5 Günde 5 Kilo Diyeti Deneyimlerimiz

yeeeeyytt atlattım patatis gününü sonunda :) akşama doğru midem kazında ağzıma bir kaşık elma sirkesi ile su aldım hemen kesti iştahımı :)
bolda su içirtti bana saolsun :) kızlar et günüde haşlanmış yemek zorunda deilsiniz yaa.ben et gününde tavuk burger yedim 6 tane.bu et gününde de tavuk sosis yicm walla az yağda kızartıcam.başka türlü yiyemem.yada daha önce tarif ettiğim gibi sos yakıp kendi suyuyla tavuk çorbası yapın kızlar nefis olur :) bugün 69.9 dum bakim yarın kaç olucam

evet heleki gün boyu aynı şeyi yemek hiç çekilmiyor.. ben zaten genelde norml diyet yapıyorum ama oylede çok yavaş kilo veriliyor..

Ben şu üzerimdeki yağ giysisinden biran önce kurtuLmak istiyorum haftasonuda detoks yapıcam bu sitede buLduğum bi tane 1-2 ay sonra ZAYIF oLucam inş oyh

Ben şu üzerimdeki yağ giysisinden biran önce kurtuLmak istiyorum haftasonuda detoks yapıcam bu sitede buLduğum bi tane 1-2 ay sonra ZAYIF oLucam inş oyh

canım ya hafta sonu ayran detoksu ağır gelmezmi sana ya.zaten bu şok diet o ayran detoksunuda 15 güne bir tavsiye ediyorlar.sadece çorba dieti yapsan? istediğin herhangi bir çobayı hafta sonları dilediğin kadar içsen daha iyi olmazmı

evet ben de ekim'den beri iyi bi diyetisyene gidiyodum kilo veremiyorum kadın kaçamak yapıyosun diyo inanmıyodu ( en sonunda burdaki diyetlerle yola devam etme kararı aldım bu hafta ve işe yaradı :))))

yani yarıcak.

kızlar 2. günün sonunda kilo durumları nedir? ne kadar verildi???

gizemcmm gerçkten mükemmel olmşsun azmine hayran kaldım :)

ayy ben de inceliiym yaaa noluyyyy :)

aslında kilolu hiç deilim ama ben inceck olmak istiorm
çıtır olmak istiyorum diyosun
inşallah eksik çıkarsın canım büyük morel olur ..
bende tavukları yağsz kızartcam bnde haşlama sevmiyorum..

o detoxu yaptım bn ama ertesi gün işim vrdı yapamadım 1 günde yarım kilo fln vermiştim hemde akşam bozdum hehehe =)

bu arada gizemcimmm kk'da bi sürü diyet var ama sonuç alanların listesi bu şekilde yok ve o zmn karar verecek kişi zorlanıyoo herkes başlıyorum falan yazmış öyle msjlar var ama verdim diyen yoktu.

senin böyle listelemen ve arkasında durman da ayrıca güzel. beni sen motive ettin bugünn :) ben de zayıflamak istiyorumm inş... bu diyetten sonra 15 günde 5 kg falan versem süper olur olur olur inş! inanıyorum :)

canım ben 67 ile başladım.. bu sabah 66.3 çıktım..

ya da detoksdan vazgeçtm ben normaL yemek yemeyi özLedm sevmediğim yemekLer biLE çok çağzip geLio gözüme

ben 3 günde 800 gr verdm ama kaçamklıydı birebir olmadı çikolata aşkım sağolsun :) kalan son 2 günde de bir 800 gr daha vericeğime inanıorm en az

ya da detoksdan vazgeçtm ben normaL yemek yemeyi özLedm sevmediğim yemekLer biLE çok çağzip geLio gözüme

benimde aklıma geldi detoks yapsam mı die ama zaten 3 günden sonra kilo verme yavaşlıyor yani o detokstanda pek fazla umudum yoktur sen mis gibi sebze yemeğini yapppp çorbanıı yapp iç miss gibi canımm :)) bende öyle yapıcam.hafta sonları çok fazla sapıtmamak lazım ki verilen kilolar alınmasın :86:

seni motive ettiysem ne mutlu bana yahuu =)
sizde beni çok motive ediyosunz ve bnm 1. takımdaki arkadaşlarım gerçekten siz olmasanz blkide bırakmıştım..
hergün burda sizinle sohbet edip birşeyler paylaştıkça diyeti bırakasım olmuyoki zaten
bu yüzden sizde elinzden geldiğince buraya girin sohbet edin yaptıklarınızı anlatın
kaçamak yaptıysanz abartmayın .. devam edin diyete..
inşallah hepberaber zayflıycaz tatlım =)

Zaten yemek yerken akLıma direk bu eziyetLer gLicek

kızlar bşi sorucam bu diyeti daha önce de yapan biri bana akıl versn lütfen
5.günü nasıl yapıorz?? sadece yumurta veya süt veya yoğurt mu yoksa karışık yiyebiliormuyuz biraz ondan biraz bundan gibi mi?

Son düzenleme:
ben ilk dyete başladğımda 3.5 kilo vermiştim.. sonra azalıyo gttkçe 2.5 2 falan veriliyo.. ben şimdi 1 - 1.5 anca vericem sanırım.. ama güzel bir diyet bence..

süpper bi rakam bu peki ilk hafta yani bir haftalık bir çizelge sonucu mu bu.7 günde 3.5 kilo mu yani_??

canım bu kadar işkenceye dayanıyoruz niye yiyosun çikolataa bak seninle bir anlaşma yapalım :) hafta içi dietini yap hafta sonu çikolata ye

ya cnm ne blym bu hafta çok yoğun bir hafta bnm için dersten derse koşturuorm hiç oturmuorm hatta şu anda bunları yazrken bile ayaktaym btun gun yuruorm derslkler arası baya uzun mesafe burda enerjıye ihtiyacm var die duşundum bende çikolatadan yana terch yaptm

Zaten yemek yerken akLıma direk bu eziyetLer gLicek

5.günü nasıl yapıorz?? sadece yumurta veya süt veya yoğurt mu yoksa karışık yiyebiliormuyuz biraz ondan biraz bundan gibi mi?

ben sabah öğle 2 şer taneden omlet akşamda haşlanmış yumurta yedim.yumurta dışına çıkmadım walla billa

ben karışık yicem ya bütün gün süt yumurta veya yoğurta dayanamam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…