- Konu Sahibi incilideniz
-
- #8.801
ayy ınsallah fıstıgım evdekı tartının pillerı bitmiş carsıya gıdıp alacam bıde tartılırım bı eczanedeee
yok cnm ya kutucuk tıklı değil başka nedne dden dolayıda neden bilmiyom hadi bakalım giderken azıcık hızlı ditte biraz daha falzla verirsinbende bankaya felan gidince hızlı hareket ediyom sıra varsada biraz yuruyorum geliyorum sonra sırama giriyom haha
bugün kapuska yaptım onu yiyorum fena değil.ama yarını sabırsızlıkla bekliyorum galiba et günü yarın bol bol ızgara tavuk yicem
slm herkese :)) bende bugun basladım dıyete .. sabah 2 patatesı hasladım baharat kattım oturdum yemeye basladım ama tabagın yarısı kaldı mıdem kaldırmadıheralde alışana kadar bu boyle gıdıcek
en azından hazırana kadar bi 10 kg gitse cok rahat edıcem
yarın sebze gunum yalnız bu sebzenın yanında bı dılımcıkde ekmek yesek olmaz mı yaa
sporu bırakamam şimdilik. anlaşmalı da.daha bir ayım var.o zaman diyeti bırakıp bi ay sonra mı yapsam.gitti iki günüm yaaffff...
normalde haşlama yazıyor ama biz daha önce burda arkadaşlarla yne yapmştık. frında yapanlarda olmştu. hem brşey farketmiyorki canım. yne yağ yok tuz yok. baharatladım frına attım güzel oldu. haşlama çok acı oluyr sevmiyorum benfırında da oluyomu patates.ben sadece haşlama diye biliyodum.eğer oluyosa bende haftaya fırında yaparım
selam kızlar...ya ben dün dieti bozdum malesefspor yaptım biraz tansiyonum düştü.yemek zorunda kaldım.sizce bugün devam etsem mi kaldığım yerden yoksa bıraksam mı..akıl verseniz
fırında da oluyomu patates.ben sadece haşlama diye biliyodum.eğer oluyosa bende haftaya fırında yaparım
selam kızlar...ya ben dün dieti bozdum malesefspor yaptım biraz tansiyonum düştü.yemek zorunda kaldım.sizce bugün devam etsem mi kaldığım yerden yoksa bıraksam mı..akıl verseniz
ay kızlar bugün çok zor bir testten geçtima ma başardım direndim yemedim sıcacık ıspanak böreği yapmıs ablam gittiğimde sıcacıktı çok uzuldum ama yapak bişi yok irmik tatlııs tirmit hep çok sevdiğim şeylerdi ama dokunmadım hafta sonu inşallah huraa etmem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?