- Konu Sahibi incilideniz
-
- #8.641
Bu kadar kaçamağa rağmen 1,4 verdim.:26:
4 günde spor yaptım.
Pazartesi 2. haftaya başlayacağım bu sefer söz veriyorum tam olarak diyete sadık kalacağım
Veeeeee sonuç 69 kilo çıktım. Yani 3 kilo vermiş bulunmaktayım
Diyete başlarken 2 kilo veririm diyordum hatta hayalim 69,5 u görmekti.
Soran arkadaşlara neler yediğimizi yazıyorum.
1.gün 5,5 adet orta boy haşlanmış patatesi sadece karabiber ve kırmızıbiberli yedim.
2.gün marul, maydanoz ve lahanadan salata yaptım. Saltaya sadece limon ve baharat ekledim. Salatada lahanayı bol tuttum. Büyük bir kasede hazırladım ama hepsini tüketemedim.
3.gün Yaklaşık 600 gr kadar eti haşladım. Onu baharatlayıp yedim. Ben kırmızı eti pek sevmememe rağmen güzeldi.
4.gün 7 portakal, 6 yeşil elma yedim ama bugün benim için biraz kötü geçti. Gece dayanamayıp işaret parmağımın yarısı kadar peynir yedim.
5.gün 6 adet yumurtayı haşlanmış ve baharatlı olarak yedim.
Her gün 3 fincan yeşilçay, 1 fincan neskafe içtim. Son iki gün 1 fincan form çayı içtim. Tuvalet sorunum olmuştu.Diyetin ilk ve son günü leslie ile yürüyüşü yapabildim.
ayy arkadaşlar oynamak istiyorum
bugün kahvaltıda istediğim şeyleri yiyemedim. midem küçülmüş herhalde yarım dilim kepekli ekmek, 2 dilim peynir anca yiyebildim. 2 saat sonrasında yarım armut yedim. midem küçülmüş sanırım. tıkanıyorum. diyet boyunca özlediğim 3 şey; peynir, yoğurt ve orta şekerli türk kahvesi. maalesef yoğurdu bir yemek kaşığı anca yedim. ama bol köpüklü orta şekerli kahvemi keyifle içtim.nasıl özlemişim.şekersiz gitmemişti.
arkadaslar ticker ler nasil yükleniyor ben yapamadim yardimci olursaniz sevinirim
Bu kadar kaçamağa rağmen 1,4 verdim.:26:
4 günde spor yaptım.
Pazartesi 2. haftaya başlayacağım bu sefer söz veriyorum tam olarak diyete sadık kalacağım
tatlım tickerfactory den ayarlamanı yapıosun sonra orda ez lınk dıe bı yer var ordan sdc png olan kısıma kadar kopyala çizelge yazan yer var profılınde oraya yapıstır kaydet okeydır karısık oldu bılıom ama anca bukadar anlatabıldım
ya ben şimdi bunu anlayamadım. butun sayfalarıda okuyamadım cok fazla :) bu dıyetı yapan arkadaslar mesela 1 ay boyunca bu lısteyı uyguladıgınızda kaç kılo verdınız ? ya da haftada kaç kılo vermıs oluyosunuz ?
5 gunde 5 kilo fazla değilmi yaa. saglık acısından bı sorun olmasın :26::26:
eger simdiki yaptigin rejimde veremiyorsan bu diyete gecebilirisn ve kisa sürede verirsin diye düsünüyorum:44: yani en azindan haftada iki kilo verirsin
ayrica yesil cay ile desteklersen kilo vermende yardimcida olur
cvbınız için tşk ederim. tüm sayfaları okuyamadığım için bi soru daha sormak istiyorum. şimdi nasıl yapılıcak bu diyet. yada 5 gün boyuncA her güne ayrı ne yapmalıyım. yani bi gün patates bi gün tavuk bi gün yumurta ee diğer günler ne yapıcam. ya aslında en büyük sorunum hala adet olmayışım bu sebebten resmen şiş vücudum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?