5 Günde 5 Kilo Diyeti Deneyimlerimiz

ben de bugün tartıldım ve 2 kiloya yakın gitmiş :)
umarım sonuna kadar bu kadar daha gider.
kurtulmak istiyorum artık 60lardan

tebrikler canım 2 kilo daha gitti

valla canım kk da okudum 1 2 gün önce biri 1 ayda 20 kilo vermiş sen neden 6 kilo veremeyesin
bu diyetle her hafta ortalama 2 kilo versen al dana 6 kilo benim de belim ince 68 cm göğüsler 88
kalçam 40 benimde 96 97 cm arası 93 94 olsun başka bişey istemiyorum

nişanlın askerde mi yoksa

benim sevgilim askerde

ay inşallah ya ama bu diyeti her hafta yapamam, belki kalori hesabına göre devam ederim , benim belim 69 kalçam 106 :S:S sen o kalçayla 38 e girersin ya ama benziyor vücutlarımız sanırım senın eskı halınım ben

Son düzenleme:
arkadaşlar moralim çok bozuk geçen hafta bu diyetle 2 kilo vermiştim.haftasonu fazla yemediğim halde hepsini geri almışım.. neden böyle oluyor anlamıyorum

kızlar bugun giydiğim kot biraz bol geldi eskiden tam oluyordu sanırım 1.5 kg falan gttı daha da 2 gün var 48 olsam süper olur

selam kızlar nasıl gidiyor benim ilk gün 700 gr gitti sadece bütün gün 2 patates anca yedım ama size göre az gitti benim 2. gün karnıbahar yedım su an ne durumdayım bılmıyorum tartılamadım henüz.. durmak yok kızlar yola devam :):)

senın bana gore ıyı gıtmiş canım.ben tartılmadım ama 3.gunum toplamda 1-1,5 anca olur bence

ben hiç açlık hissetmedim su ana kadar aksine midem taş gibi bu diyetin bu yonunu cok sevdım yanı tok hıssedıyorusunaz yesen bile..5 günün sonunda 3 kilo fln verseydik süper olurdu

vercez hayırlısıyla :):) ben bu dıyetı bir hafta arayla yapmayı dusunuyorum. bide diyet yaparken kıpırdanmakta cok onemlı ben dıyete basladıgımdan beri müzik acıp deli gibi hoplayıp zıplıyorum :

bencede canım kilolu iken

Aslında nikahımız oldu ama düğün olmadığı için hala nişanlı gibiyiz :)) canım doğu görevinde benimkisii..

o da kötüymüş

arkadaşlar moralim çok bozuk geçen hafta bu diyetle 2 kilo vermiştim.haftasonu fazla yemediğim halde hepsini geri almışım.. neden böyle oluyor anlamıyorum

:26::26::26::26:

kızlar bugun giydiğim kot biraz bol geldi eskiden tam oluyordu sanırım 1.5 kg falan gttı daha da 2 gün var 48 olsam süper olur

tebrikler canım bence güzel gitmiş

herkese selam. ohh ne güzel herkescik kilo veriyor Vişne reçeli canım seni merak ettim bugün tartılacaktın naptın?
Canımm benimmmm dur hemencik anlatıyorum:)Cumartesi günü annemin günü vardı,e serbest günlere de denk gelince yedim tabi pasta börek v.s Haftasonu serbest olunca istediklerimden yedim,çook abartmadan.Neyse bugün öğleden sonra eczaneye uğradım,tartıya bi çıktıııım Kaç gösteriyooo
90 Hayatımda 60 a bile çıkmadım Tartı kafayı yemiş,neyse düzeldi sonra da,rahatladım.Şöyle ki wavycim regl dönemim şu an,artı,bişeyler içmiştim öyle çıktım tartıya, tahminimize göre 1-2 kilo civarı vermişim.Ama bana yeter,devam etmeyi düşünmüyorum artık.Çok zayıflamışsın dedi bi kaç kişi,normalime döndüm ben,şimdi sadece biraz basen problemim var onu da artık hergün egzersiz yaparak eritmeye çalışıcam herhalde:97:Biraz daha diyete devam edersem belim kopacakBöyleliklee ben diyet serüvenimin sonuna gelmiş bulunmaktayımmm Hepinize başarılarr diliyorum, Takiplerim ve yorumlarım devam edecek Bırakmam sizi Arada gelirim

kızlar hayatımda hiç diyet yapmadım,hep çok zayıftım ama son 5 yıldır git gide aldım,aldım,aldım..
iştende ayrılıp evde oturunca,birde yeni evli olunca allaaahhhhh
sarım 85-90 a yakınımdır..üstelik boyum 1,72 falan

ve bu diyeti çok sevdim,meyve hariç hepsi sevdiğim şeyler,ancak bi kaç sorum olucak, inşallah bilginiz vardır..

1-mesela içinden bir günü çıkarıp,başka bir günün tekrarını yapabilirmiyiz?meyveyi çıkarıp,yoğurt falan koysam?
2-birde bu diyetin 5 gün olması şartmı mesela ilk hafta 4 gün yapsam çokmu farkeder?

herşey tamamda ben tuzsuz nasıl dayanıcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…