- Konu Sahibi incilideniz
-
- #8.781
yarın görüşürük bebem semzeli günümde olcam çimcem hehekız kılom 53de neye yarıo halımı bılsen ah ahhh bnde popiş var popişş gitmioooo sorunum onlardan yanaverıcn kuzum sende bu azım oldukdan sonraaaaa
hahahahaha koptum yha popiği yapıstır yere evvveet işte bölee
ne yumurtası ne bu saate kadar bısı yımedım yapacak bıseyde bulamadım sımdı bı bardak ayran yaptım onu ıctım napımAMİNNN CANIM BNM ....
yarın görüşürük bebem semzeli günümde olcam çimcem heheinşallah kuzum ya bendede göbüş var birde nanaklar da var hafifden gıdıkı hiç sormaa vercez ama çok hırs yaptım hadin babayınn :79:
5 günde 5 kilomu? napıyosunuz kızlar. benm ablam diyetisyen. çok sağlıksız. haftada en fazla2 3 kilo verin yoksa hepsini tekrar geri alırsınız
arkadaşlar bu isveç diyeti nasıl oluyor? ben 1,65 boyunda 55 kiloyum ama bölgesel yağlarım var 50 kiloya düşssem süper olucak
BEN SALATA YAPCAM koca lehen dolusu işede götürcemohh içinde mısır var bezelye var ımm kara lahana var göbek var bolca limon daha ne olsun bree havuç varsa ondanda atıvericem breee :81: ohh yandan yandan tutmayıbn beni 1. gün bitti sayılır 3 de çok kötü oldum ama durumu iyi idare ediverdim yavv nazilk vercez kuşum
günaydın kızlar biraz önce tartıldım tam 1 kilo gitmiş.hemde dün bütün gün patates yedim durdum hiç aç kalmadım.tabii benim kilom fazla o yüzden ilk başta daha çabuk gidiyor.bakalım 5. günün sonunda ne çıkıcam
bişii sölicemm :)))diyetisyene gittigimzaman ayrıca kuzenimde diyetisyen odasöyledi havucun glisemik endeksiPkısacası şeker oranı yüksekmişş:))yada şöle diimm havuç kan şekerini hızlı yükseltip
erken acıkmanıza neden olabiliir:)havuç bezelye bisüre sebzelikten çıksınn
yaa kızlarr ben iş yerine pataes getirmeyi unuttum bardak corba var oglen onu içsem akşam patates yesem olur mu kiii
yarın baslarsan daha iyi olur ozaman tatlım çünkü biliyorsun sabah ne yersen aksama kadar onu yiğceksin
bugün meyve günüm benim elma yiyom şimdide sabah uyuya kalmışım spor yapamadım akşama yapıcam artıkk meyveyi çok seviyorum ama meyve gününde kilo veremiyom ben nedense ?:26:
inşallah vermişindir bebemwuhuuuubnm bugun dınlenme gunum ama galıba bu hafta kılo vremedım bı deısıklık yok gıbı daha yenı kalktım tartılcam az sonra bakalım sonuc ne cıkıcak merakla bklıommm verdıysem 1 kılo flnmı gıttı acep bu haftada plates dısı spor yapamadım ama bugun bantda calısmayı dusunuom bıde su sıkılastırıcı hareketlr var onları yapıcam sıkılasım azcıkk
ayy bugünü iple çekiyorumde kilo vermeme işi kötüymüşya meyve gününde dikkatli olmalıyık ozaman ya ben ifade kullanamıyorum nedneki ?
inşallah vermişindir bebem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?