- Konu Sahibi incilideniz
-
- #9.521
selam kızlar gerçekten işe yarıyor mu bu diyet?yapan ve olumlu sonuç alan cevaplasın lütfen.bende çok isterim yapmak ama bebeğim 4,5 aylık.hem emziriyorum hem de mama veriyorum.acaba 1 hafta yapsam ona zararı olur mu ?vermem gereken 10 kilo var halaaslında zamanla verebilirim belki ama çalışmaya başladım ve hiçbir kıyafetime giremiyorum.bu bedenime göre kıyafet alırsam da salarım kendimi valla daha da veremem yoksa pazartesi bende sizlerle başlarım
daha 3 gün dayanıp 2.2 kilo vermiştim
aslında yavaş yavaş ek gıdaya başladık.olmazsa bu 5 ayı tamamlasında 1 haftalık değilmi bu diyet yaparım bende:44::44konularda hiç bir bigim yok ama canım daha küçükmüş bebeğin biz yarın başlıyoruz hem
şartlar zor sana yetmez ki bebeğe nasıl yetsin diye düşünüyorum :44:ama karar senin bize katılmak istiyorsan kapımız açık yarın başlıyoruz
aslında yavaş yavaş ek gıdaya başladık.olmazsa bu 5 ayı tamamlasında 1 haftalık değilmi bu diyet yaparım bendesize başarılar ve sabırrrrrrrrrrrrrrrrrr diliyorum gelişmelerden haberdar edin mutlaka
canım benımde bebişim çok küçük.3,5 aylık.bende kılo vermek istıyorum.bu kıloyla işe başlamak istemıyorum.aslında 5 gün yedikleri şeyler yararlı seyler.patates,yumurta,süt,sebze,meyve..sadece 1 gun bırını dıger gün diğerini yapıyolar.sonuçta telafı edıyolar kalsıyum,protein... gıbı seylerı.bılmem kı napsak hııııııııııııı?
daha önce basladınmı cnm sen bu diyete
aslında yavaş yavaş ek gıdaya başladık.olmazsa bu 5 ayı tamamlasında 1 haftalık değilmi bu diyet yaparım bendesize başarılar ve sabırrrrrrrrrrrrrrrrrr diliyorum gelişmelerden haberdar edin mutlaka
aynen senin gibi düşündüğüm için bu diyet mantıklı geldi.tüm vitamin grupları var ama farklı günlerde.ayrıca uzun bir diyet programı değil.sadece 5 gün.aslında tanıdık bi doktor var ona sorayım bakalım olur derse yaparız beraberayyy bak heyecanlandım.hayatımda ilk kez rejim yapıcam kaç kilosun canım ben 63
canım benımde bebişim çok küçük.3,5 aylık.bende kılo vermek istıyorum.bu kıloyla işe başlamak istemıyorum.aslında 5 gün yedikleri şeyler yararlı seyler.patates,yumurta,süt,sebze,meyve..sadece 1 gun bırını dıger gün diğerini yapıyolar.sonuçta telafı edıyolar kalsıyum,protein... gıbı seylerı.bılmem kı napsak hııııııııııııı?
kızlar 2 kilo vermem gerek 48 kg olmak ıstyrm yarın başlyrm bende
kızlar siz yarın mı başlıyorsunuz
evet selenciim hoşgeldin aramıza
hb cnm bende yarın başlıyorum kızlar daha once yaptgm dıyettede tansıyonum düşüyordu inş böyle bir sorun olmaz
aynen senin gibi düşündüğüm için bu diyet mantıklı geldi.tüm vitamin grupları var ama farklı günlerde.ayrıca uzun bir diyet programı değil.sadece 5 gün.aslında tanıdık bi doktor var ona sorayım bakalım olur derse yaparız beraberayyy bak heyecanlandım.hayatımda ilk kez rejim yapıcam kaç kilosun canım ben 63
airlikfeer kilom bugün 57.4 idi ama sabahki kilomu göz önüne alırım
herkez yazsın kilosunu bi mesajda toplayalım kızlar sonra katılanlar benim gibi yazsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?