- 22 Eylül 2010
- 6.368
- 4.056
- 173
- Konu Sahibi incilideniz
-
- #9.181
ayy canımm benim çok sevndmmmm :)
ne zamn başlamıştın . bugün kaçıncı günün :)
yeşil mercimek haşlayıp çorba gibi gün boyu onu içebilirsin:))et yerine geçiyor..
Pirinç patatesi karşılamaz ki. Ayrıca prinç vucudda ödem tutar..
Yukarılarda bir yerlerde verdiğim listeyi bence dikkate alın.. Çünkü dönüşümler iyi bir diyetisyen tarafından yapılmıştır..
Patates gününde patates yerine yulaf ezmesini , sıfır yağsız sütle yahut yağsız yoğurtla yiyebilirsiniz.. (İçine siyah kuru kayısı doğranabilir iki tane sadece ve sabahları.)
..
Patates günü için bir öneri ; patatesleri haşlayın. Rendeleyin.. Çeşitli baharatlarla tatlandırın.. Maydanoz ve dere otu sevenler için eklemelerini tavsiye ediyorum ayrıca..
Sonra yuvarlak yuvarlayın ceviz büyüklüğünde, afiyetle yiyin..Hem yemekte güçlük çekmiyorsunuz, hemde gözünüzü doyuduğu için mideniz daha rahat ediyor.
..
İkincisi ; Elma dilimleri halinde dilimleyin patatesleri , baharatlarla harmanlayın..Fırın poşetine doldurun.. İçine bir soğan doğrayın ve sarımsak bırakın tüm olarak.. Fırınlayın..Çok lezzetli oluyor..
tuzsuz yesıl mercımek yenırmı bee amanınnn amanınngusel olurmukı deneyen varmıııı ??
bendenedimm vallahi süper oldu içimısındıı:))sayesinde de tuvalete çıktımm:)))yeşil mercimegi düdüklüye koyup içine sadece 1 tatlı kaşıgı biber salçası koydum dene bak nası güzel oluo::))
bendenedimm vallahi süper oldu içimısındıı:))sayesinde de tuvalete çıktımm:)))yeşil mercimegi düdüklüye koyup içine sadece 1 tatlı kaşıgı biber salçası koydum dene bak nası güzel oluo::))
yumurta günü içinde önerin var mı canım ya...yumurta hiç yemiyorum,sütte içmem,geriye yoğurt kalıyor onunda yağsız olması gerekiyormuş,ama ben evde yapılan yoğurt dışında başka yiyemiyorum...başka bir alternatif olsa süper olurdu(
yumurta günü içinde önerin var mı canım ya...yumurta hiç yemiyorum,sütte içmem,geriye yoğurt kalıyor onunda yağsız olması gerekiyormuş,ama ben evde yapılan yoğurt dışında başka yiyemiyorum...başka bir alternatif olsa süper olurdu(
bende meyve gününün alternetifi varmı dedim yok heralde
ayran da içemiyorum ki...küçüklüğümden beri yumurta ve süt ürünlerini tüketemiyorumcnm bnm ayran ıcebılırsın bnde ayranla kapatıorum gunu gayette rahat gecıo içine az da lımon sık valla gayet hoş oluoo
limonla ayranın tadını hayal edemiyorum da şu ankuzum limon demıstım içinede 1lımon sık eksı olunca yogurt ve ayranın tadını pek almıosun hem yag yakımınada yardımcı
Bende yarın başlıyorum nasipse.Bende reaktif hipoglisemi var.(yıllardır neden kilo veremediğimi araştırırken bu rahatsızlığımın kilo yaptığını öğrendim.) ve patates glisemik indeksi yüksek olduğu için yasaklılar listemdeydi.Bu yüzden kafam karışıktı yapıp yapmamakta.Gerçi regli günüme 1-2 gün var nasıl fark eder bilemem ama ben başlamaya karar verdim.Patatesi nasıl yemem konusunda yine doktorumun yazılarını bulunca internette içim rahatladı.Patates püre olmazsa doğranmış salata şeklinde ve mümkünse soğuk ,sıcak patatesin ve püre olanın g.i . yüksek oluyormuş. .soğuyunca biraz daha düşüyormuş.Bende patateslerimi haşladım dolaba koydum. Sabah dilimleyip baharatlayıp yiyeceğim. Umarım sizler gibi bende zayıflarım.İçmediğim zayıflama ilacı kalmadı.Denemediğim şey.Çok zor kilo verip çok kolay alıyorum.Rahatsızlığımdan dolayı aslında tek derdim tatlı.Yoksa gerçekten yediğim yemeği görenler nasıl böyle kilolu kalabildiğime şaşırıyorlar. Özellikle koca göbüşüm var.Boyum 1.55 kilom sanırım 73.
Hadi hayırlısı.Dilerim herkes istediği kiloya sağlıkla kavuşur.
bende bugün 2. günümdeyim sabah ıspanak domates salatalıkla kahvaltı yaptım yatana kadarda devam edeceğim dün 1 kilo vermişim hatta 1 kilo 100 gram tam doğrusu çok mutlu oldum tartıldığımda ama eşim çok kızıyor sağlıklı olmadığını söylüyor yaptığım diyetin bir yerde okumuş bu şekilde yapılan diyetlerde yağ gitmiyormuş giden kas ve su oluyormuş ama ben yinede devam etmeyi düşünüyorum bu konuda siz ne diyorsunuz canlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?