5 Günde 5 Kilo Diyeti Deneyimlerimiz

sğl çok tşk ederim. kafam basmıyo son günler sanırım kusura bakmayın kabaj mantar domates bunları severim kızartın derken bildiğimiz yada mı kızartıcaz :)) yinede yardımlarınız için tşk ilk sayfatya tekrar gözatayım

hayır tatlım hıc bır yemgımızde yag ve tuz yokk teflon tavada ben örnek verdım sana mesela bn bugunu salata yapıp atlatıorum bol yesıl salata yapıorum acıkdıkca otluorumm

nazilkcim benden önce davranmis
canim eger düzensizse bi jinekologa git derim ben
yag yasak aslinda, nazilk arkadasimiz misal olarak öyle yazmis heral:44:

:84::84:heheh senden caldımmm kız ben onu mısal dıdım hmde teflonda 0 yag ıle kızartıliiii ya öle dıom yag yasakkkkkk

nazilkcim benden önce davranmis
canim eger düzensizse bi jinekologa git derim ben
yag yasak aslinda, nazilk arkadasimiz misal olarak öyle yazmis heral:44:

evet haklısınız doktoruma gidicem bi söktürücü önerir sanırımö. arkadaş gayet güzel açıklamış sağolsun ama ben malesef uykuzu geceler yüzünden kafam çalışmıyo şuan kendi rejimime devam ediyordum ama bu dyete başlıcam kend diyetimle ayd 2 kğ vermektense oda meçhul bu diyetle haftada 2 kğ vermeye bile razıyım inş verirm

hayır tatlım hıc bır yemgımızde yag ve tuz yokk teflon tavada ben örnek verdım sana mesela bn bugunu salata yapıp atlatıorum bol yesıl salata yapıorum acıkdıkca otluorumm

bende salata ya bayilirim arada yemek yerine otlanirim bende
insllh diyettede bol bol yerim, canim salatanin yanina sebze haslasamda olur dimi ben haslanmis brokoliyi cok severimde

hayirdir canim neden uyuyamiyorsun? uykuya dalmada sorun varsa balli süt veya bitki cayi faydali olabilir
suan yaptigin diyeti diyetisyen mi önerdi? insllh canim hepimiz veririz

olsun canim calmak ne demek önce davrandin diyelim teflonda yagsiz hic yemedim tadi olurmuki öyle:44:

:)) tflonda bn sevıorum ama sen dayanabıulırmısın bılemıycem tatlım ıstersen 100 cesıt koy hıc farketmez tabı okadar sebzeyı bulabılırsen ama bılıosun sabah ne ıle baslarsan onla dvm edıosunnn...

hmmm bi denemem lazim ozman
tamam cnm neyle baslarsam onla devam

çok sağol arkadaşım. hiç kaçamak yapmadan 5 günü bitirdiğime hala şaşırıyorum. kalçamda ve göbeğimde 2 cm, belimde de 3,5 incelme var. basenlerimde herhangi bir değişiklik olmadıbunu da ekbilgi olarak vereyim
kendime güvenim geldi. uzun süreden beri gr bile veremiyordum. başarıcam inşallah yaza incecik gireceğiz hepimiz

ben bu diyete bir hafta ara vermek istiyorum. bu bir hafta da kendi çabalarımla 1 kilo veririm inşallah

Son düzenleme:

ben beş günde 3 kilo verdim. sağlıklımıdır hiç bilmiyorum. şunu biliyorum ki yürüyüş yapıyordum ama yarım kilo bile veremeyip pes ediyordum. her pes edişimde önüme gelen cipsleri, colaları vb gibi bir sürü sağlıksız gıdaları tükettim. çok düşündüm bu diyete başlarken ne kadar sağlıklı diye. sonra dedim ki yapacağım, madem o kadar sağllıksız şeyleri tüketirken düşünmedim şimdi de düşünmeyeceğim. ve bugün 3 kilo eksik olduğumu gördüm ya markette her zaman aldığım ıvırzıvırlara dönüp bakmadım bile. verdiğimi geri almak istemiyorum. bu bile benim için büyük adım.
benim motivasyona ihtiyacım vardı ve onu da kazandım. bundan sonrası kendi çabalarımla olacak inşallah.

yabişi sorcamm:))ben 1 haftadır 69 68 arasındaa aç gezmeme ragmenn veremiodumm takıldı sankii kilommbugün 68.6 oldumm ve adet olmuşum acaba su mu toplamış vucudum??çünküü daha fazla veren biriyimm ben:))bozmazsamm adetim bittiginde acaba daha dainmiş olurmuyum??

adetliyken 1 kilo su tutuyor vücut yani bozmassan çok iyi bi sonuç çıkıcaktır eminim

Adet öncesi dönemde çoğu kişi kilo aldığını düşünür alınan kiloların büyük kısmı yağ değil, vücutta biriken ödemdir. Bu evrede vücutta tutulan suyun miktarı 2-3 kiloyu bulabilmektedir.:)))iyirahtaladım:))

arkadaşlar bu diyet pek sağlıklı durmuyor sanki..

benim kilomla çok sıkıntım kalmadı ama takıldı ayda 1-2 verebilirsem veriyorum. şöyle son 5 kiloya veda etmek için uygun yol mudur bu diyet?

deneyen arkadaşlar yardımcı olabilirseniz sevinirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…