5 Günde 5 Kilo Diyeti Deneyimlerimiz

canim hosgeldin insllh sende verirsin darisi bütün kilo vermek isteyenlerin basina
inşallah yanında sporda yapıorum 40dk yuruyus artı 20dk civarı fitness bakalım bir aya 5 kilo versem kafi benim için diyette tek hakim olamadıgım tuz onuda ascık koyuorum napıım yoksa yenmiyor ama en önemlisi bugun hiç çikolata yemedim ve cayımı sekersiz içtim asla sekersiz içemezdim

Atmayın..Sütle ıyı gelmıyorsa tadı yağsız yorğurtla yemeyi deneyin sizde.. Ya da dediğim gibi (sütle) içine kuru kayısı , başka zaman , siyah üzüm, başka zaman , meyve doğruyarak tüketin..

Deneyin mutlaka..İnanılmaz derecede kilo vermenize yardımcı olacak..Hemde gerçekten kısa bir süre sonra tadına alışıyorsunuz..Bende sizin gibi verdim ilk tepkiyi fakat sonucu çok iyi..

Ayrıca ıdrar yolu enfeksıyonları için, baş ağrıları, sancılı regl dçnemleri v.s bunlar içinde çok ıyı..

...
Arkadaşın dediği gibi müsli olanı değil, sadece sade olarak satılan yulaf ezmesi alınacak.

yulafı bir gece öncede suda veya sütte bırakırsanız daha güzel olur
suda veya sütte kaynatsanırda olur ama sıcak olacaktır 1 yontem daha iyi bence

canımm sen bayagı bilgilisin bu konuda bizi bilgilendirdigin için teşekkür ederiz:)bu arada sen bu diyetle kilo verdin mi??denenmiştir yazmışsın:))

Rica ederim..Bilgi değilde çevre ve ihtiyaçtan doğan birikimler diyelim.. :)

Ben hiç denemedim.Şuan için bu konuda sıkıntım yok.. Olsaydı eğer yapamazdım..Bünyem için ağır bir diyet.

Yakın arkadaşım denemek istemişti, bizde bir diyetisyen yardımıyla (oda arkadaşımız) alternatif olarak değiştirmiştik listeyi.. 1 ay kadar devam etti, 21 gün kadar ara verip üç hafta kadar yine devam etti..Liste hep dönüşümlüydü..Hiç aynı listeyi uygulamadık.. Zaten aynı listeyi uygulamak riskli..

Şuan kilo olarak hatırlamıyorum ama 44 bedenden 38 bedene düştü.. Normal yaşama dönüncede midesi baya küçüldüğü için doğru dürüst yemek yiyemedi zaten..Şuan hala kilosunu koruyor..8 ay kadar oldu biteli.

yulafı bir gece öncede suda veya sütte bırakırsanız daha güzel olur
suda veya sütte kaynatsanırda olur ama sıcak olacaktır 1 yontem daha iyi bence

Normal ılık sütte mı bekletiyorsunuz ? Deneyecegim bu gece inşaallah..

Ben haftada bir kez yulaf ezmesi yiyorum kahvaltıda.O zamanda ılık sütle yapıyorum.

Son düzenleme:
Normal ılık sütte mı bekletiyorsunuz ? Deneyecegim bu gece inşaallah..

Ben haftada bir kez yulaf ezmesi yiyorum kahvaltıda.O zamanda ılık sütle yapıyorum.
sütün içine koyup dolaba koyabilirsin agzını kapatıp sabaha muhallebi kıvamında olur ama sutu az koyma o zmn fazla gevsio yiyemezsin öyle sıcak olmasın sut bide as koyma sutunu yapıskan bişey ortaya cıkar cok lifli oldugu için

iyi akşamlar arkadaşa yarın diyetin son günü hiç kaçamak yapmadım diyetin dışına hiç çıkmadım yarında yumurta haşlaması yemeye arar verdim bu diyetin en zoru bugündü meyve yerken çok zorlandım hiç doymadım midem bulandı ama yinede ağzıma hiç bir şey koymadım yarının hayali var sadece şu an yumurta daha doyurucu olur ve güzel geçer sabah tartıdığımda 1.5 kilo vermiştim ama çarşamba sabahı ne olacak bilmiyorum kesin sonuç o zaman belli olacak

sdc yulaf ezmesı aldım zaten cnm bnm yınede yogurtla yemeyı denerım ama hıc hosuma kacmadı bnde pirinç lapası yapıp yıycem zatn bugun son gunumdu bıttı yarın pirinç lapası yapıp dıyete dvm edıcem napımm

peki bu yulafıı gün boyu yiyebilirmiyiz???Yetişkin bir kişi günde 25-30 gram kadar lif tüketebilir, bu da sağlığını olumlu etkiler.dio bi sitede

Zaten hoşa gidebilecek birşey değil :) ama inanın damak alışıyor bu tada.Üstelik hem besleyici, hem doyurucu..

Bu diyet riskli bir diyet..Hepimiz bunun farkındayız..Bu yüzden zayıflarken besleyici , halsiz bırakmayacak şekilde dönüşümler yapmak zorundayız..

Yoksa bedenimize ciddi zararler verebiliyoruz..Bunun ilk belirtileride, halsizlik, stres, saç dökülmesi, tırnak lekeleri şeklinde gösteriyor kendini..
...............

Lütfen harfiyen diyete uymayın, ısrarla söylemek istiyorum.Çünkü şok diyetlerle Allah korusun hayatlarını kaybedenler var..Kendinizce dönüşümler yapın mutlaka.Yine verirsiniz.Sonuç değişmiyor..

YA BİŞİ SÖLİCEM Bİ DİYET DAHA VAR BUNDA DA PATATES YASAK BAKIN.

1. gün
Muz hariç gün boyunca istediğiniz kadar meyve
2. gün
Gün boyunca sadece istediğiniz kadar sebze yemeği (patates hariç)
3. gün
İstediğiniz kadar meyve ve sebze yemeği (patates ve muz hariç)
4. gün
5 muz, 5 bardak süt
5. gün
Haşlanmış sebze, ızgarada pişmiş bir parça biftek, tavuk veya balık (Öğle ve Akşam)
6. gün
2 parça ızgara biftek, çiğ sebze, (havuç, kereviz, domates, lahana vs) (Öğle ve Akşam)
7. gün
Haşlanmış sebze, ızgarada pişmiş bir parça biftek, tavuk veya balık (Öğle ve Akşam)

Kilo kontrolüne yardımcıdır

Yulafı tükettikten sonra sonra içinde bulunan lifler su ile birleşip jelleşir ve mideyi daha geç terk eder böylece uzun süreli tokluk hissi sağlar. Kan şekeri dengesini sağlaması sayesinde de şeker ihtiyacını azalmasına yardımcı olur ve kilo kontrolüne bu etkileri ile önemli bir yardımcıdır.
YULAF LA DEVAM EDELİMM :))BENCE

daha önceleri yulafı denemiştim ama tadı çok kötüydü,bir sürü şeyle denedim olmadı,sonunda çareyi müsli ile buldum:)) biliyorum farklı şeyler ama napıyım müslinin tadı çok daha güzel

kızar ilk günümde kaçamak yaptım aç değildim ama dayanamadım pattesle köfteye kızartma yapmıs annem dayanamadım bugünde sebze günüm günü bozmıcam ve devam etcem bugünden başlıcam kilo ayarlamasına püff dayanamadım

kızlar bugün yulaf ezmesi aldım sabah yedim hiç tadı yok ama içine kayısı doğradım pek işe yarıyacağını sanmıyorum ama hadi bakalım

ya kızlar mesela sebze günü ve meyve günü sınırsız yiyebilecek miyiz meyve sebzeyi?
evet canım sınırsız sebze ve meyve yiyebiliyorsun
canım olmamış niye yedin ki keşke yemeseydin ben harfiyen uyguladım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…