- 16 Eylül 2009
- 561
- 65
- 98
- 40
- Konu Sahibi incilideniz
-
- #8.661
tatlımılk sayfada yıyceklerınn lıstesı var ama bn sana söle yardımcı olımm ılk gun fırında yada haslanmıs patates yıyosun baharat srbst ama tuz yag yok 2gun sebze gunn ıstegın kadar sebze yıybılıosun ama aksam yıyecgın sebze sabahkı tabagındada olmak zorun daha acık anlatmak gerekırse örn sabah kabak mantar domates kızarttın yada hasladın bunların aynısı öglende aksamda olmak zorunda ekleme yada cıkarma yapamazsın 3gun et gunun ızgara yada haslanmıs baharatlı ama tuz yok4gun meyve gunun herturlu yas meyve tuketebılırsın ama skerlı meyveler harıc muz gıbı oda sebze gunundekı gıbı her ögun aynı meyvelerı tuktmlısın son gun yumurta yada yogurt yada sut tuktebılırsın ama ıclerınden sdc bırnı secıceksın umarım yardımcı olmusumdur sen yınede ılk sayfayı oku daha net olur..
cvbınız için tşk ederim. tüm sayfaları okuyamadığım için bi soru daha sormak istiyorum. şimdi nasıl yapılıcak bu diyet. yada 5 gün boyuncA her güne ayrı ne yapmalıyım. yani bi gün patates bi gün tavuk bi gün yumurta ee diğer günler ne yapıcam. ya aslında en büyük sorunum hala adet olmayışım bu sebebten resmen şiş vücudum
nazilkcim benden önce davranmis
canim eger düzensizse bi jinekologa git derim ben
yag yasak aslinda, nazilk arkadasimiz misal olarak öyle yazmis heral:44:
hayır tatlım hıc bır yemgımızde yag ve tuz yokk teflon tavada ben örnek verdım sana mesela bn bugunu salata yapıp atlatıorum bol yesıl salata yapıorum acıkdıkca otluorumm
:84::84:heheh senden caldımmmkız ben onu mısal dıdım hmde teflonda 0 yag ıle kızartıliiii ya öle dıom yag yasakkkkkk
evet haklısınız doktoruma gidicem bi söktürücü önerir sanırımö. arkadaş gayet güzel açıklamış sağolsun ama ben malesef uykuzu geceler yüzünden kafam çalışmıyoşuan kendi rejimime devam ediyordum ama bu dyete başlıcam kend diyetimle ayd 2 kğ vermektense oda meçhul bu diyetle haftada 2 kğ vermeye bile razıyım inş verirm
olsun canim calmak ne demek önce davrandin diyelimteflonda yagsiz hic yemedim tadi olurmuki öyle:44:
merve1989=85.5
fleure=65
prenkess=68.6
yeni başlamak isteyen varsa birlikte yapalım arkadaşlar
:)) tflonda bn sevıorum ama sen dayanabıulırmısın bılemıycemtatlım ıstersen 100 cesıt koy hıc farketmez tabı okadar sebzeyı bulabılırsen ama bılıosun sabah ne ıle baslarsan onla dvm edıosunnn...
sana sdc bravo demek ıstıorum azımlı arkadasım bnm ha gayret ıstegın kılon snı bklıo kapıda bu arada dvm edıcekmısın..
bnde coközlüorum cnm ya napım mecbur dayanıomm ama serbest gunlerımde kndımı öle ödullendırıorumm mıde kuculuo bı sur sonra yakında su ıle doycazz
tatlım tickerfactory den ayarlamanı yapıosun sonra orda ez lınk dıe bı yer var ordan sdc png olan kısıma kadar kopyala çizelge yazan yer var profılınde oraya yapıstır kaydet okeydır karısık oldu bılıom ama anca bukadar anlatabıldım
ya ben şimdi bunu anlayamadım. butun sayfalarıda okuyamadım cok fazla :) bu dıyetı yapan arkadaslar mesela 1 ay boyunca bu lısteyı uyguladıgınızda kaç kılo verdınız ? ya da haftada kaç kılo vermıs oluyosunuz ?
5 gunde 5 kilo fazla değilmi yaa. saglık acısından bı sorun olmasın :26::26:
yabişi sorcamm:))ben 1 haftadır 69 68 arasındaa aç gezmeme ragmenn veremiodumm takıldı sankii kilommbugün 68.6 oldumm ve adet olmuşum acaba su mu toplamış vucudum??çünküü daha fazla veren biriyimm ben:))bozmazsamm adetim bittiginde acaba daha dainmiş olurmuyum??
ayy işallahh:)))teşekkürlerr:))başıma bela olduu bu kilolar:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?