- Konu Sahibi incilideniz
-
- #8.701
hos gelmis arkadasinda bu diyeteben eti severim fakat sabah nasil yiyecem diye düsünüyorum bende:26: cünki bende dukan diyeti yaptim ilk hafta et yeniliyordu bende sabahtan yemistim hic iyi olmuyor eger arakdasin balik seviyorsa balik ta yiyebilir diye düsünüyorum tecrübeli arkadaslar yalnismi düsünüyorum:26:
Selam kızlar, ben pazartesi isvec diyetine baslıyorum cevremde bunu yapıp 11 kg vermiş bi ablamız var
ama isvec diyetini 13 günden fazla yapmak yasak olduğu icin sayet ben de biraz kilo verebilirsem, ardından bu diyete baslamak istiyorum, 2-3 kg bile gitse bi haftada ne güzel olur, ben su an 78 kg yum, olmam gereken 60.
18 kg gidicek bakalım isvec diyeti uygulayanlar ın altında isvec sonrasını bildircem ama ondan sonra bu diyeti uygulayıp ne kadar vermişim hepinizle paylasıcam , insallah yaza cıtır cıtır hatunlar olarak gireriz
tatlım snın yazdıgını gormedım bn ama dogru dusunuosun zaten ılk sayfada dıet lıstesındede varr altarnatıf olarak
arkadaşlar bu isveç diyeti nasıl oluyor? ben 1,65 boyunda 55 kiloyum ama bölgesel yağlarım var 50 kiloya düşssem süper olucak
sabah 2 dilim çavdar ekmeği yedim o sıkıntı yarattı
öğleden sonra canım makarna çekti bir tabak tuzsuz yedim ama oda sıkıntı yarattı
sanırım biz mideyi küçülttük ne yesem ağrı yaptı ya
hos gelmis arkadasinda bu diyeteben eti severim fakat sabah nasil yiyecem diye düsünüyorum bende:26: cünki bende dukan diyeti yaptim ilk hafta et yeniliyordu bende sabahtan yemistim hic iyi olmuyor eger arakdasin balik seviyorsa balik ta yiyebilir diye düsünüyorum tecrübeli arkadaslar yalnismi düsünüyorum:26:
cnm et yerıne balıkda yıybılır ızgara yada lıght ton balıgı
merve1989=85.5
fleure=65
prenkess=68.6
nili=83
juliaaa40=56.3
kızlar bunlar başlayanlar listesiyse benide katarmısınız ? en azından 1 hafta yapmayı dşünüyorum :)
ben de uzun süre yapmayı denicem seni de ekliyim kilonu yaz.
Slm bende yarın başlamayı düşünüyorum kilom 68 listeye eklerseniz sevinirim
yukar daki msj da düzeltme yaptım ekledim seni deçok mutluyum 7 kişi olduk
bende mutluyum ..
biçok kişi beraber yapınca daha iyi gidiyor sankii...
peki hepiniz yarın mı başlıyorsunz ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?