5 Günde 5 Kilo Diyeti Deneyimlerimiz

diyetim bugün bitti çok şükür hayatımda ilk defa diyet yaptım sonuç olarak 4 kilo gitmiş o kadar sevindim ki kıyafetlerimin içine rahatlıkla oluyorum biraz ara vereceğim sonra yine devam etmeyi düşünüyorum.

arkadaşlar bu gün benim son günüm yoğurt günüm yani ama yoğurt doyurucu olmadığı için yumurta haşladım içine de marul ve maydanozla baharat koydum bi sakıncası var mı ki

bugun yıne yenı yenıden basladım sdc 1 gun ara verdım cunku artık kılo kaybım durmaya basladı bnde ögunlerın yerını desıstırmek sıtedım amacım bunyeyı azcık sarsmak cunku alısınca vermıorumm

daha önce kaç kilo vermiştin canım ben bu diyetin sonuncu günümdeyim ilk defa yapıyorum 2 kilo verdim bu sabah itibariyle hiç bozmadım harfiyen uyguladım diyeti tatlım bu diyeti yaparken bira mayasıda uygulayacakmıydık ben yapmadımda birde bira mayasını nasıl hazırlıyoruz ne kadar yiyoruz canım

bende dun basladım patateslere, bugunde sebze gunumdu ama ben dayanamadım. cunku bı anda yağı tuzu ekmegi kesemıyo ınsan yanı ben yapamadım dogrusu.
basaran arkadaslarıda tebrık edıyorum
ama gecen haftadan berı yemek yeme stılımı degıstırmıstım. yanı bı kepçe corba yerıne yarım kepce corba yemek gibi. gecen haftadan berı porsıyonları azalta azalta bı kılo gıttı . bende böyle zayıflım bari baska cozumum yok herkese kolay gelsın

cnm ben 4 kılo vrdım ama galıba kılo az oldugundan az az gıttı bndn 4 haftam bu hafta bu haftada 2 kılo fln vırsem ymd yanında yat tatlım bıra mayası kuru mecburı deıl halsızlık ve stres yapmasın dıe ama bn hıc denemedım bılmıorum yanı:26:

off zaman geçmiyo ya şu yarın olsada tartılsam şu yulaf ezmesi kilo verdircekmi bakalım hiç sanmıyorum ama denemiş olsum en azından yarın pirinç lapası son gün

off zaman geçmiyo ya şu yarın olsada tartılsam şu yulaf ezmesi kilo verdircekmi bakalım hiç sanmıyorum ama denemiş olsum en azından yarın pirinç lapası son gün

cnm bravo yıyebılıyorsan bn yulafı yıyemedım o yudn bugun lapa yaptımpatates yerıne..

cnm bravo yıyebılıyorsan bn yulafı yıyemedım o yudn bugun lapa yaptımpatates yerıne..

içine kayısı attım ben cnm öyle yedim bende sanıyorum normal kahvaltılık gevrekler gibi ama nerdeee
nerde tadı güzel bişey var zararlı zaten
:93:

mrb kızlar bende dün bu diyete basladım fakat 2 günde 3,5 kilo vermişim bu kadar hızlı kilo vermem korkuttu beni sizce bu normalmi:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…