5 Günde 5 Kilo Diyeti Deneyimlerimiz

ay sorma cnm ya ben 20 kilo aldım vermeye uğraşıom ama olmuo işte bi türlü yaza da az kaldı çok moralim bozuk.sen daha önce kaç kilo verdin bu diyetle daha önce?

canım ben 2sene önce dogum yaptım 85 le doguma girdim sonra işte al ver kilolarıı 1 sene sonra 78 den 68 e düştüm ama 1 ay içinde bu diyeti yapmadım bende yeni yapıyorum.68den sonrada maksimum 70e çıktım.başladıgımda 70.7dim şimdi 68.6yım bide adetli oldugumu düşün eger suysa bu daha fazla verdim.:78:mayısa kadar incelmem lazım arkadaşın dügünü var herkes kilon yok diyor ama fotolarda kendimi gördükçe deli oluyorumm:)))takma kafana bozmadan yap verirsin:))kilo fazlası olanlar daha fazla kilo veriyorlar:))bak emin ol bu kilonun yarısı sudur sende:))suyu fazla iç su bile gitse zayıflıcaksın:))benim arkadaşımda 20 kilo fazlası vardı doktora gittik 6kilosunun sadece su fazlası oldugunu söyledii:))şimdii kaçsın sen??

anladım cnm ben 85.500 üm

bol su iç bi dönem bu diyeti yap sonra tekrar bozmadan düzenli beslenmeye devam et ara ara yaparsan ve bozmazsann ve kafana takmazsan inan gidecek kilolarınbizim tek hatamız başladıgımız diyetleri devam ettirmiyoruz...2 3 kilo verince hemen sanki bidaha almıcakmışız gibi dikkat etmeden yiyoruz:))valla azcık hırslı olmak lazım:))arkadaşım 50 kkilo ikizleri var bidaha kilo almak istemiorum diyip koşu bandında debelenior her akşam:))benimkininde üstüne toz oturdu:))

evet ya diyetlerin devamını getirebilsem zaten olucak ama yapamadım.inşallah bu sefer yaparım dediklerini uygulucam

abowww topiğe bak nasılda hareketlenmıs yenı gelen arkadaslar hasgeldınızzzz aramızaaa

Diğerleri tamam da şu et günü kafamı karıştırdı.Tüm gün et yenir mi yaa :26:

bende başladım bugün..bir süredir takip ediyordum.amacım duran metabolizmamı hızlandırmak.1.60 boyundayım.kilom 56.3..hedef 50...birlikte başarırız inş :13: hepimize kolay gelsin arkadaşlar..

sorumu cevaplayan arkadaslara tesekkur edıyorum :)) bende baslıycam bu dıyete :=) en azından denemiş olurum
inş işe yarar yaa temmuza kadar 10 kg versem cok super olur
yalnız dıyetı uygulayan arkadaslar gunde ne kadar su içiyosunuz ? bir de spor yada yuruyus yapma ımkanım yok şu sıralar... sporsuzda cabuk kılo veren varmı aranızda

tatlım bnde ılk hafta spor yapmadım buna ragmen 2 kılo verdım ve gunde 2lıtr fln su ıctım okdar

nedemek tatlım ıns kısa zmanda snde verırsın bnde bı vereydım uff sıkıldım yaww

bu dıyetten arkadasıma da bahsettım o da deniyecek.:86: yalnız kendısı eti pek sevmıyomuş. yanı ayda yılda bır yerım anca dıyo. etin yerıne alternatıf bıse yesem olur mu dıyo. varmı aynı durumda olan ?

hos gelmis arkadasinda bu diyete ben eti severim fakat sabah nasil yiyecem diye düsünüyorum bende:26: cünki bende dukan diyeti yaptim ilk hafta et yeniliyordu bende sabahtan yemistim hic iyi olmuyor eger arakdasin balik seviyorsa balik ta yiyebilir diye düsünüyorum tecrübeli arkadaslar yalnismi düsünüyorum:26:

Selam kızlar, ben pazartesi isvec diyetine baslıyorum cevremde bunu yapıp 11 kg vermiş bi ablamız var
ama isvec diyetini 13 günden fazla yapmak yasak olduğu icin sayet ben de biraz kilo verebilirsem, ardından bu diyete baslamak istiyorum, 2-3 kg bile gitse bi haftada ne güzel olur, ben su an 78 kg yum, olmam gereken 60.
18 kg gidicek bakalım isvec diyeti uygulayanlar ın altında isvec sonrasını bildircem ama ondan sonra bu diyeti uygulayıp ne kadar vermişim hepinizle paylasıcam , insallah yaza cıtır cıtır hatunlar olarak gireriz

cnm et yerıne balıkda yıybılır ızgara yada lıght ton balıgı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…