5 Günde 5 Kilo Diyeti Deneyimlerimiz

herkese günaydın kızlar patatesimi haşladım hazır şimdi gidiyorum yemeğe. allahtan çok severim patatesi. sonrada hani şu funda yaprağı mısır püskülü olan çay varya ondan yapıcam bi sürahiye doldurup akşama kadar onuda bitiricem .hepimize şu ağır yüklerimizden kurtulmuş hafiflemiş günler yakında inşallah

günaydın arkadaşlar,

bu diyette adı geçen bira mayası kürü nedir acaba?

bende yapmayı düşünüyorum da, ama boğazım çok iyi, nasıl tutucam bilmiyorum ve başlamadan daha korkuyorum.
:18:

günaydın herkese ben başladım bakalım bugün az önce limonlu ılık suyumu içtim
ocaktada patateslerim var hadi hayırlısı

kızlar ya ölüyodum az daha hiç kurtarmıyonuz beniii
dün sebze günümde ma ne gündü ya sabah spor yaptım 1 saat 11de temizliğe başladım camlar halılar vs 5te bitti işim pek bişey yemedim gidiyodum az daha tahtalı köye bi yandan da maurers kullanıyorum omu yan etki etti acep:26:

benide yazın la listeye 2.haftamdayım

geçen hafta 67.8 ile başladım 65.4 ile bitirdim
serbest günümde öküz gibi yedim 1 ini geri aldım
65.9 la bu haftaya başladım şimdi kilocuğum 64.1

saygılar hörmetlerr

aa sevgi olmuyo ama valla ben kendi adıma sölim senin resimlerini görünce karar verdim bu diyete.artık sadece kendinden sorumlu değilsin bendende sorumlusun:)güzel örnek olucan bize hatta hocalık yapıcan. peşinden geliyoz ona göre:)

ay ne güldüm canım yaa
klavuzu karga olanın demişlerr ..
siz benim dediğimi yapın yaptığımı yapmayın emii geçen sefer çok hırslıydım ya çok güzel sonuçlar almıştım bundada hırslıyım ama fazla takmıyorum ne verirsem kar şimdi çünkü bebiş için veriyom kiloları nasıl olsa geri alıcam o yüzden takmıyorum ama dediğim gibi sonuç ne kadar iyi olursa o kadar iyi

5 patatesi haşladım ama sanırım bu patates aksama kadar yeticek bana yav sizler ne kadar yaptınız kızlar başka neler yapıyorsunuz paylasın bigilenebilm

merve1989=85.5
fleure=65
prenkess=68.6
nili=83
juliaaa40=56.3
giz3mm=65
cicilibicili=68

hoşgeldin gizemcim daha önce verdiğin kilo çok güzel inşallah bu seferde öle olur

mervecim beni ekle sabah 80,5 çıktım
herkeze bol doyurucu bir gün diliyorum
gazamız mübarek ola

slm kızlar bende bugün başladım bu diyete sabahtan beri iyi gidiyor patateslerimi yiyorum bakalım ne kadar dayanabilcem 5 gün sıkcam dişimi kaç gitcek merak ediyom 5 kg hayatta gitmez benden ama 2 versem onada razıyım kilom 73,8 cuma gününü iple çekiyom :82:

5 patatesi haşladım ama sanırım bu patates aksama kadar yeticek bana yav sizler ne kadar yaptınız kızlar başka neler yapıyorsunuz paylasın bigilenebilm

5 patatesi yiyomusun yaw anam ben 1 patates haşlıyom bi kere ısırıp bırakıyorum en nefret ettiğim şeydir patates yiyemiyorummmm

ahh ahh yani iyi yırtmışsın
hem temizlik hem spor hemde diyet
off gününe kaydır temizliğini
iki günde daha tozlu dursun bişiycik olmaz

Son düzenleme:
5 patatesi yiyomusun yaw anam ben 1 patates haşlıyom bi kere ısırıp bırakıyorum en nefret ettiğim şeydir patates yiyemiyorummmm

çokmu fazla yani :2: ay yiyorum sorun değilde ne bilim ben 5 patates normaldır dmeiştim dilediğin kadr ye felan diyordu :84:

patatesi normalde çok severim ama tuzsuz bişeye benzemiyo zor yiyorum aslında baharatlayıp fırına versek belkı daha yenılebilir olurdu haşlama gitmiyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…