5 Günde 5 Kilo Diyeti Deneyimlerimiz

ben de bir hafta yaptım 3-4 gün ara verdim tekrar başladım gram veremedim canım üst üste kilo verdirmiyor bu diet.bir acaip walla

ben şu anda vienna ile iki günlük doktorumun verdiği diyeti yapıyorum. umarım güzel sonuç alırız ikimiz de.

canım bende onu yapıyrum. sabah 1 muz 1 bardak süt içtim .
ara saati okuluma denk geldi meyve götrmeyi unutmştum ama ara öğünü atlamamak için kepekli bskvi yedim bikaçtane şuanda öğle olarak yoğurt çorbası içiyorum akşamada yerim bişeyler.. bakalım ben kaç kg vercem.. 67 yim

ya gizemcim ben takıldım kaldım 73'te ne yapıcam?? acilen 69 olmam laızm. bana bi diyet öner, sen ne yaptın da zayıfladın.

9-10 günüm var( 3 kg falan veremem mi? ne yapayım???

ya gizemcim ben takıldım kaldım 73'te ne yapıcam?? acilen 69 olmam laızm. bana bi diyet öner, sen ne yaptın da zayıfladın.

9-10 günüm var( 3 kg falan veremem mi? ne yapayım???

canım ben norml diyetle fln zayfladım. uzun süredir dyetteyim ben kısa sürede bişey diyemycem işte şok diyetler var oda gördüğün üzre geri alınıyor.. bnde sağlıklı dyetlere başla bakalım onlar nasıl sonuç verecek merak ediyorum. 2 ay önce falan 73 tüm ben belki daha fazla.. ancak yeni geldim 66-67 lere.. kilo vermek hiç kolay değil canım ve kısa sürede veremeyeceğine inan.. sevgilin çokmu takıyoki bu konuyu ? eğer o kadar takmıyosa o geldiğindede yaparsın canım o yanndayken devam edersin .. sağlıklı diyetlere başlamalısın artık..

yok benim en azından 70'e inmem lazım. zaten sağlık uzun diyet yapıyordum ama işe yaramıyor bende

of of... dertliyim. şu iki günlük diyet umarım işe yarar.

merhaba arkadaslar, guzel haberlerle geldim :) bugun tartildim 69'a inmisim nasil oldu derseniz onceki oburlugum klmadi az yiyorum kepekli ekmek kullaniyorum, sIk sIk yiyorum bol yesil çai içiyorum .. bide yesil elma yiyorum aklima geldikçe bukadar istahsiz ne guzelmis yaaaa :)) keske hep bole olsamda gitse kilolar..

kızlar ben 5 günde 5 kilo diyetini kendi zevkime göre ve diyettekilerle eşdeğer besin değerleri olan yiyeceklerle değiştirdim bakalım beğenecek misiniz

1.gün patates yerine kepek ekmeği
2.gün sebze yerine hazır sebze çorbaları
3.gün et yerine 1 kutu yoğurt(seviyorsanız süzme yoğurtda olur)
4.gün meyve
5.gün yumurta yerine 1 kutu süt.(ben süt gününde keçi sütü içiyorum vitaminsiz kalmamak için)

diğerini denediğimde her defasında 3.gün bıraktım çünkü haşlanmış patates,çiğ sebze,ve tüm gün boyunca et yemektenden nefret etmiştim.normalde bile yumurtayı sevmediğimden,yumurta gününü söylemiyorum dahi,o güne hiç gelemedim çünkü.yukarıda yazdığım listemde hem yemesi zevkli yiyecekler var,hemde diğeriyle aynı şekilde kilo verdiriyor.çünkü eşdeğer besin öğelerine sahipler.2 kez annemle birlikte denedim ve olumlu sonuç aldım.patates,çiğ sebze,yumurta sevmeyenler bu listeyi gönül rahatlığıyla uygulayabilirler

ay canım aynı etkiyi yapıyosa bencede mükemmel ..ben patatesi falan seviyorum yumurta ıyk :) ama bayıyor peki nasıl tam olarak anlayamadım canım ya..
1.gün patates yerine kepek demişin aksama kadar kepek ekmegimi yicez ne bilim kepeği kuru kuru mu yicez yanına bişey yok mu
2.sebze gününde hazır çorba alıp aksama kadar o içilcek yanii
3.et gününde 1 kutu yogurt demişsin yarım kilo civarımı canım
4.meyve okay
5.ben sütte sevmem ki :S onun yerine de yogurt günü falan yapsam...

canım en kısa zamn da sorularıma cvp verirsen baslicam ..suan patates listesini yapıorum ama ayanamıorum :S acım

hemen anlatayım cnm sana.ben bu listeyi en ufak detayına kadar inceleyerek hazırladım.1.gün diyelim 7-8 adet haşlanmış patates yeniyor ya,onun yerine 12-13 dilim ince uno light kızarmış kepek ekmeği yenecek.aynı kaloriye denk geliyor ve yemesi patatesten daha zevkli!!
2.gün yani sebze günüdeyse knorr yada başka markaların sebze çorbaları var,onlardan 2 paket yapıyorum ve tüm gün onu içiyorum.yanında salatlık domates söğüş yapabilirsin.başkada bişiy yemek yok.ben sebze yemeği sevmediğim için tercihimi çorbadan yana kullandım.hem 2 paket hazır çorbada toplam 500 kalori var,sebze yesen daha çok kalori almış olacaksın!
3.gün;evet 1 kutu bildiğimiz yoğurt.500 gr lıklardan.istersen süzme yoğurtda olabilir.değişen bir şey olmuyor.
5.gün biraz zor.sadece 1 kutu süt içeceksin.ama yinede tüm gün yumurta yemekten iyidir bence gel sen süt içmeye razı ol
ben aynen bu şekilde uyguladım canım,emin ol diğerinden çok daha kolay geçiyor diyetin,hemde aynı kiloyu vermiş oluyorsun.ben 4,5 annem 3,5 kilo verdi bu diyetle.çünkü annecim sağolsun kaçamak yapmadan duramaz sanırım ondan az verdi
iyi haberlerini bekliyorum başarılar:82:

BU diyeti uygulayanlar kilo verdiniz mi?
bende büyük bi ihtimal Pazar yada Pazartesi basliyorum bu diyete...
Benim ikinci deneyimim olacak ilkinde malesef ücüncü gün biraktim bu sefer sonuna kadar uygulamak istiyorum umarim basarili oluyorum herkese iyi kilo vermeler:79::81::80:

bir de şunu eklemek istiyorum,diyette sınırsız deniyor ama bence siz miktarı belirli bir ölçüde tutun.tabi denildiği gibi 5 günde 5 kilo vermek istiyorsanız..bu diyetle kilo veremeyenler sınırsız yedikleri için kilo veremiyorlar zaten.örneğin haşlanmış patates gününde sınırsız diye 10-11 adet patates yiyen bir arkadaş günde 1000-1.100 kalori almış oluyor.bu kalori miktarı normal bir diyet için uygun olabilir,ancak bu bir hızlı zayıflama diyetidir,alacağınız kalorinin 700ü geçmemesi gerekiyor 5 kiloyu verebilmek için..yani buda günde en fazla 7 adet küçük boy haşlanmış patetes ediyor canlarım

canımmm benim tesekkür ederim çok pazartesi de be baslıyorum umarım süt içebilirim :) ayyy çok heyecanlandım eminim güzel geçer artık yemek yemekten nefret etmiştim düğerinde ve ben vahim bir vakayım ihtiyaç için değil zevk için yemek yiyenlerdenim :) yazıcam canım sana

Ben bugün basladim bu diyeti umarim basarili olurum
patatesi sevdigim icin pek sorun olmadi simdilik... kararliyim sonuna kadar uygulamak istiyorum

off aslında benm 3-4 kilo fazlam war bi hafta yapsam ii olur bu diyeti ama yüzüm çok çöküo böle aniden kilo werince bu diyeti yapanlar hızlı kilo werildiği için sarkma yüzde aşırı çökme ws. oluyomu??:26::26::26::26::26::26::26:

ben size cevap vereyim.. her bunyede farkli etkiler yaratmakla beraber , bu diyette ben 1 gr bile veremedim maalesef.. hatta yine bu diyeti beraber yaptigimiz bi arkadas aldigini bile soylemisti.. size tavsiyem bence tabi, bu diyetin yerine yesil elma diyetini deneyin derim.. hemen farkini goruyorsunuz.. tabiki karar sizin kolayliklar diliyorum sevgiler :))

ben bugün ikinci günümü bitirdim kacamak yapmadan cikolatayi cok seven biri olarak cok zor oldu
vee sadece 3 gün kaldi

teşekkrler cvbnız için bide dediğiniz diyeti araştırayım çok mersi tekrar :80::80::80::80:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…