- Konu Sahibi incilideniz
-
- #8.861
bende yazayım bari
2.hafta 2.gün 79,3 oldum
bu haftaya 80,5 ile başlamıştım
sabah iki but yeter diye düşünüyordum şimdi ikiside midemde yetmeyecek sanırsam
eveeeeeeet bir hafta dolduu yani 5 gün 68.6 la başladıgım 5gün diyetinde sonuç bildiriyorumm:))66.5:)))2 kilo 100 gram verdim:)) toplamda bir haftada 4 kiloverdim neredeyse)) 70.7 olan kilom şuan 66.5:))devamm durmakk yok:))bugün serbest günümm verdigimi almadan hafifçe beslenicem:)) vatana milletehayırlı olsunn:)))
bir haftada 4 kilo süper ya tebrik ederim canım.darısı başımıza
kızlaaar...dün topiği komple okudum...veee akşamına pattislerimi haşladım...bugün pattisss günüm... beni de kaydedin de aldığım ara gazı daha bir şiddetlensin...kilo veren istikrarlı arkadaşlara tebriklerrrrr....
21.03.2011 itibari vereceğim doğum kilolarım 72 kızlar..
günde en az 5 sefer tartılıyorum engel olamıyorum kendime.ama sonucu görünce mutlu oluyorum ve daha hevesle yapıyorum diyeti.dijital tartı da 100 gr bile gittiğini görmek iyi geliyo bana
dün gördüm sizi bende diyorum neden yazmıyor arkadas megersem bütün topiği okumusunuz aramıza hoşgeldiniz
hoşbulduk canım..
işyerindeyim fazla giremiyorum fırsat bulunca okuyabilidiğim kadar okuyayım dedim...
Aslında p.tesi başlamak mantıklı h.sonu serbest güne denk gelir..Şimdi dedim 3 gün yapayım hem havaya girmiş olurum..Bugün kolay geçer bence pattis zorlamaz benii.Ama meyve günü beni geriyor..
Midem kazınır benim yaa.
ben hiç zorlanmam diyorum ama bakacaz beni suana kadar bi salata günü zorladı oda bezelye koymustumsalatama fazla çeşit yapma bence yine sen bilirsin ama benim fikrim tatlımhadi bakalım vericez inşallah
veririz veririzzz..senin kaçıncı günün?
3. günüm yani et günüm bende geçen hafta keşfettim burayı pazartesi başladım bende yarın meyve günüm süperrcumada yogurt yemeyi düşünüyorum bakalım nolcak işteyim birde artık uykum gelir duru
slm kızlar bende varım pazartesi başlayacağım 67 kiloyum hedfim 58 inşallah başarabilirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?