5 Günde 5 Kilo Diyeti Deneyimlerimiz

kendini çok halsiz hissedersen maden suyu iç canım iyi geliyor :) madem derse koşturuyorsun o zaman ben çikolata filan görmedim :86: neyy çikolatamı kim yemiş ki

kendini çok halsiz hissedersen maden suyu iç canım iyi geliyor :) madem derse koşturuyorsun o zaman ben çikolata filan görmedim :86: neyy çikolatamı kim yemiş ki

hahahahahaha

zaten çok ufacıklardı cnmm 25-30 kalorilik bişi 2 tane yedm sadece :)

canım ben hepsinden yedim valla.. eziyet etme kendine..

canım yapmışken tam yapim diyorum.başka bişey yedimmi canım o başka kötü mamalarıda istiyor

hahahahahaha

zaten çok ufacıklardı cnmm 25-30 kalorilik bişi 2 tane yedm sadece :)

ay neyki ufak olan ne diyosun ben anlamıyor :)) yemedin görmedim duymadım doktor burası neresi

bu gevur mlletinin sağı solu belli olmaz mandalinaya sevndi ama yumurtayı istemezse işim yaş :) dersten atılamam
aman aman boşverr götrme o zamn
vaLLa iyiki geLdik gördük uyguLuyoruz hem beraber kilo veriyoruz hemde teşvik edioruz birbirimizi

evet canım aynen oyle =)
inşallah güzel veririzz

Kızlar haftaya devam ederim belki diyenler kimler bakalım ????????

ben 1 hafta ara vermk istiorm çnkü vücudumun braz ara vermesi lazm çnkü alıştı artık az yememe kilom takıldı kaldı . biraz yemek yiyip tekrar başlıycm ama ben yne yanınızddaym yorumlarımla
sadece 1 hafta yapmıycm sora yne devam

ben de haftasonu ayrançorbası mı ne iki günlük onu yapacağım ve sonra
bu diyete yeniden başlayacağım.

iki gündür tartıldım tartıda bi dğeişiklik yok herhalde cumartesi sabah bakmam lazım moral bozmak yok ve wc ye gidemiyorum diye sanırım.

bir deeeee yarın olsa da et yesem oh mis :) bunu diyeceğimi asla tahmin etmezdim.:))

kızlar bu arada utanın kendinizden hıhhh ben hiç kaçamak yapmadım. beş kiloyu veren ben olucam siz de yapmayın lütfen azıcık irade...

cnm anlamadın mı bitek sen 5 kiloyu ver die yapıorz

aynen canım bende yapmayıveriicem kaçamak fln artık..
bu arada et tavuk fln gayet güzel kilo verdiyor inş et günündede veririrz kızlar..
zaten norml dyetler bile et ağırlıklı oluyo.. kilo verdirmeye yrdmcı olduğu için

bende kaçamak ypmadm harikayız

ben çok komik oldum yaa inanmiyorum .. 73 kilo gosteriyorum iyimi yaa?? :))) halbuki açliktanda oluyom.. yarin sabah bakicam hakikaten varmi kiloda bi degisiklik .. olalaalllaaa yarin et gunu yasasin yupppiiiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…