- Konu Sahibi incilideniz
-
- #8.381
Ben bu pazartesi bu diyete tekrar başlayacağım. beş gü bittikten sonra da iki gün oruç tutacağım..
belki o zaman işe yarar of of( sonra da iki gün ayran detoksu. eder 2 ocak... o zamana kadar 73'ten 69-68' iner miyim dersiniz????
ben şu anda vienna ile iki günlük doktorumun verdiği diyeti yapıyorum. umarım güzel sonuç alırız ikimiz de.
ya gizemcim ben takıldım kaldım 73'te ne yapıcam?? acilen 69 olmam laızm. bana bi diyet öner, sen ne yaptın da zayıfladın.
9-10 günüm var( 3 kg falan veremem mi? ne yapayım???
kızlar ben 5 günde 5 kilo diyetini kendi zevkime göre ve diyettekilerle eşdeğer besin değerleri olan yiyeceklerle değiştirdim bakalım beğenecek misiniz
1.gün patates yerine kepek ekmeği
2.gün sebze yerine hazır sebze çorbaları
3.gün et yerine 1 kutu yoğurt(seviyorsanız süzme yoğurtda olur)
4.gün meyve
5.gün yumurta yerine 1 kutu süt.(ben süt gününde keçi sütü içiyorum vitaminsiz kalmamak için)
diğerini denediğimde her defasında 3.gün bıraktım çünkü haşlanmış patates,çiğ sebze,ve tüm gün boyunca et yemektenden nefret etmiştim.normalde bile yumurtayı sevmediğimden,yumurta gününü söylemiyorum dahi,o güne hiç gelemedim çünkü.yukarıda yazdığım listemde hem yemesi zevkli yiyecekler var,hemde diğeriyle aynı şekilde kilo verdiriyor.çünkü eşdeğer besin öğelerine sahipler.2 kez annemle birlikte denedim ve olumlu sonuç aldım.patates,çiğ sebze,yumurta sevmeyenler bu listeyi gönül rahatlığıyla uygulayabilirler
ay canım aynı etkiyi yapıyosa bencede mükemmel ..ben patatesi falan seviyorum yumurta ıyk :) ama bayıyor peki nasıl tam olarak anlayamadım canım ya..
1.gün patates yerine kepek demişin aksama kadar kepek ekmegimi yicez ne bilim kepeği kuru kuru mu yicez yanına bişey yok mu
2.sebze gününde hazır çorba alıp aksama kadar o içilcek yanii
3.et gününde 1 kutu yogurt demişsin yarım kilo civarımı canım
4.meyve okay
5.ben sütte sevmem ki :S onun yerine de yogurt günü falan yapsam...
canım en kısa zamn da sorularıma cvp verirsen baslicam ..suan patates listesini yapıorum ama ayanamıorum :S acım
hemen anlatayım cnm sana.ben bu listeyi en ufak detayına kadar inceleyerek hazırladım.1.gün diyelim 7-8 adet haşlanmış patates yeniyor ya,onun yerine 12-13 dilim ince uno light kızarmış kepek ekmeği yenecek.aynı kaloriye denk geliyor ve yemesi patatesten daha zevkli!!
2.gün yani sebze günüdeyse knorr yada başka markaların sebze çorbaları var,onlardan 2 paket yapıyorum ve tüm gün onu içiyorum.yanında salatlık domates söğüş yapabilirsin.başkada bişiy yemek yok.ben sebze yemeği sevmediğim için tercihimi çorbadan yana kullandım.hem 2 paket hazır çorbada toplam 500 kalori var,sebze yesen daha çok kalori almış olacaksın!
3.gün;evet 1 kutu bildiğimiz yoğurt.500 gr lıklardan.istersen süzme yoğurtda olabilir.değişen bir şey olmuyor.
5.gün biraz zor.sadece 1 kutu süt içeceksin.ama yinede tüm gün yumurta yemekten iyidir bence gel sen süt içmeye razı ol
ben aynen bu şekilde uyguladım canım,emin ol diğerinden çok daha kolay geçiyor diyetin,hemde aynı kiloyu vermiş oluyorsun.ben 4,5 annem 3,5 kilo verdi bu diyetle.çünkü annecim sağolsun kaçamak yapmadan duramaz sanırım ondan az verdi
iyi haberlerini bekliyorum başarılar:82:
off aslında benm 3-4 kilo fazlam war bi hafta yapsam ii olur bu diyeti ama yüzüm çok çöküo böle aniden kilo werince bu diyeti yapanlar hızlı kilo werildiği için sarkma yüzde aşırı çökme ws. oluyomu??:26::26::26::26::26::26::26:
ben size cevap vereyim.. her bunyede farkli etkiler yaratmakla beraber , bu diyette ben 1 gr bile veremedim maalesef.. hatta yine bu diyeti beraber yaptigimiz bi arkadas aldigini bile soylemisti.. size tavsiyem bence tabi, bu diyetin yerine yesil elma diyetini deneyin derim.. hemen farkini goruyorsunuz.. tabiki karar sizin kolayliklar diliyorum sevgiler :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?