- 5 Ekim 2009
- 150
- 0
- 96
- Konu Sahibi incilideniz
-
- #8.761
ohhh ohhh paddeslere kurban oluyım benn ye bıbım yı kac tane olursa fark etmezohhh o kusları banda yolla
hyr illa pazartesi değil cnm. bende yarın başlıycam meselaslm kızlar
bu diyet bana kolay geldi en sevdiğim şeyler patates yoğurt yumurta
yaparken hiç zorlanmıycam eminim birde sınırsızmış5 günde 5 kilo veriyim derken patatesten 5 kilo almam inşallah
diyete gruplar halinde pazartesi günlerimi başlanıyor
evdeyken bu diyeti yapmak hiç zor olmaz bana ama her salı anneme her cumartesi kaynanamlara gidince onlar bozduruyolar
1 hafta annemi ziyaret etmezsem bişey olmaz heralde
haftaya pazartesi başlamalıyım diyete
ımmm gayet güzel benceeegaliba karar verdim .bol soğanlı bol baharatlı kapuska yapıcam.pirinç koymadan tabii.köri katarım pul biber karabiber .
kızlarr bu tam bana göreymıs bende 5 kılo vermek ıstıyodum zaten belim oldu tahta gibi kalınsımdı kesı 1 haftada 5 kılo vercek miyim. bir de ben 1 hafta mı yapıcam bunu 5 kılo verirsem sonradan yıne kılo almayımm
benimde yarın sebze günü ben ıspanak yiyeceğim hem mevsimi hemde çok severim. valla bid e ben lahana kavurmasını öneririrm soğanlı salçalı teflonda yağsız pişebilir ben içine salçayla acı pul biberde atıyom enfes oluyor tavsiye ederim
senin çizelgen ne güzel görünüyor öylehyr illa pazartesi değil cnm. bende yarın başlıycam mesela
ımmm gayet güzel benceee
hayır 5 kilo vermen mümkün değil :)
senin çizelgen ne güzel görünüyor öyle
Allah banada kısa zamanda sağlıkla o kilolara inmeyi göstersin
sen yorun yarısını geçmişsin
maşallah
yandanyandannverıcez kuzum verıcez su 5kıloyuda atsam daha da bısı ıstemıom ama sorunum etlrım cıvıdı yaww hr sabah plates yapıom ama cok cnm yanıo yhaa
yandanyandannverıcez kuzum verıcez su 5kıloyuda atsam daha da bısı ıstemıom ama sorunum etlrım cıvıdı yaww hr sabah plates yapıom ama cok cnm yanıo yhaa
aç bacakları aççç aççç
karın içerde kaburgalar kapalııı
nefes al verrr
point flex point flex
hella be 1 nisanda 61 he len bende vercem be yazını görünce bian hırs ettim ekndime bende hareketleri hızlandırarak 53 olcam bree ama ben 25 martta yuppi yehuu ohh yandan 1 ,2,3,4 1,2,3,4
1 nisanda 61 i görmek hayal oldu bana
2 hafta önce 63 tüm ...
2 hafta boşladım dyeti hemen almışım şuan 65 im
yarın 65 iile bu dyete başlıycam hadi hyrlsısı bakalımmmm
cumartesi sonucum nasıl olcakk
tatlım ya suan senin yerinde olmak çok isterdim çünküt suan benim istediğim kilodasın püff hatta 1 kilo fazladan bile vermişin yavvinş bende veririm yaa şu diyet inşallah bize kilo olaark gelmez hadi hayırlısı
aç bacakları aççç aççç
karın içerde kaburgalar kapalııı
nefes al verrr
point flex point flex
hadi aksamı ettin yumurtalarınlagözün aydın allah c.c bizede cumayı görmeyi nasip eyler inşallah aminnn
bizdede bu aksma misafir var kimbilir neler neler vercem hizmet etcem püff neler yerler şimcikbende alırım paddes tabagımı alıırım yerim yanlarında artıkın :84:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?