- 26 Mart 2011
- 1.521
- 1.057
- 133
- Konu Sahibi incilideniz
-
- #11.001
bu diyeti yaparken normal cola içsekde olurmu ki cola içinde istesemde bişey yiyemiyorum. cola, şekersiz türk kahvesi, süt, nescafe, şekersiz çay hepsi serbest mi
hım birde hangi günde olursak olalım bir kase sütle müsli yesek olmaz mı
diyete yeniden başlıcamda merak ediyorum geçen eferki gibi aç bi aç durmuyayım
mrb kızlar kilo verenler tebrik edıyorum.ben bu dıyetı 1 kere yaptım hepsını tekrar aldım.sonra dıkkat ettım şimdi 60 kiloyum.6-7 kilo vermem gerek.bebeğim 5,5 aylık.cesaretım yok başlamaya.hep şekerli seyler canım istiyo.motive olmaya ihtıyacım var.lütfen yardım edın
bu diyeti yaparken normal cola içsekde olurmu ki cola içinde istesemde bişey yiyemiyorum. cola, şekersiz türk kahvesi, süt, nescafe, şekersiz çay hepsi serbest mi
hım birde hangi günde olursak olalım bir kase sütle müsli yesek olmaz mı
diyete yeniden başlıcamda merak ediyorum geçen eferki gibi aç bi aç durmuyayım
mrb kızlar kilo verenler tebrik edıyorum.ben bu dıyetı 1 kere yaptım hepsını tekrar aldım.sonra dıkkat ettım şimdi 60 kiloyum.6-7 kilo vermem gerek.bebeğim 5,5 aylık.cesaretım yok başlamaya.hep şekerli seyler canım istiyo.motive olmaya ihtıyacım var.lütfen yardım edın
hallibo v kraker saolun kızlar cvp için.2 litre su içiorum en az bazen 3 bile oluo.hallibo yarın beraber başlaalım.meyve ile mi başlıcan sen?
evet canım meyve ile başladımmm
çıldırmış gibi meyve yiycez bu gün2 yeni dünya ile başladım sabah sabah
sabah tartıldım 60 ım tam
5 günde 5 kilo verirsem süpper olur bu sefer kaçamaksız denicemm
yarın sebze günü yapıcam
çarşamba yumurta
perşembe patates
cuma yenidern meyve
cumartesi yoğurt süt pazar tatiiiilllllpazar saabahı tartı 55 göstericek
bunları yaparken sporda yapıyormusunuz kızlar...
ben yapıyorum saat 10 da ebru şallı ile pilates yapıcam sonrada leslie ile 3 mil yani 4,8 km yürüyüş yapıcam
bebeğimin uyumasını bekliyorum
bebişini sevsınlerrbende aynısını yapıyorum biliyomusun ama bazen cok erınıyorum... ya bu leslie hep aynı hareketler sıkılıyorum sen sıkılmıyoırmusun.
önceleri dışarda yürüyordum geldiğimde pilates yapıyordum şimdilerde evde yapıyorum buda hoşuma gitti..
valla canım aynada koca göbek koca kıç görmekten o kadar sıkıldım ki başka bişey sıkamaz beni
leslie ile devam et sende
tv karşına geçiyorum ben izleye izleye yürüyorum arada bir lelie ye bakıyorum canım sıkılmıyo o zaman
bu arada benim oğlan hala uyumadı şimdi ben pilatese başlarım bu mızıklamaya başlar
evet baslamak üzereee hadi yapalım platesımızı bende yapcam bu 5 gunluk dıyetı ama kahvaltıyı farklı yapmayı dusunuyorum en azından vıtamın alayım bıraz.süt gıbı...
kanalım bozuk sinyal yok diyo kendi kendime yapıcam
kızlar hangi kanalda ebru şallaı platess
bugün evdeydim ama h,iç aklıma gelmedi sonuna yetiştim çorbayı göster öpücük yolla bybyy bu kadarına yetişebildimcnm tv8 de saat 10.00 da baslıyor
evet canım meyve ile başladımmm
çıldırmış gibi meyve yiycez bu gün2 yeni dünya ile başladım sabah sabah
sabah tartıldım 60 ım tam
5 günde 5 kilo verirsem süpper olur bu sefer kaçamaksız denicemm
yarın sebze günü yapıcam
çarşamba yumurta
perşembe patates
cuma yenidern meyve
cumartesi yoğurt süt pazar tatiiiilllllpazar saabahı tartı 55 göstericek
süpersin canım yaa uff ben taa cumadan başlıcaktım hala başlıcam bugün sabah kalktım çilek yedim ama bütün gün çileklede gitmez ki yoğurt la yada yumurtayla devam edecek gibiyim ama bilemiyorum. niye bu sefer böle yaptım bilmiyorum ilk seferde ne güzel gidiyodum
bonbonşekerim bu diyette önemli olan karbohidratla proteğinin karışmaması sen bu gün proteğin alma meyve ile devam et derim ben
şimdi ben pilatesimi yaptım leslie ile 30 dk yürüdüm bebeiş uyandı bırakmak zorunda kaldım onu emzirdim 3 tane daha yeni dünya yedim temizliğe başladım bitsin işim birde bitki çayı yapıcam ohhhhh ben bu hafta o 5 kiloyu vermek istiyorum
sende madem başladın hiç bozma gir çık meyve ye acıkmaya fırsat verme acıkırsan bozarsın ben çözdüm aç durunca canın bişiler istiyor
tamam canım ya bozmuyorumm diyetimi ama şimdi ben sabah çilek yedim biraz sonra şeftali filan yesem sonra elma yesem olur mu ki yoksa bütün gün çilek mi yicem sorun değil de çilek biterse akşama aç kalırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?