5 Günde 5 Kilo Diyeti Deneyimlerimiz

kilo verdiriyormu peki patates gibi bn patatesten nefret ettim artık:2:

Pirinç patatesi karşılamaz ki. Ayrıca prinç vucudda ödem tutar..

Yukarılarda bir yerlerde verdiğim listeyi bence dikkate alın.. Çünkü dönüşümler iyi bir diyetisyen tarafından yapılmıştır..

Patates gününde patates yerine yulaf ezmesini , sıfır yağsız sütle yahut yağsız yoğurtla yiyebilirsiniz.. (İçine siyah kuru kayısı doğranabilir iki tane sadece ve sabahları.)

..

Patates günü için bir öneri ; patatesleri haşlayın. Rendeleyin.. Çeşitli baharatlarla tatlandırın.. Maydanoz ve dere otu sevenler için eklemelerini tavsiye ediyorum ayrıca..

Sonra yuvarlak yuvarlayın ceviz büyüklüğünde, afiyetle yiyin..Hem yemekte güçlük çekmiyorsunuz, hemde gözünüzü doyuduğu için mideniz daha rahat ediyor.

..

İkincisi ; Elma dilimleri halinde dilimleyin patatesleri , baharatlarla harmanlayın..Fırın poşetine doldurun.. İçine bir soğan doğrayın ve sarımsak bırakın tüm olarak.. Fırınlayın..Çok lezzetli oluyor..

Güzel bilgiler tesekkürler ben sadece haslayip yerdim simdi bunu okumasaydim

prinç patatesi karşılar demedkki.. sevmediğimz için başka bir çözüm bulduk. ayrıca prinç lapasını ödem atmak için kullanıyo kadınlar.. anlamadım ama neyse.

prinç patatesi karşılar demedkki.. sevmediğimz için başka bir çözüm bulduk. ayrıca prinç lapasını ödem atmak için kullanıyo kadınlar.. anlamadım ama neyse.

Kızmışsınız sanki :) Yok malesef ödem atmak için kullanılsada yanlış.Çünkü vucud fazlasıyla şeker depoluyor..

Başka bir çözüm bulduğunuz için birşey demedim ki , sizin yorumunuzda okumamıştım..

Yani karşılamaz dememin nedeni ; akşama kadar sınırsız pirinç yemekle patates yemek arasında fark vardır yani..

yok canım ne kızması :)
snırsız prinç değil gnde 3 çay bardağını geçmeyn diyorlar ama zaten 1.5-2 çay bardağı bile yeetiyor günlük :) yarın sabah belli olur artık verip vermedğim :)

yarın belli olacak tam olarak kilo verip vermediğim
ama sanırım bu sefer tık yok yediğim pasta sayesinde bu haftayıda yedim sanırım
bu hafta farklı tarzda yapacağım yoksa yenmiyor patatesler sebzeler elmalar falan
Birsen82 dediği gibi patatesleri püre yapıp top haline getirceğim ve maydanoza bulayacağım
nazilk nin yazdığı tarzda sebze gününde pırasa yemeği yapacağım
et günü tavuk haşlamayla rahat geçiyor
meyve gününde elma püresi yapacağım öbür türlü katur kutur olmuyor
yumurtayıda severim ama bu hafta pek sevimli gelmedi bana:44:
eğer böylede olmazsa başka bir diyet seçeceğim

yarın belli olacak yazmışsın canım. yani hiç tartılmadınmı dyete başladğındn beri):

mutlulukdan ucuyorum hıc tartılmamıstım dayanamadım gıttım tartıldım 2kılom daha gıtmıs yuppıııkaldı 3 hadı bakalımm

benim gibi vejeteryanlar napsın et gününde yazık değil mi bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…