5 Günde 5 Kilo Diyeti Deneyimlerimiz

canımcım guleyo doktora sorsun su ara sorar heralde baslarız.dur bı ne zamn sorar sorayım:)))

o zaman başlıyacak olanlar yarın sabah tartılsın ve yazsın böyle daha iyi

iyi geceler kızlar accık ders çalışayım bari

4 kilo versem 1 ini alsam bile dünyalar benim olur

inşallah sonuna kadar tartılmıcam ayın 14üne denk geliyo bitimi 14 ünde tartılacağım ve şokla karşılaşacağım inşallah

çok mutlu oldummm:118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118:

kızlar bu dıyetı yaparken yanında sporda yapcaksınız dımı

ben tibetin gençlik pınarını yapıyorum canım o yeter bana çok bile gelir hem sınav dönemi
iyice güçsüz kalmayım

canımcım guleyo doktora sorsun su ara sorar heralde baslarız.dur bı ne zamn sorar sorayım:)))

tmm canım inşallah he der doktor yarın hep birlikte başlarız

yaa başından berı okudum tüm yorumları ama kımse vermemış kılo yanı herkz başlıycam dmeış ama vermemış .yada yazmamışlar tam lütfen kılo veren arkdşlar tekrar yazabılırmı ???

doktoru aradım cebi kapalıydı.eczacı bi arkadşım var onu aradım.görümcesi doktor o yarın ona soracak.eczacı arkadaşım aslında şok diyetler emzirenler için değil hiç kimse için uygun değil dedi ama bu söylediğin diyet biraz daha farklı tüm gruplar var ve uzun değil dedi.bide metabolizmayı hızlandırmak için sıvı tüketin dedi.yani bizim düşündüğümüz gibi.ayrıca bebeğe süt yapması için bol su tüketmen yeterli dedi.ee nasıl olsa su içmek serbestbaşlarız baktık olmuyo bırakırız bizde.nede olsa mazeretimiz var

yarınmı baslanıyo canım?bıde ıstedığimiz kadar yenıyo dıye bılıyorum ben oyle dımı?aç kalmayalım da

yarın mı baslıcaz canım?istediğimiz kadar yıyebılırmıyız?

yarınmı baslanıyo canım?bıde ıstedığimiz kadar yenıyo dıye bılıyorum ben oyle dımı?aç kalmayalım da
başlayalım yarın.ben hafta içi çalışıyorum o yüzden zor olur işte o yiyecekleri bulmak ve sürekli yemekaklıma bi şey takıldı kızlar 5. gün yumurtanın yanında mı yoğurt veya süt var.yoksa yumurta yerine mi onlardan biri yenecek.yani 5. gün sadece yumurta yerine gün boyu süt içmek bana mantıklı gelmedi.hem yumurta protein grubu.yumurta yerine yoğurt veye süt alırsak onlar calsiyum.ayyyy çok detay oldu ama siz ne anladınız bu işten

ok baslayalım yarın.ama bızeeeeeeeee yardım edın acemıyız bız

yarın baslıcam ama nerdeyse hıc bişe bılmıyorum.1. gün tamamda sebze gunu mesela öğle ıspanak kabak salatalık yedıysek sabahta mı onlar olcak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…