- Konu Sahibi incilideniz
-
- #9.241
inşallah yanında sporda yapıorum 40dk yuruyus artı 20dk civarı fitness bakalım bir aya 5 kilo versem kafi benim için diyette tek hakim olamadıgım tuz onuda ascık koyuorum napıım yoksa yenmiyor ama en önemlisi bugun hiç çikolata yemedim ve cayımı sekersiz içtim asla sekersiz içemezdimcanim hosgeldininsllh sende verirsin darisi bütün kilo vermek isteyenlerin basina
tuz çok onemli kesinlikle kesiilmeli 3 beyaz tuz seker un
yulafı denemeyın bıleee patatesee kurban olım ben yha bu nası ıgrenc bı tatdır ben bı halt yedım gıttım aldım yenmıo kesnlıkle berbat bı tadı var yada pirinç lapası yıyın bn aldıgıma cok pısmanımm dırek atıcam
canımm sen bayagı bilgilisin bu konuda bizi bilgilendirdigin için teşekkür ederiz:)bu arada sen bu diyetle kilo verdin mi??denenmiştir yazmışsın:))
yulafı bir gece öncede suda veya sütte bırakırsanız daha güzel olur
suda veya sütte kaynatsanırda olur ama sıcak olacaktır 1 yontem daha iyi bence
sütün içine koyup dolaba koyabilirsin agzını kapatıp sabaha muhallebi kıvamında olur ama sutu az koyma o zmn fazla gevsio yiyemezsin öyle sıcak olmasın sut bide as koyma sutunu yapıskan bişey ortaya cıkar cok lifli oldugu içinNormal ılık sütte mı bekletiyorsunuz ? Deneyecegim bu gece inşaallah..
Ben haftada bir kez yulaf ezmesi yiyorum kahvaltıda.O zamanda ılık sütle yapıyorum.
Atmayın..Sütle ıyı gelmıyorsa tadı yağsız yorğurtla yemeyi deneyin sizde.. Ya da dediğim gibi (sütle) içine kuru kayısı , başka zaman , siyah üzüm, başka zaman , meyve doğruyarak tüketin..
Deneyin mutlaka..İnanılmaz derecede kilo vermenize yardımcı olacak..Hemde gerçekten kısa bir süre sonra tadına alışıyorsunuz..Bende sizin gibi verdim ilk tepkiyi fakat sonucu çok iyi..
Ayrıca ıdrar yolu enfeksıyonları için, baş ağrıları, sancılı regl dçnemleri v.s bunlar içinde çok ıyı..
...
Arkadaşın dediği gibi müsli olanı değil, sadece sade olarak satılan yulaf ezmesi alınacak.
sdc yulaf ezmesı aldım zaten cnm bnm yınede yogurtla yemeyı denerım ama hıc hosuma kacmadı bnde pirinç lapası yapıp yıycem zatn bugun son gunumdu bıttı yarın pirinç lapası yapıp dıyete dvm edıcem napımm
evet canım sınırsız sebze ve meyve yiyebiliyorsunya kızlar mesela sebze günü ve meyve günü sınırsız yiyebilecek miyiz meyve sebzeyi?
canım olmamış niye yedin ki keşke yemeseydin ben harfiyen uyguladımkızar ilk günümde kaçamak yaptım aç değildim ama dayanamadım pattesle köfteye kızartma yapmıs annem dayanamadımbugünde sebze günüm günü bozmıcam ve devam etcem bugünden başlıcam kilo ayarlamasına püff dayanamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?