- 24 Ocak 2011
- 21.772
- 35.596
- 798
- Konu Sahibi incilideniz
-
- #9.281
meyve gününde bende veremiyordum meyve gününde yulaf ezmesi yicem işe yararsa yumurta gününde de pirinç lapası
Bu diyette meyvenin önemi gerçekten çok önemli..Siz kilo vermediğinizi sanıyorsunuz fakat bünye bunu demiyor.Meyve yerine yulaf ezmesi yemeniz güzel bir tercih en azından kabız olmanızı önler.
Meyve günü tam olarak bunun için konumuş bu listeye.Detoks için.kabızlığı önlüyor.
Bence yulaf ezmesinin içine kalorisi az olandan doğrayın yinede.
Bu diyette meyvenin önemi gerçekten çok önemli..Siz kilo vermediğinizi sanıyorsunuz fakat bünye bunu demiyor.Meyve yerine yulaf ezmesi yemeniz güzel bir tercih en azından kabız olmanızı önler.
Meyve günü tam olarak bunun için konumuş bu listeye.Detoks için.kabızlığı önlüyor.
Bence yulaf ezmesinin içine kalorisi az olandan doğrayın yinede.
kaç haftadır meyve yiyorum bu hafta değişiklik olsun diye yedim ben veremesemde mühim değil meyvede verdirmiyordu zaten ne şiş yanıyo ne kebap
bide pirinç lapası 3 çay bardağı pirinç 4 bardak sumuydu
:26:
cnm 1caybardagına 3cay bardagı su koyuluyormus bn 2caybardagına 2 kase su koydum tam lapa oldu yogurtlada gayet hos oluoo
kaç haftadır meyve yiyorum bu hafta değişiklik olsun diye yedim ben veremesemde mühim değil meyvede verdirmiyordu zaten ne şiş yanıyo ne kebap
merhaba daha once yaptigimda hic kacamak yapmamistim bu diyette ,en son yaptigimda biraz yumusattim.
bende veremiyordum meyve gununde,fakat en son meyve gununde meyveyle beraber toplam 2 su bardagi az yagli sut ictim gun boyunca.ertesi gun tartildigimda tam 1 kilo vermistim....
kolay gelsin kizlar
sebze günüm iyi gidiyor yarım göbek yedim 2 salata 2 domtis şu saat oldu aç değilim böle gitcek sanırımbakalım bol su içiyorum haftaya çarşambaya kadar vermem lasım kıslar iddaya girdiğim kişi geliyormus haftaya en az 2 buçuk kilo vermem lasım
saol tatlım hadi bakalım hayırlısıafferin esmerime.hadi bizde bekliyoz idda sonucunu. bol bol sıcak form çayları iç.kolay gelsin.haftaya başlıyom bende tekrar
sebze günüm iyi gidiyor yarım göbek yedim 2 salata 2 domtis şu saat oldu aç değilim böle gitcek sanırımbakalım bol su içiyorum haftaya çarşambaya kadar vermem lasım kıslar iddaya girdiğim kişi geliyormus haftaya en az 2 buçuk kilo vermem lasım
1 çay bardagı pirinç 3 çay bardagı su canım:))şuan yiyorumm:))süzüldümm yaa bigün içinde:)))su atıo muazzam:))bide pirinç lapası 3 çay bardağı pirinç 4 bardak sumuydu
:26:
ben diyetisyene gittiğimde meyvenin yanında süt veya yogurt veriyordu.sizce meyve gününde meyve ve süt yogurt mu yesek???çünkü meyvenin şekerini yogurt ve süt dengeleyip hem kana çabuk karışmasını engelliormuşböylelikle geç acıkıoruz hemde meyvedeki şekeri vücudun yaga dönüştürmesini engelliormuş..öle demişti valla meyveyi en azından yedikten sonra bikasık yogurt ye demiştii..böle yaparsak belki kilo veririz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?