5 Günde 5 Kilo Diyeti Deneyimlerimiz

kızlar bugün itibariyle 67 kilo ile ben de başlamış bulunuyorum diyete
sabah 3 küçük patatesle açılışı yaptım sadece baharat ekledim üstüne..5 gün boyunca tartılmamayı düşünüyorum salı günü yazarım sonucu:121::121:
bu diyetle çok iyi kilo verebilecğimi düşünüyorum hızlı çalışan bir metabolizmam var zaten normal diyet yapıyordum 10 gündür 3.5 kilo verdim. inşallah bu diyetle daha hızlı olacak

slm kızlar bende daha kahvaltı yapmadım ben su sınırlı olanı yapıyorum bıraz daha gec yıyıp az acıkmayı dusunuyorum bende sımdı 1 tane yumurta yıcem sonrada bır yesıl çay ıcerım.. oglenede 2 yerım aksama da 2 tane ettı bes monarasa bende bugun dıyete basladım ıns ıstedıgım kıloya ınerım bende 65 kıloyum hedefım 60 olmak hayırlısı bakalım :18::18:

merhaba arkadaşlar ben bu diyete dün başladım yorumlarınız sayesinde bugün 2. günüm ve bu diyeti ilk uygulayışım diyete başladığımda kilom 62 idi şuanda kilom 61
1 günde 1 kilo çok güzel walla bende acayip motive oldum
inşallah devam eder bu şekilde kilo verişim.57 olmak istiyorum

slm kızlar bende daha kahvaltı yapmadım ben su sınırlı olanı yapıyorum bıraz daha gec yıyıp az acıkmayı dusunuyorum bende sımdı 1 tane yumurta yıcem sonrada bır yesıl çay ıcerım.. oglenede 2 yerım aksama da 2 tane ettı bes monarasa bende bugun dıyete basladım ıns ıstedıgım kıloya ınerım bende 65 kıloyum hedefım 60 olmak hayırlısı bakalım :18::18:

aç durma bence acıkır acıkmaz önce 2 bardak su 10 dk sonra yumurtalarını ye.. aç durduğumuzda vücut harcamıyor enerji yani yağlar yanmıyor biliyorsunuz.. aç kalarak saadece sudan gider

slm kizlar cok ozur ben protein diyeti yapiyorum su 5 gunde 5kilo olan varya onu et olan yanlislikla buraya yazmisim ama hemen hemen her ikisindede 5 gunde ortalama 3 kilo gidiyor bence et diyeti daha tok tutucu geldi ona devam ediyorum bugun 4. gun bugun tartilmadim 3 gunde 3kilo gitti ama bakalim 5 gunun sonunda kac kilo gidecek

ben sınırlı sınırsız olayını bilmioyrum valla zaten bundan önceki 10 günde diyette olduğum için canm hiçbişey istemiyor benim alıştım.kahvaltıda 3 patates yedim şimdiye kadar da ara öğün olarak 1 tane daha yedim ve hiç açlık hissetmiyorum çok iyiyim

inşallah istediğimiz kilolara ulaşırız benim hedefim de 57 10 kilom var daha yani:132::132:

kızlarr bugün anneme gidiyorum bu yzden dyeti yarıda kesmek zorundayım. pazar yada pazartesi tekrar başlıycam haberinz ola :)

68.8 ile başlamıştım bugün 66.4 kilo geldim .. 2.4 kilo vermişim 3 günde hemde bol kaçamaklı :)

pazar günü beraber başlıyalım güzelim

çok güzel kilo vermişssin annenin yemeklerinden fazla yeme sakın

bu diyetin adını biri değiştirmişti 3 ver 1 al :) en fazla 1ini alırım heralde:) sonra pazar devam :)

ben değiştirmiştim hafta sonu bu diyetin tatil günleri o günlerden muhakkak alınıyor ben aldım yani şimdi tekrar 60 a düştüm ama hafta sonu 61 e çıkarsam üzülürüm 1 haftadır aynı kiloda duruyorum

ama etlerim çok ağrıyor fena halsiz hissediyorum buda zayıfladığımın göstergesiymiş

hamile kalmadan önceki kıyafetlerimi denedim içine girdim fakat biraz dar devam etmek lazım bu diyete yani

hadi bakalım verdiklerinizi almamanız dileğiyle

kaçamaksız 3.günün sonundayım bu saatten sonra hiç bişey yemem artık yarın tartıda ne görücem merak ediyorum bugün itibariyle 76,8 dim. 75 i görürüm işallah sonrası allah kerim. birde ben hergün mutlaka yoğurdumu yiyorum yoğurtsuz yaşayamıyorum birde tuzsuz ona rağmen 2 günde kilo birde belden 2 cm incelmiş görünüyorum çok süper motive oldum acciiippppp şimdi tıka basa kabak haşlaması yedim bugün sebze günümdü yarın ne yapsam bilmiyom

Ya sinirimden aglıcam kaçamaklar yapa yapa dıyetı bozdun yaa kendıme cok kızıyorum haftaya tatıle gıdıcem dedım orda yerım kesın en ıyısı donuste yapmak ama çok kızgınım kendıme çok:84::84: hiç iradem yok ben ne iradesiz bi kızım

Son düzenleme:

ahahahah ben de bozdum ama meyve yedim sadece bir iki tane de grisini. ve anladım ki bu diyet bana göre değil gün boyunca iyi ama akşam olunca açlık tavan yapıyor, zaten pek mantıklı gelmiyordu bana yani kalıcı kilo kaybı olacağını düşünmüyorum ben normal diyetime devam edeceğim en azından metabolizmamı şaşırtmış oldum, yarın yine normal yaptığım dyete devam

Son düzenleme:
günaydın hayırlı cumalr

ben bu diyeti 4 gün yaptım az kaçamaklı 1.5 kilo verdim

tavuk almaya çıkmadım bu gün tavuk yiycektim olmadı 1 gün ara verip yarın tekrar patatesten başlıycam

Slm herkese

Bugün itibariyle dolu dolu 3 gün bitti 4. günün başındayım toplam 3 günde 2,5 kilo gitti. 5.günün sonucunda yazacağım artık bi rsonraki kilomu ama herşey güzel gidiyor irademe hayran kaldım. belkim bu hafta sonu spor salonuna yazılcam ama kararsızım hala

tebrik ederim hiç bozma diyeti ve imkanın varsa spor salonuna kesin yazıl

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…