5 Günde 5 Kilo Diyeti Deneyimlerimiz

merhabalar bişey sormak istiyorummeyva gününe alternef varmı o zorlayacak bi tek beni

ayy canımm benim çok sevndmmmm :)
ne zamn başlamıştın . bugün kaçıncı günün :)

bıde bana sor havalardayım valla darısı basına cnm bnm bnm 3 haftam 4 gunumdu ama sanırsan kılo olmadıgından az az gıdıo gecen sene 1 hafta vrmıstım 5 kılomu ne guseldı yaww

canımm sen bayagı bilgilisin bu konuda bizi bilgilendirdigin için teşekkür ederiz:)bu arada sen bu diyetle kilo verdin mi??denenmiştir yazmışsın:))

tuzsuz yesıl mercımek yenırmı bee amanınnn amanınn gusel olurmukı deneyen varmıııı ??

bendenedimm vallahi süper oldu içimısındıı:))sayesinde de tuvalete çıktımm:)))yeşil mercimegi düdüklüye koyup içine sadece 1 tatlı kaşıgı biber salçası koydum dene bak nası güzel oluo::))

4haftamda artıkın hadı bakalım bıde bunu deneyek içim çöplük oldu zatiii :90:

yumurta günü içinde önerin var mı canım ya...yumurta hiç yemiyorum,sütte içmem,geriye yoğurt kalıyor onunda yağsız olması gerekiyormuş,ama ben evde yapılan yoğurt dışında başka yiyemiyorum...başka bir alternatif olsa süper olurdu(

bende meyve gününün alternetifi varmı dedim yok heralde

cnm bnm ayran ıcebılırsın bnde ayranla kapatıorum gunu gayette rahat gecıo içine az da lımon sık valla gayet hoş oluoo

ya valla canım bende yumurta yiyemiyorum:))yogurdun içine keten tohumu katıp yiyolarmış ben yarın yogurdun içine salatalık rendeleyip yicem yagsız sonuçta salatalık en azından lezzet verir cacık gibi anladınmı naneli falan sütte tok tutmuor öle yanii..meyve gününe ben bişi bulamadımm daha:))alternatiff yanii bugün meyve günümdü yedim paşa paşa 3 elmamı sadece:)fazla yenmiorr midem bulandı ..çok su içtim ama bakalımm nolcak..

aslındaa yumurta süt peynir protein günü sanırım peynirde olur yagsız peynir üzerine çörek otuyla ama sanırım yogurt en güzeli tok tutar bide ev yogurdu göbek yaglarını yakmaya yardım ediomuşş ben ev yogurdu yiyorum.zaten açımm valla oda yaglımı yagsızmı umrumda degil:)))

ev yoğurdu oluyorsa onu bende yiyebiliyorum:))) ama yağsız olmadığını da biliyorum işte,daha önümde meyve günüm var bi onu geçireyim salı gününe düşünücem artık...

kuzum limon demıstım içinede 1lımon sık eksı olunca yogurt ve ayranın tadını pek almıosun hem yag yakımınada yardımcı

Bende yarın başlıyorum nasipse.Bende reaktif hipoglisemi var.(yıllardır neden kilo veremediğimi araştırırken bu rahatsızlığımın kilo yaptığını öğrendim.) ve patates glisemik indeksi yüksek olduğu için yasaklılar listemdeydi.Bu yüzden kafam karışıktı yapıp yapmamakta.Gerçi regli günüme 1-2 gün var nasıl fark eder bilemem ama ben başlamaya karar verdim.Patatesi nasıl yemem konusunda yine doktorumun yazılarını bulunca internette içim rahatladı.Patates püre olmazsa doğranmış salata şeklinde ve mümkünse soğuk ,sıcak patatesin ve püre olanın g.i . yüksek oluyormuş. .soğuyunca biraz daha düşüyormuş.Bende patateslerimi haşladım dolaba koydum. Sabah dilimleyip baharatlayıp yiyeceğim. Umarım sizler gibi bende zayıflarım.İçmediğim zayıflama ilacı kalmadı.Denemediğim şey.Çok zor kilo verip çok kolay alıyorum.Rahatsızlığımdan dolayı aslında tek derdim tatlı.Yoksa gerçekten yediğim yemeği görenler nasıl böyle kilolu kalabildiğime şaşırıyorlar. Özellikle koca göbüşüm var.Boyum 1.55 kilom sanırım 73.

Hadi hayırlısı.Dilerim herkes istediği kiloya sağlıkla kavuşur.

tatlım öncelıkle hos geldın hıpoglısemi rahatsızlıgına glınce öncelıkle gecmıs olsun dıorum benım halamdada bu rahatsızlık var bıldıgım kadarı ile ani düşüş gerceklesıo ve o durumda agzına ekmek meyve yada seker almak zorundasın ma içini su konuda rahat tutabılırsın bu dıyette bı kısıtlama yok ıstedıgın kadar yıyebılıyorsun rahat edebılecegını dusunuorum bunyenı ac bırakma sakın denersın yapamazsan saglıgın daha önmlı tabıkı bırakmanı tavsıye edrım ..AMA İLK tavsıyem mutlaka dıyetısyenle başla .. bnm halamda asırı kılo vardı ama yaptıgı dıyetler fayda etmedı cunku ordan burdan buldugu dıyeti uyguladı en sonunda doktoruna basvurdu diyet lıstesı hazırlandı bu rahatsızlık ıcın özel dıyetler varmıs suanda gayet ii durumda ha bıde dıyetın yanı sıra akupuntur yaptırmıstı ..
mınık önerılerde bulundum umarım yanlıs anlasılmamısımdır...

valla ben sanmıyorum hepsini kas ve sudan verceğini..sonuçta illaki az da olsa yağda gidecek..yapışmayacak ya bize yoksa nasıl gidecek ki?ama giden yağın miktarı ne kadar olur olur onu bilemem ama illaki gider bence ya..bu diyeti yapıpta yağ oranını ölçtüren oldu mu hiç?varsa rica etsem yazsa...diyet öncesi ve sonrası olarak yağ oranı ..ya da diyeti yapanlardan da olabilir yağ oranını ölçtürüp bi de diyet sonrası ölçtürüp bkabilirz aslında ne kadar yağdan gittiğine ?yapabilecek var mı ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…