5 Günde 5 Kilo Diyeti Deneyimlerimiz

canım bnmmm yag yasakkk marınede flnda yasakkkkk üzgünümm

evet cnm okulun ve saglıgın hrsyden önmlı bosver tatıle gırınce yap dıyetını sen bu hafta az vrdım yahu regl olcam galıba ondann böle olduuu :26:

nazilk in dediği gibi yag yasak tatlım bilgilendirdiğin içinde teskekürler ben rkararımı verdim haşlıyıp kavurcam yagsız tavada hem ızgara agır olur diye düşünüyorum ama haşlama agır olmaz hmm sizce ?

yuk bibimm az tabııı sana ben kesım merkezını alımm kasapdakılerde yetmez D bebısım saka bı yanada zaten ac kalma ha bıde sabah kalkar kalkmaz yıme tamammı uykudan kalkınca pek ııgıtmıooo bıraz daha öglene dogru yee

tamam tatlım bilgilendirdiğin için merci enyse ben diidyom evime bebeyın sizlere yarın umarrım hepimizede güzel bir gün olur ve kilolarımızdan kurtuluruk inş ölsün kilolar

Kızlar geçen hafta uyguladım son gün hariç hiç zorluk çekmedim,üstelik regl dönemimdi.2 kilo gitti.Ama son gün gece tansiyonum düşünce kötü oldum bozdum mecburen,ee sonra da serbest günler olunca off sanırsam geri aldım:84:Gerçi tartılmadım ama,korkuyorum tartıya çıkmaya.Bugün yeniden başladım,Patateslerimi yedim ama bozdum bozucam yanii,şu an o durumdayım,bi taraftan da bir hafta sonrasını düşünüp motive etmeye çalışıyorum kendimi.AAAAyyyyyyy bağırmak istiyoruuum yaa

tamam tatlım bilgilendirdiğin için merci enyse ben diidyom evime bebeyın sizlere yarın umarrım hepimizede güzel bir gün olur ve kilolarımızdan kurtuluruk inş ölsün kilolar

baybayy bibimm :79: kahrolsun kılolar kahrolsun kilolar ahahahaha

iyi akşamlar kızlar..
bugün patates gününü 5-6 patates ile bitirdim . hiç kaçamak yok
2 lt kadar su
2 fincan yeşilçay
25 dk yürüyüş
25 dk platess

yarın bol baharatlı pırasa yapıp limonla yemeyi ve salata yapmayı düşünüyorumm bakalımmm

Evet bende aranıza katılıyorum 5 kilo çok iyi inşallah verebilirim geride almam sabah kalkıp ilk işim patates almak olacak hepiimize başarılar kızlar iyi azimler hadi bakalım......

hee yok o geçen haftaydı onun ağrısı farklı
bu kas ağrısı gibiydi.
eşime sordum koşarken mide yağların sallandı ya ondandır dedi
koşmaya devam et daha çok olur ama 2 hafta sonra geçer dedi et kırığımı neymiş
2 aydır falan hızlı, orta tempoda yürümüş biri olarak hiç böyle bir şey olmamıştı
demekki hafif tempoda koşmak bile hızlı yürümekte daha iyi

dün sabah ve öğleden sonra salatamı yedim
akşam hiç ama hiç canım istemedi
akşam 9 gibi yesemmi diye bir düşündüm geç vakit diye boş verdim

2 adet butu haşladım bugüne hazırlığımı yaptım
çok acıkırsam 2 tanede fileto hazır onuda o zaman haşlayacağım.

aramıza yeni katılanlar hoşgeldiniz
inşallah istediğiniz sonuca ulaşırsınız

Son düzenleme:
günaydın kızlar 2 günde 2 kg gitti. umarım hep böle devam eder.

ayy çok sevindim adına yav bende 700 grm 700 grm giidyor bu arada dün azcık kaçamak yaptım dayanamadımkokusu evi sarmıstı irmik helvası yedim ama 2 kaşık vardı yoktu yani çay kaşıgıyla az az aldım sanırım ben spor yapmadıgımdan bukadar veriyorum imkanım olmuyor anca evde mekik çekebiliyorum oda 50 tane felan birde su bunada şükür ama olsun

eveeeeeeet bir hafta dolduu yani 5 gün 68.6 la başladıgım 5gün diyetinde sonuç bildiriyorumm:))66.5:)))2 kilo 100 gram verdim:)) toplamda bir haftada 4 kiloverdim neredeyse)) 70.7 olan kilom şuan 66.5:))devamm durmakk yok:))bugün serbest günümm verdigimi almadan hafifçe beslenicem:)) vatana milletehayırlı olsunn:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…