- Konu Sahibi incilideniz
-
- #8.201
ya cnm ne blymbu hafta çok yoğun bir hafta bnm için dersten derse koşturuorm hiç oturmuorm hatta şu anda bunları yazrken bile ayaktaym btun gun yuruorm derslkler arası baya uzun mesafe burda enerjıye ihtiyacm var die duşundum bende çikolatadan yana terch yaptm
ben sabah öğle 2 şer taneden omlet akşamda haşlanmış yumurta yedim.yumurta dışına çıkmadım walla billa
kendini çok halsiz hissedersen maden suyu iç canım iyi geliyor :) madem derse koşturuyorsun o zaman ben çikolata filan görmedim :86: neyy çikolatamı kim yemiş ki
canım ben hepsinden yedim valla.. eziyet etme kendine..
hahahahahaha
zaten çok ufacıklardı cnmm 25-30 kalorilik bişi 2 tane yedm sadece :)
canım ben hepsinden yedim valla.. eziyet etme kendine..
süpper bi rakam bupeki ilk hafta yani bir haftalık bir çizelge sonucu mu bu.7 günde 3.5 kilo mu yani_??
mecbur ben de karışık takılıcm sabah yumurta yerm öğlen süt yoğurt vs çnkü eğer bu sefer sınıfa haşlanmş yumurta götürürsem hoca beni kesn kapı dışarı atar
ilahii çok manyaksın yahu
tepkilerini merak ederdim gerçekten bende..
aman aman boşverr götrme o zamnbu gevur mlletinin sağı solu belli olmaz mandalinaya sevndi ama yumurtayı istemezse işim yaş :) dersten atılamam
vaLLa iyiki geLdik gördük uyguLuyoruz hem beraber kilo veriyoruz hemde teşvik edioruz birbirimizi
aman aman boşverr götrme o zamn
evet canım aynen oyle =)
inşallah güzel veririzz
Kızlar haftaya devam ederim belki diyenler kimler bakalım ????????
hayır cnm 5. gün sonunda.. ama tabii ozamnlar 82 kiloydum ve ilk kez başlıyodum diyete.. bnuda göz önünde blundurmak lazım..
vaLLa iyiki geLdik gördük uyguLuyoruz hem beraber kilo veriyoruz hemde teşvik edioruz birbirimizi
cnm anlamadın mı bitek sen 5 kiloyu ver die yapıorzben de haftasonu ayrançorbası mı ne iki günlük onu yapacağım ve sonra
bu diyete yeniden başlayacağım.
iki gündür tartıldım tartıda bi dğeişiklik yokherhalde cumartesi sabah bakmam lazım moral bozmak yok ve wc ye gidemiyorum diye sanırım.
bir deeeee yarın olsa da et yesem oh mis :) bunu diyeceğimi asla tahmin etmezdim.:))
kızlar bu arada utanın kendinizden hıhhh ben hiç kaçamak yapmadım. beş kiloyu veren ben olucamsiz de yapmayın lütfen azıcık irade...
aynen canım bende yapmayıveriicem kaçamak fln artık..ben de haftasonu ayrançorbası mı ne iki günlük onu yapacağım ve sonra
iki gündür tartıldım tartıda bi dğeişiklik yokherhalde cumartesi sabah bakmam lazım moral bozmak yok ve wc ye gidemiyorum diye sanırım.
bir deeeee yarın olsa da et yesem oh mis :) bunu diyeceğimi asla tahmin etmezdim.:))
kızlar bu arada utanın kendinizden hıhhh ben hiç kaçamak yapmadım. beş kiloyu veren ben olucamsiz de yapmayın lütfen azıcık irade...
ben de haftasonu ayrançorbası mı ne iki günlük onu yapacağım ve sonra
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?