- 26 Ağustos 2010
- 7.456
- 991
- 248
- 36
- Konu Sahibi incilideniz
-
- #10.961
kızlar bugün itibariyle 67 kilo ile ben de başlamış bulunuyorum diyete
sabah 3 küçük patatesle açılışı yaptım sadece baharat ekledim üstüne..5 gün boyunca tartılmamayı düşünüyorum salı günü yazarım sonucu:121::121:
bu diyetle çok iyi kilo verebilecğimi düşünüyorum hızlı çalışan bir metabolizmam var zaten normal diyet yapıyordum 10 gündür 3.5 kilo verdim. inşallah bu diyetle daha hızlı olacak
kızlar bugün itibariyle 67 kilo ile ben de başlamış bulunuyorum diyete
sabah 3 küçük patatesle açılışı yaptım sadece baharat ekledim üstüne..5 gün boyunca tartılmamayı düşünüyorum salı günü yazarım sonucu:121::121:
bu diyetle çok iyi kilo verebilecğimi düşünüyorum hızlı çalışan bir metabolizmam var zaten normal diyet yapıyordum 10 gündür 3.5 kilo verdim. inşallah bu diyetle daha hızlı olacak
slm kızlar bende daha kahvaltı yapmadım ben su sınırlı olanı yapıyorum bıraz daha gec yıyıp az acıkmayı dusunuyorum bende sımdı 1 tane yumurta yıcem sonrada bır yesıl çay ıcerım.. oglenede 2 yerım aksama da 2 tane ettı bes monarasa bende bugun dıyete basladım ıns ıstedıgım kıloya ınerım bende 65 kıloyum hedefım 60 olmak hayırlısı bakalım :18::18:
slm kızlar bende daha kahvaltı yapmadım ben su sınırlı olanı yapıyorum bıraz daha gec yıyıp az acıkmayı dusunuyorum bende sımdı 1 tane yumurta yıcem sonrada bır yesıl çay ıcerım.. oglenede 2 yerım aksama da 2 tane ettı bes monarasa bende bugun dıyete basladım ıns ıstedıgım kıloya ınerım bende 65 kıloyum hedefım 60 olmak hayırlısı bakalım :18::18:
kızlarr bugün anneme gidiyorum bu yzden dyeti yarıda kesmek zorundayım. pazar yada pazartesi tekrar başlıycam haberinz ola :)
68.8 ile başlamıştım bugün 66.4 kilo geldim .. 2.4 kilo vermişim 3 günde hemde bol kaçamaklı :)
pazar günü beraber başlıyalım güzelim
çok güzel kilo vermişssin annenin yemeklerinden fazla yeme sakın
bu diyetin adını biri değiştirmişti 3 ver 1 al :) en fazla 1ini alırım heralde:) sonra pazar devam :)
Ya sinirimden aglıcam kaçamaklar yapa yapa dıyetı bozdun yaa kendıme cok kızıyorum haftaya tatıle gıdıcem dedım orda yerım kesın en ıyısı donuste yapmak ama çok kızgınım kendıme çok:84::84: hiç iradem yok ben ne iradesiz bi kızım
canım nekadar zamandaa verdin 6 kilonu tebrikler vallahi bide arada kaçamak yaptın mı hiç
ben şu an diyetin 4. günüdeyim
pazar günü tekrar başlıycam,pazar günü başlayabilirsen yapalım beraber
Slm herkese
Bugün itibariyle dolu dolu 3 gün bitti 4. günün başındayım toplam 3 günde 2,5 kilo gitti. 5.günün sonucunda yazacağım artık bi rsonraki kilomu ama herşey güzel gidiyorirademe hayran kaldım. belkim bu hafta sonu spor salonuna yazılcam ama kararsızım hala
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?