5 Günde 5 Kilo Diyeti Deneyimlerimiz

ayy ınsallah fıstıgım evdekı tartının pillerı bitmiş carsıya gıdıp alacam bıde tartılırım bı eczanedeee

yok cnm ya kutucuk tıklı değil başka nedne dden dolayıda neden bilmiyom hadi bakalım giderken azıcık hızlı ditte biraz daha falzla verirsin bende bankaya felan gidince hızlı hareket ediyom sıra varsada biraz yuruyorum geliyorum sonra sırama giriyom haha

ehuehuehu depar atıcammm bebiş anam havada bı sogukkıııı anlatamammm artıkın başa gelen çekilirmişşş

bugün kapuska yaptım onu yiyorum fena değil.ama yarını sabırsızlıkla bekliyorum galiba et günü yarın bol bol ızgara tavuk yicem

bugün kapuska yaptım onu yiyorum fena değil.ama yarını sabırsızlıkla bekliyorum galiba et günü yarın bol bol ızgara tavuk yicem

evet yarın cnm et günü bende tavuk gögsü ızgaramı yapsam yada haşlayıp sonrada yagsız tavada kavursammı diye düşünüyorum bakalım nolcek

slm herkese :)) bende bugun basladım dıyete .. sabah 2 patatesı hasladım baharat kattım oturdum yemeye basladım ama tabagın yarısı kaldı mıdem kaldırmadı heralde alışana kadar bu boyle gıdıcek
en azından hazırana kadar bi 10 kg gitse cok rahat edıcem
yarın sebze gunum yalnız bu sebzenın yanında bı dılımcıkde ekmek yesek olmaz mı yaa

olmaz bol limon ve baharat haricinde bişi koyamıyorsun diye biliyorum dün den beri agzıma ekmek almadım inş cumayakadarda yag tuz ekmekden ve denilmeyen yiğceklerden uzak durcam valla çok zor bir diyet ama basarcagıma inanıyorum sabırla hagayret diyorum

kızlar ben yapabiliyosam herkes yapar bu diyeti çünkü ben bir bağımlıyım evet ekmek bağımlısıyım .ama dünden beri hiç yemedim ve zorlanmadım.çünkü kısıtlama olmadığı için 2.5 satte bir falan yiyorum.doyana kadar yiyorum. hazirana kadar en az 10 kilo vermem lazım.bu sefer olacak inşallah

kızlar veren kişileri tebrk ediyorumm

benmde bugün pattes gnüm başladım hayrlısyla..
fırında yaptım patatesi yicemm brazdann :)

fırında da oluyomu patates.ben sadece haşlama diye biliyodum.eğer oluyosa bende haftaya fırında yaparım

selam kızlar...ya ben dün dieti bozdum malesef spor yaptım biraz tansiyonum düştü.yemek zorunda kaldım.sizce bugün devam etsem mi kaldığım yerden yoksa bıraksam mı..akıl verseniz

allah kolaylık versin kızlar.ben 4-5 kilo versem yeter bakalım yarından itibaren başlıycam inşallah devam ettireblirim

eğer normalde tansiyon problemin yoksa,diyet ve spor yüzünden düştüyse,spor yapmadan diyet yap.vücudun alışınca yavaş yavaş başlarsın spora bence

sporu bırakamam şimdilik. anlaşmalı da.daha bir ayım var.o zaman diyeti bırakıp bi ay sonra mı yapsam.gitti iki günüm yaaffff...

sporu bırakamam şimdilik. anlaşmalı da.daha bir ayım var.o zaman diyeti bırakıp bi ay sonra mı yapsam.gitti iki günüm yaaffff...

o zaman dediğin gibi diyeti bırakıp spor yap.ama bu arada yine dikkat et yediklerine .önce sağlık canım

fırında da oluyomu patates.ben sadece haşlama diye biliyodum.eğer oluyosa bende haftaya fırında yaparım
normalde haşlama yazıyor ama biz daha önce burda arkadaşlarla yne yapmştık. frında yapanlarda olmştu. hem brşey farketmiyorki canım. yne yağ yok tuz yok. baharatladım frına attım güzel oldu. haşlama çok acı oluyr sevmiyorum ben
selam kızlar...ya ben dün dieti bozdum malesef spor yaptım biraz tansiyonum düştü.yemek zorunda kaldım.sizce bugün devam etsem mi kaldığım yerden yoksa bıraksam mı..akıl verseniz

dayanabileceksen bozdğn yerden devam et. ama yne bozarım dyosan boşver canım :)

cevaplar için sağolun kızlarr..önce sağlık tabii..bi bakıyım kendimi iyi hissedersem devam ederim yoksa zorlamanın bi anlamı yok.öptüm hepinizi

kesinlikle tavsiye etmem hiç faydasını görmedim
ben çalışdığım halde hiç diyetin dışına çıkmadım.tabi işte fazla yiyemesemde harfiyen uyguladım hiç faydasını görmedim..boşuna halsizlıik çektim.bol suda içmiştim hikeye hepsi
adamakıllı diyetisyene gitmek en iyisi

ay kızlar bugün çok zor bir testten geçtima ma başardım direndim yemedim sıcacık ıspanak böreği yapmıs ablam gittiğimde sıcacıktı çok uzuldum ama yapak bişi yok irmik tatlııs tirmit hep çok sevdiğim şeylerdi ama dokunmadım hafta sonu inşallah huraa etmem

ayyy dayan canım haftasounuda dayn...
verdiğinin yarısını geri alma sonraaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…