5 Günde 5 Kilo Diyeti Deneyimlerimiz

kızlar bu gün keten tokumu aldım bitki çayı ile beraber 1 çay kaşığı demleyerek kullanıcam sindirim ve bağırsaklar daha hareketli olacakk

kızlar bu gün keten tokumu aldım bitki çayı ile beraber 1 çay kaşığı demleyerek kullanıcam sindirim ve bağırsaklar daha hareketli olacakk

1 cay kasigi keten toumumu koyacaksin bitki cayina :/ bitki cayi derken heranki bitki caylari luru ve nekadar demlenmesi gerek gunde kac bardak icebiliriz bende uygulamak istiyorumda :)

1 cay kasigi keten toumumu koyacaksin bitki cayina :/ bitki cayi derken heranki bitki caylari luru ve nekadar demlenmesi gerek gunde kac bardak icebiliriz bende uygulamak istiyorumda :)

slm keten tohumunun fazlası zararlı selülit yapıyormuş en başta günde en fazla 1 çorba kaşığı diyor ama ben daha az kullanıyorum.
emzirdiğim için ben rezene çayı yapıyorum 2 çay kaşığı içine atıyorum 10 dk demleniyor sonra içiyorum henüz 2 defa yaptım bi etki göremedim ama sitemizdede okudum bol bağırsak çalıştırıyorumuş

ben hala başlayamadım ya güya başlıyodum kahvaltıya misafir geldi regl oldum derken haftaya erteledim gerçekten 5günde 5kilo veren varmı ya herkes 2kilosunu geri aldım demiş :44:

verdiğini geri almayanda var kaçamak yaparak uyguluyorum ben o halde 5 olmasada 2-3 veriliyor. hem pardonda 5 günde 3 kilo vermeyi beğenmediniz mi???? bence gayet fazla 1 ayda 4 kilo verişlirken biz 5 günde 3 kilo verdik

bende keten tohumu kullanan biriyim bitki çayına atıldığını hiç duymadım bunu ya aç karnına suyla iç yada salatalara ve yoğurda ekleyebilirsin bende pazartesi başlayım diyorum ama son gününde dersim var bayılıp kalırım diye korkuyorum bi taraftada 38 beden kıyafetlerim duruyor ben birden kilo aldım bi ara strese girdim ve kendimi tamamen bıraktım

toz halinde almadım ben tohum olarak aldım o yüzden bitki çayına katıyorum toz halinde olan yoğurtla veya suyla yutuluyor zencefil gibi

bimde var alın

ben daha önce 7 kilo vermiştim birde baktımki daha sonra 4 ünü geri almışım.butopiğe bir kaç kez girmiştim.bi cesaret dedim kendi kendime ve bu sabah itibariyle 108.3 olmuşum.yarın beşinci gün ama aile dostlarımızla pikniğe gideceğimiz için arayı erken veriyorum.ama ertesi gün tam gaz yola devam.hepinize başarılar dilerim.

kızlar slm bende geldim aranıza daha öncede bu diyeti denemiş ve 3 üncü günü bırakmıştım
sizlerin azmini görüncebayıldım ve tekrar denemeye karar verdim ne kadar süreyle yapıcaz yardım ederseniz sevinirim çok bilgim yok ben haslanmış patatesi sevmem üstüne yoğurt döksem olurmu acaba yumurtada yemem ne yapcaz canlarım yaw 93 kiloyummmmmmmmmmmmmm
:26::26::26:

merhaba arkadaşlar ben normalde 52,53kiloydum.1 yıl önce evlendim yediklerime dikkat etmedim derken tartıda 62,5 u gördüm.kıyafetlerim olmuyo olan yakışmıyo yağlar ordan burdan çıkıyoo...iğrenç..neyse olmuycak böle deyip diyete başladım yediklerime dikkat ettim 1.5 ayda 5.5 kilo verdim..57 yi gördüm ya bende bi rahatlık diyeti bıraktım 15 20 gündür bi baktım 1 kilo almışım. sürekli burdaki yazıları okuyup kendimi motive etmeye çalışıyodum. bu diyete başladım şu an 4. günümdeyim pek kaçamak yapmadım.yarın son gün inşallah kilo vermişimdir.5 kilo beklemiyorum ama 3 bile gitse bayram yapıcam...

Son düzenleme:

sınırsız olanı yaparsan istediğin kiloya gelene kadar devam edebilirsin haftada 1 gün ara vererek. patatesi ırında yap derim ben öyle yapıyorum yumurta gününde de meyve günü yap 2 gün meyve günü olmuş olacak bende et gününde meyve yiyorum ara verdiğim gün et yiyorum sabah yenmiyor çünkü
hadi kolay gelsin

iyi geceler arkadaşlar başlığı okuyorum yavaş yavaş teker teker her cevabı yorumu yanlız anlamadığım tek şey et gününü nasıl geçireceğimiz şimdi öyle sürekli et alınan bir evde değilim öğrenciyim bizimkide öğrenci evi malum et alınamıyor doğru düzgün aldığımızıda ben bir günde yersem nolcak? o yüzden bana bu konuda öneride bulunabilirmisiniz o günün bir öğününü et yesem diğer öğün başka birşey yesem diyet bozulmuş olurmu eğer bozulmuş olmazsa diğer öğünler ne yemem konusunda öneride bulunabilirmisiniz? baktım diyet tek öğün etle olmuyor bozulmuş oluyorsa o gün aynı kalori ve besin değeri olarak ne yiyebilirim? şimdiden çok tşkler beni dinlediğiniz için cevaplarınızı dört gözle bekleyeceğim :))

tek tek okumuşsun ama bir üsttekini de okusaydın cevabını alırdın aslında....
sebze gününü tekrarla hangisini seviyorsan benim 2 gün meyve 2 gün sebze olarak geçirdiğim haftada oldu süperde enerji veriyor

yukarda ekmek soran arkadaş vardı diyette neler yiyeceğin yazıyor bu da yazılmayanlar yenmeyecek demek

evvetttt bu diyete başladım 4 kilo verdim ilk haftada sonra 2 hafta ara verdim 2 sini geri aldım ki bu iki haftada baya baya bi kaçırdım almasam şaşardım bugün tekrar başladım bu diyete 1 gün arayla yada burda ki gibi 2 gün arayla 2 hafta daha uygulicam sonra zaten tatile çıkıyorum. bugün kendime meyve günü ilan ettim çünkü evde patates yoktu bende karpuzla başladım bütün gün karpuz yicem 2. gün yumurta 3. gün salata 4. gün patates 5. gün meyve umarım kaçamak yapmam. ama yapmicam 2.5 2.5 kilo bile versem 2 haftada 5 kilo bile yeter artar bana neyse ben biraz da koşayım

pazartesi başlıyorum bu hafta güzel başlamıştım ama sonrası gitti ona rağmen kilo gitmiş
,pazartesi sağlamca başlıcam 4 kilo kadar fazlam var inşallah bu hafta bozulmaz

bugün 2 günüm sabahtan beri 2 yumurta 3 fincan çay girmiş bulunmakta mideme su içemiyorum yaa ufff su da içsem süper olur ama hiç canım istemiyoooooooooooooooooooo

ya bu yumurta gününde süt ve yoğurtta tüketsek olur mu ki yoksa yumurtayla başladım diye yumurtaylamı devam etmem gerekiyo

sanırım öyle ne ile başladıysan onunla devam etmen gerek maalesef yumurtayla başlamışsın onunla devam etmen gerek(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…