- Konu Sahibi incilideniz
-
- #8.821
ayyy dayan canım haftasounuda dayn...
verdiğinin yarısını geri alma sonraaa
300 gr daha vermişim.Bugün 3. günüm tavuk göğsü haşladım tatsız tutsuz,keşke et haşlasaymışım yada but. neyse artık haftaya.
ya ben bugün sporun bir kısmında koşuda yaptım ama öyle aman aman bir şey değil
mesela ilk 10 dak koştum sonrasında 2 dak koş 5 dak yürü modunda geçirdim 1,5 saati
onun dışında mekik falanda çekmedim ama mide kaslarım acıyooo:26:
sizce neden olabilir:44:
kızlar bende aranıza yenı katıldım bu dıyete yarın baslıcam.. burdan paylaşırım bnde durumumu :)
ahahahah cnm ya bnde tam yazıaktım saklanmıom kıs 1.5 kılo vermısım nolıı ya bana gıtmıooo uyuz oldummben tavuk gogsunun yanında butunuda haslıodum ama suyunun ıcıne baharat katıp haslıodum cok ıı gıdıodu bn rahattım en azından dunden sonra bana hersey gusel gelıo valla salatanı nıe yıyemedın kıss :26:
he birde cnm ben şimdi kasaptana lıcam ama ne kadar gogus alsam yeter acabaa[/QUOTE
mıdenımı küçülttün senn oyyyycnm valla bn pul bıber karabıber nane köri allah ne verdıyse hepsınden koyyom yarım gogus 2but ıle kapatıorum gunu ben ama senı bılemedımkıne olabılır cnm haslayıp kavurabılırsın yada teflonda yıne haslamadanda baharatlarla yagsız tuzsuz tabeee yapabılırsın..ha bıde ıstedıgım kıloya gelene kadar dvmm yılmak yokkk
hmm ay ben en iyisi haşlıyayım yaa o baharatlar sonra bnei mahveder yemedihe birde cnm ben şimdi kasaptana lıcam ama ne kadar gogus alsam yeter acabaa[/QUOTE
mıdenımı küçülttün senn oyyyycnm valla bn pul bıber karabıber nane köri allah ne verdıyse hepsınden koyyom yarım gogus 2but ıle kapatıorum gunu ben ama senı bılemedımkıne olabılır cnm haslayıp kavurabılırsın yada teflonda yıne haslamadanda baharatlarla yagsız tuzsuz tabeee yapabılırsın..ha bıde ıstedıgım kıloya gelene kadar dvmm yılmak yokkk ay bakalım yarın nolcak merak ediyorum bugün gibi olmaz inşallah doyarım inşallah aç karnımı
arkadaslar merhaba:80:
masallah hepiniz azimlisininiz daim olur insllh Amin
ben dün biraktim maalesefsabah noröloji doktorunda randevüm vardi migrenim yüzünden saat 7.15 te. annem sagolsun sabah hasladi patateslerimi götürdüm, doktorda isim cabuk bitti sükür hap yazdi doktorda sagolsun agrilarima karsi okula gittim haslanmis patateslerimle tenefüslerde yedim bir iki ama tuzsuz hic güzel olmuyor sonra basim agridi okuldan sonra eczaneye gittim yok diger bi eczaneye gittim aldim yuttum sonra marketten annemin istedigi birkac sey vardi onlari aldim evin yolunu tuttum. eve geldim yattim uyudum migrenim tuttumu cok kötü oluyor neyse annem yemege cagirdi bende kalktim yedim diyet aldi basini gittiiiii
ben patatese bayilirim cok severim hele salatasini yedikce yiyesim gelir ama bu diyette hic sevmedim böyle tuzsuz felanmigdem almadi bir kac patates sonra tadi aci aci oldu yaaaa
simdilik diyette degilim ama gözüm üzerinizdeinsllh verirsiniz
hmm ay ben en iyisi haşlıyayım yaa o baharatlar sonra bnei mahveder yemediay bakalım yarın nolcak merak ediyorum bugün gibi olmaz inşallah doyarım inşallah aç karnımı
esmerım biçim biçin ölürem ben senın ıcınet gununde doyuyosun cnm valla bn su son gun harıcınde hıc ac kalmıorum inş snde doyarsınnn ye ye ye ac bırakma kndını anaaammm bu nasıl oldu yahuuu msj snın msj ama bndn alıntı duriiiii ahahahaha
gecmıs olsun cnm bnm saglıgın daha önmlı tabı bosver veırsın ılerleyen zmanlarında hem okulunda varmıs ama yınede yaparsan bndn sana tavsıye ben patateslerını sıcakken pure gıbı ezıp baharatlıorum öle daha ıı oluo acısı fln olmuo yanı
nazik saklanma orda kız söle bakayım tartıldınmı kaç olmusunbu arada kızlar ben salatamı çöpe döktüm yiyemiyorum miğdem almıyor ya gidip eve mısırımla göbeğimi yiğcem onlar miğdemi rahatlatır heralde ayy inşallah yarın güzel geçer yaaa nazik kız ben tavukgögsü kullanıcam et olaarkda sen ne önerirsin acep bana yada o günü rahat atlatan arkadaslara sesleniyorum huu kimse varmı sizce hangisi iyi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?