıl geçecek..

ay canım aynen ya bende hergün içiyorum ama tık yok.. az yediğimiz için olablrmi diye düşüüyorum ama...
bu arada bugün kaçamak yaptım bikaçtane çubuk kreker yedim çnkü midem çok bulanıyodu.. ama bozmadıımm devam yarın bnmde et günüm..

tartıldın mı canım durumlar nasıl

ayy ilahi o da kaçamk mı ben ilk 2 gün gnde 2 küçük kare btter çikolata yedm dayanamadım da

nete sürekli eskisi gibi girebiliyor olsam kesinlikle bende katılmak isterdim:26: ama yine de listeyi eksiksiz aldım . umarım faydası olur bi 5 kilo verebilsem benim için yeterli zaten ama

Dün tartıLdım en son 2. gndü yani öğLen tartıLmıştım diyete başLadığımda 65 küsürdü şimdi 63 küsür çıkıo suda oLabLir ama mutLu oLdum yinede

olsun canımm.. motive oluyosun en azından.. ah bende 65 i görsem keşke..
66.3 çıktım bu sabah bakalım yarın sabah kaç çıkıcam..

gizemmmmmmmmm

seni tebrik ediyorum hem bizi motive ettin hem deee resimler süper. zayıflık muhteşem olmuş sana hep öyle kal. kilo kimseye yakışmıyor malesef hem ruhen hem bedenen((

çook sevindim canım darısı başıma :)

inşallah canım darısı başınıza=)
heleki o kadar uğraşıyosunuz başkalarıda bnu farkedip çok güzel zayflamşsın dedm mi dünyalar benm oluyo vallahi..
inşallah hedefimede inebilirim .. sizde inşallah=)

gizemcmm gerçkten mükemmel olmşsun azmine hayran kaldım :)

ayy ben de inceliiym yaaa noluyyyy :)

aslında kilolu hiç deilim ama ben inceck olmak istiorm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…