5 Günde 5 Kilo Diyeti Deneyimlerimiz

aynen yaa .. haftasonu 2 gün oruçluyum ben bozmam diyeti akşamları hafif sebze 1 dlim ekmek fln yerim artık.. geri gelmesin kiilolar:d

aynen yaa .. haftasonu 2 gün oruçluyum ben bozmam diyeti akşamları hafif sebze 1 dlim ekmek fln yerim artık.. geri gelmesin kiilolar:d

ben de haftasonu yüzde yüz detoks var, ayran çorbası içerek yapılıyo, kk'dan buldum onu yapıcam... iş çekmecemde bisküviler yeni pişmiş gibi tatlı tatlı kokuyoolar sanki:))

kızlar inş. güzelce kilo veririrzz dua edelim inanalım umutlu olalım veeee kaytarmayalım.. ben bu akşamıma güvenemiyorum ama dua edelim bozmayalım ühühühü

kızlar inş. güzelce kilo veririrzz dua edelim inanalım umutlu olalım veeee kaytarmayalım.. ben bu akşamıma güvenemiyorum ama dua edelim bozmayalım ühühühü

bence bozma.. nasıl olsa ablanda yapıyomuşş. .
ben o detoxu yapmştım ama sadece 1 gün yapablmiştim yarım kilo fln gtmişti 1 günde..
bu arada ablanın diyeti nasıl gidiyo

arkadaslar, ben bu diyete dun 71 kilo ile basladim, az once tartildim 72 kusur çikiyo sizce bu normal mi???:2:

canım abartı yemedeiysen sorun olmaz.eğer regl gününe yakınsan vücut su tutmuş olabilir.bence hergün tartılma bazen bende de fazla çıkabilior.ne kadar patates yedin ve ne kadar yedin yaz bakim bir acaiplik varmı bakalım :)

yok canim abarti yemedim. yani listeye aynen uydum, hani listede de kusana kadar yiyebilirsiniz yaziyor ya ben aç kalarak yattim mesela.. dun 2 patates oglen, aksam 3 patates, az geç saatte de yine 2 patates yedim.. abarttimi ki acaba?? sabah kalktigimda tartildim 70 kusur gosteriyordu çok memnun oldum :) bugunde birçok sebzeyi bir araya getirip yagsiz salçali suda pisirdim sulu sulu yedim aksama kadar .. bu kadar bolda su çimeye çalisiyorum. ozaman yarin sabah aç karnima tartilim bakim ne dicek? cevabin için tesekkur ederim canim çok sagol sevgilerimle..

yok canim abarti yemedim. hani listede de yaziyor ya kusana kadar yiyebilirsiniz diye, ben aç yattim mesela geç oldugu için yemedim :) dun ilk gunumdu oglen 2 patates (haslanmis) saat 5.30 gibi 3patates ( haslanmis) az geç saatte 2 patates yine salçali suda baharatli çok az tuzla pismis patates yedim.. bugunde birçok sebzeyi salçali hiç yagsiz suda pisirdim butun gun boyunca onu yedim bol su içmeye çalisiyorum, bide yesil çay içtim bu kadar.. ozaman yarin sabah kalkinca tartilim bakim ne dicek tarti bana :) yarin tekrar yazarim insallah.. sende yediklerime bi bak bakalim abartmismiyim?? tesekkur ederim cevabin için sevgilerimle

canım akşamüstü tartıya çıkarsan tabi şok olursun :) alemsin :) hem sulu sebze yemeği yemişsin hem su içmişsin sen 73 göstermediğine dua et:86: sabah wc ye çıktıktan sonra tartıl daha iyi :) kolay gelsin fıstık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…