- Konu Sahibi incilideniz
-
- #10.981
verdiğiniz kiloları
1. geri almamak için
2.daha sağlıklı bi beden için
3.sıkı ve fit bir vücut için
4. kalbiniz için
5. daha zinde hissetmek için
6. formunuzu korumak için
...... ve daha bir çok faydalı şey için spor yapın
hiç birşey yapamayan merdiven insin ,tv izlerken bacak hareketleri yapın ama muhakkak az da olsa yapın arkası gelecektir onun..
leslie indirin onunla yapın dışarı çıkmaya gerek bile yok
tamam canım pazar günü başlayalım ozaman kurtulalım şu kilolardan
Slm herkese
Bugün itibariyle dolu dolu 3 gün bitti 4. günün başındayım toplam 3 günde 2,5 kilo gitti. 5.günün sonucunda yazacağım artık bi rsonraki kilomu ama herşey güzel gidiyorirademe hayran kaldım. belkim bu hafta sonu spor salonuna yazılcam ama kararsızım hala
ya bu leslie uyuz gıbı ya yavas yavas hep aynı seyler sıkıyo beni
Spor salonu istiyomda tek sorun 6 aylık yazılırsan 65 tl 3 aylık yazılırsan 90 tl aylık. 6 aylık uyguna geliyor ama popoma güvenmiyom o kadar dayanabilirmiyim diye :18:parayı ödeyip giitmezsem çok koyar bana :82:
bu hafta çocuğun hastalığı yüzünden iyice boşladım ama bakalım bugün biraz iyiyse yarın en başından yeniden başlıyorum.hem de yarın evdeyim bu sefer sondan başa gitmeyi planlıyorum. bugün çok yorgun ve uykusuzum....birde sanırım motivasyonum düştü.
ah kıyamam geçmiş olsun iyi bakın bebişlere
sen üzülme canım yarın tekrar tartıl haftasına verirsin azimli kızlarsınız buralarda olursan motive olman kolay olur sonra
canım ben yarın başlıycam ,bu gün ara verdim,hadi sende yarın başla
bu hafta çocuğun hastalığı yüzünden iyice boşladım ama bakalım bugün biraz iyiyse yarın en başından yeniden başlıyorum.hem de yarın evdeyim bu sefer sondan başa gitmeyi planlıyorum. bugün çok yorgun ve uykusuzum....birde sanırım motivasyonum düştü.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?