- Konu Sahibi incilideniz
-
- #8.181
Bu diyet cidden zor ama inş veririm bugün çok yemek yiyemedim ben et sevmem pek
evet heleki gün boyu aynı şeyi yemek hiç çekilmiyor.. ben zaten genelde norml diyet yapıyorum ama oylede çok yavaş kilo veriliyor..
Ben şu üzerimdeki yağ giysisinden biran önce kurtuLmak istiyorum haftasonuda detoks yapıcam bu sitede buLduğum bi tane1-2 ay sonra ZAYIF oLucam inş oyh
çıtır olmak istiyorum diyosungizemcmm gerçkten mükemmel olmşsun azmine hayran kaldım :)
ayy ben de inceliiym yaaa noluyyyy :)
aslında kilolu hiç deilim ama ben inceck olmak istiorm
inşallah eksik çıkarsın canım büyük morel olur ..yeeeeyytt atlattım patatis gününü sonunda :) akşama doğru midem kazında ağzıma bir kaşık elma sirkesi ile su aldım hemen kesti iştahımı :)
bolda su içirtti bana saolsun :) kızlar et günüde haşlanmış yemek zorunda deilsiniz yaa.ben et gününde tavuk burger yedim 6 tane.bu et gününde de tavuk sosis yicm wallaaz yağda kızartıcam.başka türlü yiyemem.yada daha önce tarif ettiğim gibi sos yakıp kendi suyuyla tavuk çorbası yapın kızlar nefis olur :) bugün 69.9 dum bakim yarın kaç olucam
o detoxu yaptım bn ama ertesi gün işim vrdı yapamadım 1 günde yarım kilo fln vermiştim hemde akşam bozdum hehehe =)Ben şu üzerimdeki yağ giysisinden biran önce kurtuLmak istiyorum haftasonuda detoks yapıcam bu sitede buLduğum bi tane1-2 ay sonra ZAYIF oLucam inş oyh
evet ben de ekim'den beri iyi bi diyetisyene gidiyodum kilo veremiyorum kadın kaçamak yapıyosun diyo inanmıyodu( en sonunda burdaki diyetlerle yola devam etme kararı aldım bu hafta ve işe yaradı :))))
yani yarıcak.
kızlar 2. günün sonunda kilo durumları nedir? ne kadar verildi???
canım ya hafta sonu ayran detoksu ağır gelmezmi sana ya.zaten bu şok diet o ayran detoksunuda 15 güne bir tavsiye ediyorlar.sadece çorba dieti yapsan? istediğin herhangi bir çobayı hafta sonları dilediğin kadar içsen daha iyi olmazmı
ya da detoksdan vazgeçtm bennormaL yemek yemeyi özLedm sevmediğim yemekLer biLE çok çağzip geLio gözüme
bu arada gizemcimmm kk'da bi sürü diyet var ama sonuç alanların listesi bu şekilde yok ve o zmn karar verecek kişi zorlanıyoo herkes başlıyorum falan yazmış öyle msjlar var ama verdim diyen yoktu.
senin böyle listelemen ve arkasında durman da ayrıca güzel. beni sen motive ettin bugünn :) ben de zayıflamak istiyorumm inş... bu diyetten sonra 15 günde 5 kg falan versem süper olur olur olur inş! inanıyorum :)
benimde aklıma geldi detoks yapsam mı die ama zaten 3 günden sonra kilo verme yavaşlıyor yani o detokstanda pek fazla umudum yoktursen mis gibi sebze yemeğini yapppp çorbanıı yapp iç miss gibi canımm :)) bende öyle yapıcam.hafta sonları çok fazla sapıtmamak lazım ki verilen kilolar alınmasın :86:
ben ilk dyete başladğımda 3.5 kilo vermiştim.. sonra azalıyo gttkçe 2.5 2 falan veriliyo.. ben şimdi 1 - 1.5 anca vericem sanırım.. ama güzel bir diyet bence..
ben 3 günde 800 gr verdm ama kaçamklıydı birebir olmadı çikolata aşkım sağolsun :) kalan son 2 günde de bir 800 gr daha vericeğime inanıorm en az
canım bu kadar işkenceye dayanıyoruz niye yiyosun çikolataabak seninle bir anlaşma yapalım :) hafta içi dietini yap hafta sonu çikolata ye
Zaten yemek yerken akLıma direk bu eziyetLer gLicek
kızlar bşi sorucam bu diyeti daha önce de yapan biri bana akıl versn lütfen
5.günü nasıl yapıorz?? sadece yumurta veya süt veya yoğurt mu yoksa karışık yiyebiliormuyuz biraz ondan biraz bundan gibi mi?
kızlar bşi sorucam bu diyeti daha önce de yapan biri bana akıl versn lütfen
5.günü nasıl yapıorz?? sadece yumurta veya süt veya yoğurt mu yoksa karışık yiyebiliormuyuz biraz ondan biraz bundan gibi mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?