5 Günde 5 Kilo Diyeti Deneyimlerimiz

selam herkese
dün yumruk kadar 3 adet 1 gece önceden haşlanmış ve dolapta soğutulmuş patateslerimi iri iri doğradım. üzerine bol nane az elma sirkesi bol limon ve pul biber eşliğinde gel git yiyerek günü kapadım. bol bol su içtim. tek kaçamağım 2 fincan kahveye toplamda kattığım yarım su bardağı yarım yağlı keçi sütü.stevya eşliğinde.

sonucu merak edenlere duyrulur. dünkü kilom.73 idi.bu sabah ki kilom 72
akşamdan sebzelerimi yıkadım.marul ,domates,maydanoz,1 küçük havuç,azcık mor pancar azcık yeşil soğan. sabah hepsini salata yaptım.elma sirkesi limon ve pulbiber eşliğinde yemeğe başladım. 1 kahve içtim. 1 tane daha içicem şimdi bakalım yarınki skor kaç olacak.

spor yapmadım.evi toparladım o kadar.birde sporu eklesem karşımda bakıştığım koşu bandıyla bir kaynaşsak iyi olacak.

sebze günüm iyi gidiyor yarım göbek yedim 2 salata 2 domtis şu saat oldu aç değilim böle gitcek sanırım bakalım bol su içiyorum haftaya çarşambaya kadar vermem lasım kıslar iddaya girdiğim kişi geliyormus haftaya en az 2 buçuk kilo vermem lasım

afferin esmerime.hadi bizde bekliyoz idda sonucunu. bol bol sıcak form çayları iç.kolay gelsin.haftaya başlıyom bende tekrar

ev hanımları yerinizde oslam çıkarım dısarı havada güzel yururumhızlı şekilde yuruyen daha fazla veriyor benim arkadasa söledim bu diyeti günde 1 saatte yuruyor kız 1 kilo 100 grm veriyor hergün

zuzum hadı hayırlı olsun bakalım iddayı kaybetmek yok bn napıcam acaba nısanlımla dıokı sen bundan sonra veremezsın dıo :84: yılmak yokkkk ... ama suna sevındım uzun zamandır gıymedıgın bı kotum vardı onu dnedım az önce bol bılem geldı bu haftada 3 4 kılo vrrırım ıns yha

bugün yulaf ezmesi çok rahat ettirdi beni pek açlık hissetmedim halsizde kalmadım ama inşallah kilo verdirir 2 kase yedim şimdilik sabah öğle bide akşam yicem tamamdır yarın sabah kilo vermiş olup şok olmak istiyorum

şuan 62deyim yarın sabah 61 çıksam dier gün pirinç lapası 60 olsam daha ne isterim aama fena gaza geldim dewam edicem ama 1 hafta ara vericem 60 olduktan sonra sonra ver elini 55

ben diyetisyene gittiğimde meyvenin yanında süt veya yogurt veriyordu.sizce meyve gününde meyve ve süt yogurt mu yesek???çünkü meyvenin şekerini yogurt ve süt dengeleyip hem kana çabuk karışmasını engelliormuşböylelikle geç acıkıoruz hemde meyvedeki şekeri vücudun yaga dönüştürmesini engelliormuş..öle demişti valla meyveyi en azından yedikten sonra bikasık yogurt ye demiştii..böle yaparsak belki kilo veririz..

evet doğru canım.ben öyle yapmayı düşünüyorum. şekerim ani düşmesin diye.

aferin canm sana :) böle devam edersen 2 .5 deil daha fazla verirsin inş

kizlar ben dün baslamistim fakat patatesleri yiyemedim bende yulaf ezmesi ile devam ettim, yogurtla karistirip yedim iki kase felan ya aeceba türkiyedeki ve almanyadaki yulaf ezmeleri farkli mi:44: bence tadi hic de kötü degil
ve sonuc: tam 1 kilo vermisim ayrica öglen unutup sekerli sakizda atmistim agzima
bugünde unutup tuzlu yesil zeytin attim agizcagima, sonra dank etti
ya kizlar aclik sorunu cekiyorsaniz patates gününde yulaf ezmesi yiyin gercekten tok tutuyor bende sabahtan baslamadigim icin pisman olmustum artik bidahaki yapisima ama sabah patates ögleden sonra yulaf yememe ragmen 1kilo verdim yani sadece yulaf yersenizde kilo verirsiniz:13: ayrica sporda yapmadim

Son düzenleme:
yuww bı bnmı yıyemıorum sımdı yulafı bnde lapa yaptım valla ısede yaradı galıba kac gundur wc sounum vadı onu atlattım cok sukur hadı bakalım hayırlısıynan vrıoz artık kurtuluyoruzz...

kızlar selam bugün 2. günüm başlamadan yazmadım ama 1,5 kg vermişim şimdiden +4 km yürüyüş ve 2lt su ile.

daha önce 7 kg verdim bu diyetle ve geri almadım. ama sonra kilo vermem durdu 4 ay kadar kilo veremedim vücudum direniyordu bakalım şimdi gidecekmi kilolar yine :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…