- Konu Sahibi incilideniz
-
- #8.841
canım ben kemiksiz but aldım hani şu ızgara tava denilenden gece yatmadan onu soğan suyu sarımsak karabiber kekik 1 tatlı kaşığıda zeytinyağ ile marine edicem yarına kadar sonrada ızgara yapıcam nette bi bak tavuk ızgara diye çok güzel görünüyolar
sagol canim, tabi saglik daha önemli, okul olmasa bisekilde yapardim ama okul oldumu zor oluyor konsantre olayi felandukanda tatildeyim yine iyi dayandim ona evet yerken benimde aklimdan püresi gecmisti ama pek düsünmemistim insllh yaparsam püresini denerim
sen 1.5 kilo verdin galiba tebrik ederim
evet cnm okulun ve saglıgın hrsyden önmlı bosver tatıle gırınce yap dıyetını senbu hafta az vrdım yahu regl olcam galıba ondann böle olduuu :26:
esmerım biçim biçin ölürem ben senın ıcınet gununde doyuyosun cnm valla bn su son gun harıcınde hıc ac kalmıorum inş snde doyarsınnn ye ye ye ac bırakma kndını anaaammm bu nasıl oldu yahuuu msj snın msj ama bndn alıntı duriiiii ahahahaha
bilmem noli bizee açlıktan sanıırm siteyede bi haller olduhahah inşallah yaa aldım şimdi gidip gögsü 8 dene felan var gögüs yeter heralde aksma kadarrya ben şimdi çalışıyorum et de sıcak yenir napcam bilmiyom kaara kara düşünüyom nasıl olcek yarın diye
evet onun siskinligi olabilir, fazla takma kafana en azindan 1.5 kilo vermisin diger haftaya insllh daha cok gider
bilmem noli bizee açlıktan sanıırm siteyede bi haller olduhahah inşallah yaa aldım şimdi gidip gögsü 8 dene felan var gögüs yeter heralde aksma kadarrya ben şimdi çalışıyorum et de sıcak yenir napcam bilmiyom kaara kara düşünüyom nasıl olcek yarın diye
ahahaha sonunda sıteyede kafayı yedıdırttık8denemııı amanin bowww annem nası acıktıysa gözü dönmüşş yi kuzum yii bılmem tatlım bnde soguk yıyom sabah haslıom baharatlı sonra soguk soguk yıyom gayette ıı gıdıo ıns ıı gecer yarın senın ıcın
canım ben kemiksiz but aldım hani şu ızgara tava denilenden gece yatmadan onu soğan suyu sarımsak karabiber kekik 1 tatlı kaşığıda zeytinyağ ile marine edicem yarına kadar sonrada ızgara yapıcam nette bi bak tavuk ızgara diye çok güzel görünüyolar
ahahaha sonunda sıteyede kafayı yedıdırttık8denemııı amanin bowww annem nası acıktıysa gözü dönmüşş yi kuzum yii bılmem tatlım bnde soguk yıyom sabah haslıom baharatlı sonra soguk soguk yıyom gayette ıı gıdıo ıns ıı gecer yarın senın ıcın
çokmu giz 8 dene benim de gözüme az geldi kasapdaki bütün etleri alsam doymam hahahinşallahyaa güzel geçer bugünüm kötüydü umarım yarın iyi olur
meyve gününden yogurt gününden korkmuyorum onlar bi şekilde giderde et günüm bakalım nolcak sabahı iple çekiyorum tartıncamda
halam mı:44:birbilgim yok cnm ama belki halanızın gelmesine yaklasmıstır belki ondan agrıyor olabilir
çokmu giz 8 dene benim de gözüme az geldi kasapdaki bütün etleri alsam doymam hahahinşallahyaa güzel geçer bugünüm kötüydü umarım yarın iyi olur
meyve gününden yogurt gününden korkmuyorum onlar bi şekilde giderde et günüm bakalım nolcak sabahı iple çekiyorum tartıncamda
yuk bibimm az tabııı sana ben kesım merkezını alımm kasapdakılerde yetmez D bebısım saka bı yanada zaten ac kalma ha bıde sabah kalkar kalkmaz yıme tamammı uykudan kalkınca pek ııgıtmıooo bıraz daha öglene dogru yee
tamam tatlım bilgilendirdiğin için merci enyse ben diidyom evime bebeyın sizlereyarın umarrım hepimizede güzel bir gün olur ve kilolarımızdan kurtuluruk inş ölsün kilolar
halam mı:44:
günaydın kızlar 2 günde 2 kg gitti. umarım hep böle devam eder.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?