5 Günde 5 Kilo Diyeti Deneyimlerimiz

normal kola kesinlikle olmaz,diyet kolayıo bileymiycem

ben nescafe içiyorum içmesek daha iyi

şekersiz çay serbest

canım ya bebeğin daha çok küçük sütün azalır,sen diyet yapma bence yediklerine dikkat et bol su iç

daha önceki sayfalarda zero içilebilir diye okumuştum.. müslini ye bence ama geç saatte yeme
zaten akşama kadar aç aç durnca akşam bozuluyor en azından öğlen yap kaçamaklarını bence

selam benim bebeğim 4 aylık ve yaklaşık 2 aydır diyet yapıyorum 8 kilo verdim son bir aydada spora başladım.. ve sütümde azalma falan olmadı aç kesinlikle durmuyorum bu diyette sınır yok tok duruyoruz yediğimiz şeylerde kaliteli

sıvı al bol bol biliyorsundur sütü yapan su ne kadar su o kadar süt..

bol bol da emzir emdikçe süt geliyor Allaha şükür hiç sıkıntı çekmedim süt konusunda azalmadı yani tatlı isteğinide meyveyle geçir yoksa yerleşen kiloları vermen daha zorlaşır

ben 58 kiloyla hamile kaldım 83 kiloyla doğuma girdim. 76 ile doğumdan çıktım ilk 2 hafta kendiliğinden 68 e düştüm 68 den 64 e 1 aylık diyetle düştüm 64 ten 60 ise bu diyele düştüm şimdi 55 olmaya çalışıyorum

ayyyy çok konuşmuşum

ben yarın meyve günü yaparak başlıyorum haftaya sabah tartılıp birde cumartesi tartılcam
hadi byyy

hallibo v kraker saolun kızlar cvp için.2 litre su içiorum en az bazen 3 bile oluo.hallibo yarın beraber başlaalım.meyve ile mi başlıcan sen?

hallibo v kraker saolun kızlar cvp için.2 litre su içiorum en az bazen 3 bile oluo.hallibo yarın beraber başlaalım.meyve ile mi başlıcan sen?

evet canım meyve ile başladımmm
çıldırmış gibi meyve yiycez bu gün 2 yeni dünya ile başladım sabah sabah

sabah tartıldım 60 ım tam
5 günde 5 kilo verirsem süpper olur bu sefer kaçamaksız denicemm
yarın sebze günü yapıcam
çarşamba yumurta
perşembe patates
cuma yenidern meyve
cumartesi yoğurt süt pazar tatiiiilllll pazar saabahı tartı 55 göstericek

bunları yaparken sporda yapıyormusunuz kızlar...

ben yapıyorum saat 10 da ebru şallı ile pilates yapıcam sonrada leslie ile 3 mil yani 4,8 km yürüyüş yapıcam
bebeğimin uyumasını bekliyorum

bebişini sevsınlerr bende aynısını yapıyorum biliyomusun ama bazen cok erınıyorum... ya bu leslie hep aynı hareketler sıkılıyorum sen sıkılmıyoırmusun.

bebişini sevsınlerr bende aynısını yapıyorum biliyomusun ama bazen cok erınıyorum... ya bu leslie hep aynı hareketler sıkılıyorum sen sıkılmıyoırmusun.

önceleri dışarda yürüyordum geldiğimde pilates yapıyordum şimdilerde evde yapıyorum buda hoşuma gitti..

valla canım aynada koca göbek koca kıç görmekten o kadar sıkıldım ki başka bişey sıkamaz beni
leslie ile devam et sende
tv karşına geçiyorum ben izleye izleye yürüyorum arada bir lelie ye bakıyorum canım sıkılmıyo o zaman

bu arada benim oğlan hala uyumadı şimdi ben pilatese başlarım bu mızıklamaya başlar

evet baslamak üzereee hadi yapalım platesımızı bende yapcam bu 5 gunluk dıyetı ama kahvaltıyı farklı yapmayı dusunuyorum en azından vıtamın alayım bıraz.süt gıbı...

süpersin canım yaa uff ben taa cumadan başlıcaktım hala başlıcam bugün sabah kalktım çilek yedim ama bütün gün çileklede gitmez ki yoğurt la yada yumurtayla devam edecek gibiyim ama bilemiyorum. niye bu sefer böle yaptım bilmiyorum ilk seferde ne güzel gidiyodum

bonbonşekerim bu diyette önemli olan karbohidratla proteğinin karışmaması sen bu gün proteğin alma meyve ile devam et derim ben

şimdi ben pilatesimi yaptım leslie ile 30 dk yürüdüm bebeiş uyandı bırakmak zorunda kaldım onu emzirdim 3 tane daha yeni dünya yedim temizliğe başladım bitsin işim birde bitki çayı yapıcam ohhhhh ben bu hafta o 5 kiloyu vermek istiyorum
sende madem başladın hiç bozma gir çık meyve ye acıkmaya fırsat verme acıkırsan bozarsın ben çözdüm aç durunca canın bişiler istiyor

tamam canım ya bozmuyorumm diyetimi ama şimdi ben sabah çilek yedim biraz sonra şeftali filan yesem sonra elma yesem olur mu ki yoksa bütün gün çilek mi yicem sorun değil de çilek biterse akşama aç kalırım

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…