5 Günde 5 Kilo Diyeti Deneyimlerimiz

ben dün 5 tane patatesi haşlayıp yedim.akşamda biraz çubuk kraker yedim ama bişey olmaz inş:26:.bugünde koca bir kase salata yaptım.içinde marul,domates,nane,maydonoz,lahana vardı.ne bulduysam koydum yani.salatayı çok severim Allahtan
benim için sorun akşam başlıyor..illaki canım bişeler istiyo çayın yanında..bu arada adet oldum..bakalım ne olacak..kolay gelsin hepimize...

5 patatesi haşladım ama sanırım bu patates aksama kadar yeticek bana yav sizler ne kadar yaptınız kızlar başka neler yapıyorsunuz paylasın bigilenebilm

çokmu fazla yani :2: ay yiyorum sorun değilde ne bilim ben 5 patates normaldır dmeiştim dilediğin kadr ye felan diyordu :84:

yok fazla değil bana fazla yani 1 tanesini bile yiyemiyorum midem bulanıyo

merhaba kızlarrr
bende bugün başlıyacaktım ama evde patates yokmuş almayada gidemedim ..
ama kararlıyım vazgeçmycem bugün patteslerimi alıp yarın başlıyorum
hepinize başarılarr :)

Kızlar benide ekleyin listeye. kilom 57. protein diyeti yaptım 2 kilo verdim ama bırakınca tekrar 1 kilosunu aldım. 50-52 olmam lazım. dün başladım bugün sebze günüm. inş gider bu kilolarımız. sabah tartıldım ve 300 gr vermişim çok az ama

Son düzenleme:
yok fazla değil bana fazla yani 1 tanesini bile yiyemiyorum midem bulanıyo

heh iyi barim yav
bende çok severim paddesi öğlen eve gittim limonlu sıcak su içtim yanımada 500 ml su aldım sıcak işte ılık olur diye sıcak aldım :81: suanlık bişi yok ins hep böle surer de aksam canım bişi isterse hemen yatayım bari yoksa gider yerim hemde abartılı benimde aksam bi zorlar onuda idare etcez cumaya kadar cumayı iple çekiyorum

Canım kilo verme oranın kilona göre değişir kilolu sayılmazsın o yüzden çok kilolu bir insana göre daha yavaş verirsin 5 günde 5 kilo vermek çok aşırı kilolu insanlara mahsus o yüzden canını sıkma çok hızlı olmasın ama temiz olsun :)

Son düzenleme:
sevgiiiiii snden özendım yumırta yıyım dıdım allahım ben ni yaptımmm mıdem allak bullak olduuuu ben niden ayranımı içip keyfime bakmamkıııı yumrtanın bukadar yapıcagnı bılydımmm yermıydımmm amanınnn amanınn

geçmiş olsun yumurta zor benim içindebende yogurt yemede yanı yu7murtamı yogurtmu gidip geliyorum ama yazından sonra hayatta yemem geçmiş olsun cnm

geçmiş olsun yumurta zor benim içindebende yogurt yemede yanı yu7murtamı yogurtmu gidip geliyorum ama yazından sonra hayatta yemem geçmiş olsun cnm

saol tatlım amanınnn sakınnn yumurtayı sevmıosan denemebıle ben gecen hafta 2lıtre ayarn yapmıstım onu ıcmıstım yogurdu tek yıyemıom dıeee cokda ıı gecmıstıı bıde gune nyle baslarsan dvm edıon bu dıyette ben ne halt edıcm acıkınca onu dusunuomm

ay tatlım benim ya çok uzuldum ya limonlayıp yesen bilmiyorum belki kötü olmaz bilmiyorum ama ne bilim anca o geldi aklıma belki ne bilim belki biraz idare eder bende yogurda keten tohumu atcam yoksa sade evet gitmez inş tez geçer bugün sana cnm

merve1989=85.5
fleure= 65
prenkess= 68.6
nili= 83
juliaaa40= 56.3
giz3mm= 65
cicilibicili= 68
esmer54= 59
sevgi= 64.1
canavar= 80.5
derya_julia=73.8
banu48= 57

12 kişi olduk vay be bu arada adet oldum karnım çok ağrıo bugün et günü et yerine meyve yedim eti yarın yicem.bir de 5. gün de değil artık 10. günde kilo mu yazarım.5.günüm adetime denk geldiği için tartılmak istemiyorum fazla çıkar sonra moralim bozulur.1nisan şakası yaparım hem belki 79.9 olurum

canım anladığım kadarıyla bebek istiyosun onun için kilo veriyosun .Allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

tatlım bnde öl yaptım zatı bol limon sıktım pulbıber kuru nane fln ama yınde kotu ettı ıste bu bana drs oldu 3haftamda ayranıma dvm gecn sene yaptıgımdada ayran ıcmıstım gayet ii gitmıstı keten tohumu zatı zayıflamayada yardımcı dıe bılıorum ii yaparsın tkrar saol tatlım aminn inş gecer bırazdan sporada gıtcem unuturum belkı aksamada bısı yemeyı planlamıorum sımdılık

benıde yazaydınız ya lısteye gercı bn sızınle baslamıorum bugunde son gunum ama persembe baslıycam tkrar bı gıtseydı su kıllom artıkınnnnn

kızlar yarın sebze günüm ve ne yiyeceğime karar veremiyorum.aslında bizde sebze çok yenir ve hepsini severim.ama iş bütün gün yemeye gelince hangisi daha tok tutar ve bütün gün bıkmadan yenilebilir.salata doyurmaz gibi geliyo onu eledim napıcam yarın ya.yardım edin

haha tatlım benim ya inş ya benimde kazınıp duruyor miğdem paddes atıyorum ama öğleden sonra sıklastı atmalarım bu 5 patatesi geçcek gibi görünüyor :86: evet keten tohumu zayıflatmaya yarıyor yani 1 taşla 2 kuş misal

slm kızlar
bu diyet bana kolay geldi en sevdiğim şeyler patates yoğurt yumurta
yaparken hiç zorlanmıycam eminim birde sınırsızmış 5 günde 5 kilo veriyim derken patatesten 5 kilo almam inşallah
diyete gruplar halinde pazartesi günlerimi başlanıyor
evdeyken bu diyeti yapmak hiç zor olmaz bana ama her salı anneme her cumartesi kaynanamlara gidince onlar bozduruyolar
1 hafta annemi ziyaret etmezsem bişey olmaz heralde
haftaya pazartesi başlamalıyım diyete

yardımcı olmak isterdim cnm ama ben salatada karar kıldım haşlanmıs sebze felan yiyemm ben en aazından limon sıkarım salataya yerim severim zaten salatayı patlıcan biber pörtletip bişiler yapabilirsin cnm ama oda tuzsuz zor limonluyu da düşünemiyorum

illa pazartesiyi beklemene gerek yok cnm istersen yarın patatesle baslıyabilirsin sna kalmıs

ohhh ohhh paddeslere kurban oluyım benn ye bıbım yı kac tane olursa fark etmez ohhh o kusları banda yolla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…