5 Günde 5 Kilo Diyeti Deneyimlerimiz

olur olur o kadarcıktan bişi olmaz yumurta yemede

bu arada pilates malzemelerin gelmedi mi

yok canım yaa gelmedi bugün bekliyorum bakalım inşallh getircekler taa sabah dağıtıma çıkmışlar küçücük yer de dağıtım daha bitmedi sanırım.

leslienin 5 milini indirdim sana son mesajı yazdıgımda başlamıştım 2 mil lik bölümünü yaptım birde sonuna bakayım soguma harektleri vardır diye onuda yaptım ingilizcem olmadıgı için anlamıyorum karın marın bişeyler diyo ama gördüğüm kadar yapmaya çalıştım suyum çıktı valla 3 mil yaparım diyodum ama 3 mili yaparsam artık bana el fatiha okurdunuz. 3 sayfaya çıkardım 3 mili tammlayamadan gitti diye bi duşa gireyim artık bi kaç gün 2 mil yaparım sonra 3 geçerim yada birde akşm üstü yaparım 2 mil saç diplerimde ne kadar yağ varsa suan erimiştir koştura koştura duşa gidiyorum öpüldünüz.

bende ilk gün 5 mili yaptım çok terledim bu aralar 3 mili yapıyorum 1. mil hafif 2. mil hızlı 3. milde hafif 4-5 kilo verye yönelikmiş
dediğin gibi saçdiplerim terliyor sabah akşam yapıyorum bende pilateside yürüyüşüde
benim çabuk şekillenmem lazım doğum iznim bitti işe başlıcam eski halimde dönmek istiyorum kilodan nefret ediyorum moralim bozuluyor hamile arkadaşlar dikkat edin lütfen 15 kilodan fazla almayın

şuan benim vermeye çalıştığım pis boğazlıktan aldığım 10 kilo bebekle beraber aldığım 23 kilonun 13 ü kendiliğinden gitti zaten bende normal insanlar gibi 15 kilo alsaydım 2 kilo vermem gerekecekti

istikrarlısın canım sen verirsin inanıyorum eminim eskisinden de taş gibi olursun.

ya hamilelikten sonra çatlak prblemin oldumu ben evli değilim ama okul döneminde hızlı kilo alıp vermemden dolayı kalcamda çatlaklarım var onlara bi formül düşünüyorum aspirini ezip vazeline karıştrmıştım topuklarım için onu süresim var ama sende böle bişi oldumu yoksa hamileyken önlemini almışmıydın. yada ne yaptın ilerde işeme yarıcak bilgileri şimdiden topluyayım konu dışı oldu ama arkadaşlar kusuruma bakmasın artık

göbeğimde olmadı çatlak çok ince bacağımın üstünde olmuş oda zayıfladıkça çıktı meydana.. bebe yağı sürdüm ben hep 4 aylıktan itibaren gece yatarken

ama bacaklarımın arkasında var liseden kalma onun için bişey yapamma artık etek giymiyorum olup bitiyor
aspirin ne işine yaradı

ben hergece her banyodan sonra tüm bacagıma ne krem bulursam sürüyodum ki en çok ayaklarıma çünkü benim topuklarım çok çabuk sertleşiyor ki son zamanlarda sertlikten çatlaklar oluşmaya başlamıştı krem fayda etmez hale gelmişti 5 6 asprini ezip vazeline karıştırdım bir gece beklettim 1 günlük kullanmayla bile çok büyük etkisini gördüm 2 kere yaptım şimdiye kadar çok memnun kaldım sanırım yenileyici özelliği varmış aspirinin kalçamada o karışımı sürüp streçleyip bi kaç saat bekletmeyi düşünüyorum cildi yeniliyosa topuklarımda işe yardıysa bir ihtimal ordada yarayabilir. TCA mı ne varmış sanırım cildi soyarak yeniliyormuş çok az kullanmak gerekiyomuş üstünden pepanten kullanmak gerekiyomuş ama TCA nedir nerden alınır bilemiyorum fırsatını b ulup araştıramadım. kargoyuda aradım yarına anca gelir diyo yaaa uff

Son düzenleme:

çok iyi ya hahaha ben de bazen kızıyorum böyle kendime hahhaha süper

Merhaba kızlar,

ben toplam verdiğim 2,5 kilonun ardından regl oldum şimdi ara verdim regl bitince takrar başlıcam hafta sonuda tatilde olucam en erken önümüzdeki pazartesi başlamış olurum herhalde :)

Günaydın kızlar,
bende bugün başladım bu diyete yorumlar çok fazlaydı çok fazla okuyamadım. Lakin gördüğüm kadarıyla kilo verdiriyor ve dikkat edilirse çok da fazla alınmıyor. Şu an 85 kilo oldum. çok canım sıkılıyor. Kilo vermeye çalıştıkça daha da çok aldım. kışın sporada gittim ama 80nin altına bir türlü inemedim umarım bu diyetle hedeflediğim kiloya inerim. hedef 60 . ben motivasyonu çabuk tükenen biriyim inşallah başarırım sizlerin desteğiyle. Bu arada herhangi bir tartılma günü yada yarışma gibi şeyler var mı? varsa dail olmak isterim daha bir motive edici olur.

ben hala başlayamadım ya güya başlıyodum kahvaltıya misafir geldi regl oldum derken haftaya erteledim gerçekten 5günde 5kilo veren varmı ya herkes 2kilosunu geri aldım demiş :44:

merhaba kızlar dün bu listeyi görünce bende yapma kararı aldım bu sabah haşlanmış patates yemeye başladım şimdilik hiçbir kaçamağım yok inş uzun süre böyle gider

kızlar benim bugün 1. günüm çok iyi gitti.et gününde ete alternatif ne yiyebiliriz.birde bu beş günü en fazla kaç kere tekrarlayabiliriz.

bende başlıycam fakat anlamadığım sebze gününde atıyorum sadece ıspanak mı yemeliyiz yanında başka sebze de olamaz mı ya da meyve gününde yapanlar söylesin lütfennn ve kaç hafta devam ettiniz

bende başlıycam fakat anlamadığım sebze gününde atıyorum sadece ıspanak mı yemeliyiz yanında başka sebze de olamaz mı ya da meyve gününde yapanlar söylesin lütfennn ve kaç hafta devam ettiniz

canım bende yeniyim burda ama sebze gününde mesela sabah havuç marul maydonoz domates salatalık vs salata yapıyorz genelde yada patlıcak kabak aklına ne geliyosa yagsız tuzsuz türlü yemeği yap yada sebzelerini hasşla ye yada fırınlar ama sabah neyle başlıyorsan onunla devam ediyormuşsun ki ben sabah salatayla başayım akşama doggru içeriğini azaltıp saedce domatesle baş başa kalmıştım
meyve günündede meyve salatası yapabilirsin

bende haftaya başlıcam inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…