5 Günde 5 Kilo Diyeti Deneyimlerimiz

ayyy dayan canım haftasounuda dayn...
verdiğinin yarısını geri alma sonraaa

sorma tatlım ya ondna korkuyorum bu 2.günüm aksma ne kaldı şunun surasında 3.güne geldimmi daha iyi olcak diyip avutuyom kendimi börek çok severim görünce bi tuhaf oldum snaki oruçluymusum gibi hissettim ve onu yememme daha çok var iftar hafta sonu gibi birde karsımdakileri yamyam olarak görüyorum herşeyi yiyorlarya serbest

salatam ful duruyor yiyesim gelmiyoryaa bölede düşüp bayılcam diye tırsıyom sizde durumlar nasıl kızlar nekadar yediniz yiyebiliyormusunuz

300 gr daha vermişim.Bugün 3. günüm tavuk göğsü haşladım tatsız tutsuz,keşke et haşlasaymışım yada but. neyse artık haftaya.

bende dün kendimi öle bir şartlandırmışımki sadece patates yicem diye bi ara tam su içecekken ani bir refleksle bardağı geri çektim.sanki suda yasakmış gibi geldi bi an sonra toparladım kendimi:)

ya ben bugün sporun bir kısmında koşuda yaptım ama öyle aman aman bir şey değil
mesela ilk 10 dak koştum sonrasında 2 dak koş 5 dak yürü modunda geçirdim 1,5 saati
onun dışında mekik falanda çekmedim ama mide kaslarım acıyooo:26:
sizce neden olabilir:44:

300 gr daha vermişim.Bugün 3. günüm tavuk göğsü haşladım tatsız tutsuz,keşke et haşlasaymışım yada but. neyse artık haftaya.

ay bende tavuk gögsü haşlamayı sonrada tavurmayı düşünüyordum yapmasammıki acıkma hissimi verdi nedne kötü oldunuz acaba yoksa ızgarası daha mı iyi olur gögsün

birbilgim yok cnm ama belki halanızın gelmesine yaklasmıstır belki ondan agrıyor olabilir

nazik saklanma orda kız söle bakayım tartıldınmı kaç olmusun bu arada kızlar ben salatamı çöpe döktüm yiyemiyorum miğdem almıyor ya gidip eve mısırımla göbeğimi yiğcem onlar miğdemi rahatlatır heralde ayy inşallah yarın güzel geçer yaaa nazik kız ben tavukgögsü kullanıcam et olaarkda sen ne önerirsin acep bana yada o günü rahat atlatan arkadaslara sesleniyorum huu kimse varmı sizce hangisi iyi

ahahahah cnm ya bnde tam yazıaktım saklanmıom kıs 1.5 kılo vermısım nolıı ya bana gıtmıooo uyuz oldumm ben tavuk gogsunun yanında butunuda haslıodum ama suyunun ıcıne baharat katıp haslıodum cok ıı gıdıodu bn rahattım en azından dunden sonra bana hersey gusel gelıo valla salatanı nıe yıyemedın kıss :26:

ayy ne bilim ya iştahtan kesildim hahahahah ya miğdem almadı anlamadım bende 1.5 kilomu püff kötü olmusyaa bidaha yapcanmı bu diyetten ay ne baharatlardan attın acaba tatlım birde ebn diyorumki haşlıyayım sonrada yagsız tavada onu kavurayım öle yiyeyim nasıls ence yada ızgara

Son düzenleme:

arkadaslar merhaba:80:
masallah hepiniz azimlisininiz daim olur insllh Amin
ben dün biraktim maalesef sabah noröloji doktorunda randevüm vardi migrenim yüzünden saat 7.15 te. annem sagolsun sabah hasladi patateslerimi götürdüm, doktorda isim cabuk bitti sükür hap yazdi doktorda sagolsun agrilarima karsi okula gittim haslanmis patateslerimle tenefüslerde yedim bir iki ama tuzsuz hic güzel olmuyor sonra basim agridi okuldan sonra eczaneye gittim yok diger bi eczaneye gittim aldim yuttum sonra marketten annemin istedigi birkac sey vardi onlari aldim evin yolunu tuttum. eve geldim yattim uyudum migrenim tuttumu cok kötü oluyor neyse annem yemege cagirdi bende kalktim yedim diyet aldi basini gittiiiii
ben patatese bayilirim cok severim hele salatasini yedikce yiyesim gelir ama bu diyette hic sevmedim böyle tuzsuz felan migdem almadi bir kac patates sonra tadi aci aci oldu yaaaa
simdilik diyette degilim ama gözüm üzerinizde insllh verirsiniz

Son düzenleme:

gecmıs olsun cnm bnm saglıgın daha önmlı tabı bosver veırsın ılerleyen zmanlarında hem okulunda varmıs ama yınede yaparsan bndn sana tavsıye ben patateslerını sıcakken pure gıbı ezıp baharatlıorum öle daha ıı oluo acısı fln olmuo yanı

Son düzenleme:

sagol canim, tabi saglik daha önemli, okul olmasa bisekilde yapardim ama okul oldumu zor oluyor konsantre olayi felan dukanda tatildeyim yine iyi dayandim ona evet yerken benimde aklimdan püresi gecmisti ama pek düsünmemistim insllh yaparsam püresini denerim
sen 1.5 kilo verdin galiba tebrik ederim

canım ben kemiksiz but aldım hani şu ızgara tava denilenden gece yatmadan onu soğan suyu sarımsak karabiber kekik 1 tatlı kaşığıda zeytinyağ ile marine edicem yarına kadar sonrada ızgara yapıcam nette bi bak tavuk ızgara diye çok güzel görünüyolar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…