- Konu Sahibi incilideniz
-
- #10.781
ama sebze ve meyve günü beni çok düşündürüyor
selam canım. benim bundan 5 sene önce ülser geçirdim ve çok zor bi hastalık bilirimkızlar mrb,aranızda mide rahatsızlığı olupta kilo vermeye çalışan var mı?Ben de hem reflü hemde ülser başlangıcı var.Hatta öyle ki uyku uyutmuyor dokunan birşey yediğimde(ki neyin dokunacağına dair bir liste yok,malesef deneme yanılma yoluyla öğreniyorsunuz)Bu durumda rejim yapmak çook zor oluyor çünkü aç kalmamak gerekiyor.Öyle ki yemeğinizi biraz geciktirseniz,anında asit artışıyla gününüzü kabusa çeviriyor.Uzun yazdım kusura bakmayın ama bu aralar bu dertten oldukça müzdarip olduğum için 1 aydır kahvaltıdan başka birşey yiyemedim,uyku uyuyamadım,sinir sistemimi allak bullak etti yaa..
kızlar günaydıııııın
nasılsınız yahu:79::80:
sabah biraz bitkindim ama şimdi iyiyim
sabah sikeli su içtim yarım bardak
şimdide yumurta vede light süt içiyorum
siz neler yaptınız
destek kuvvetler nerdeeeeeee:84:
günaydınnelma sirkesi demi içtiğin? bende zancefil içtim 1 çay kaşığına 500 ml su ile nesfit yedim az öncede nohut ıslattım yedim ama hala açım şu andada bitki çayı içiyorum cumartesinide iple çekiyorum 60 ı görücek miyim acep
dün akşam yürüyüşe gidemedimsabahtaa gidemedim ama pilatesimi yaptım sabah 400 kalori yaktım
akşam biraz uzun tutucam yürüyüşü inşallah
tam gaz devammmm erisin yağlarrgelsin güzel elbiselerrr her giydiği yakışann fit vücutlar hadi az kaldı
şansımızdan yazda gelemedi bu fırsatı kaçırmayalımm
canımbende tartıldım şimdi ama sen çpk güzel vermişsin:81:kızlar bugün 3. günüm menümde et var maalesef sabah et yiyemediğim için bir parça börek yedim kaçamaksız olmuyo arkadaşlar 1 kilom gitmiş 69.5 aylar sonra 60 lı rakamları görmek çok mutlu etti beni 2 günüm kaldı hiç zorlanmadım kaçamaklar sayesindeyani 1 kilo daha versem haftaya kaçamaksız yapacağım bi de reglim bugün yarın olacak ondan da zor veriyor olabilirim
koyuyorum bebişi arabasına hoooopp yollara düşüyozz
en az 40 dk tempolu eve gelgiğimde suyun içinde oluyorum sahuna eşofmanla yürüyozda
ama giderken atıyorum 60 kilo isen geldiğinde kesinlikle 59 lu kilo görürsün fena terletiyorr
60 ı görsem cumartesiama bi bakmışım 59-58 çıldırırım sevinçten
ama kıyafetler hala dar geliyoreşim zayıfladın diyor tartı düşüyor ee nasıl oluyor henüz incelemedimmm pilateste yapıyom :26:
maşallah size
büyle olmıycak ben de yirücem akşam
canım pilates en başta 1 2 kilo yapar kas olduğu için
maşallah size
büyle olmıycak ben de yirücem akşam
canım pilates en başta 1 2 kilo yapar kas olduğu için
e ben şimdi bu arada 1-2 kilo mu aldım eeee nezaman inceltecek beni bu 2 haftada sonucu görmeye başlarsınız diyolardı 3. haftanın içindeyşm bişey yok sıklaştığımı farkediyorum saadece göbek küçüldü sertleşti
canımbende tartıldım şimdi ama sen çpk güzel vermişsin:81:
ben 500 gram verdim kilom daha az diye galiba:26:
hiç te kaçamak yapmadım
sabahları 40 dk yürüyorum sonra 40 dk pilates yapıyorum birde akşamları 40 dk yürüyorum umarım bir an önce sonuca ulaşırım:26:
yarın benimde meyve günüm bakalım nasıl geçcek.bende bayaa çay içiyorumBugün 5 günüm ve meyve günüm dün gidip özenle kendime meyve aldım ama hepsi tatsız tuzsuz
Yarın sabah kalkıp tartılacağım sonucu çok merak ediyorum.
Hafta sonu evde olamayacağım için 2.ye ptesi günü başlıcam yada pazar. 3 4 günlük bi aram olmuşolcak kendimden korkuyorum inşallah fazla kaçırmam :26:
Meyve günü sebze gününden daha iyi geçiyor hiç olmazsa elma tok tutuyor biraz ama insan yinede sıcak birşeyler arıyor :85: çayda içemiyorum tüp bitmiş hala getiremediler bi tüp of off :83:
bugün 5 günüm ve şuan tokum dayanamadım tartıldım 3.1 kilo vermişim 4 gün boyunca yapamıcam ama moralim çok düzeldi acaba verebildim mi diye bi tedirğinlik vardı ve moralim bozulursa yemege verrim kendimi diye korkuyodum ama şuan moralim süper ötesi. 4 günboyuncada dikkat edersemmmmm 2 haftaya 2 3 kilo versem yeterli çok mutluyum çokk
darısı tüm zayıflamak isteyenlerin başına
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?