- Konu Sahibi incilideniz
-
- #11.041
teşekkür ederim zayıflama çizelgenize baktım da bu diyetle mi verdiniz kiloları
kızlar bu gün keten tokumu aldım bitki çayı ile beraber 1 çay kaşığı demleyerek kullanıcam sindirim ve bağırsaklar daha hareketli olacakk
1 cay kasigi keten toumumu koyacaksin bitki cayina :/ bitki cayi derken heranki bitki caylari luru ve nekadar demlenmesi gerek gunde kac bardak icebiliriz bende uygulamak istiyorumda :)
ben hala başlayamadım ya güya başlıyodum kahvaltıya misafir geldi regl oldum derken haftaya erteledim gerçekten 5günde 5kilo veren varmı ya herkes 2kilosunu geri aldım demiş :44:
bende keten tohumu kullanan biriyim bitki çayına atıldığını hiç duymadım bunu ya aç karnına suyla iç yada salatalara ve yoğurda ekleyebilirsin bende pazartesi başlayım diyorum ama son gününde dersim var bayılıp kalırım diye korkuyorum bi taraftada 38 beden kıyafetlerim duruyor ben birden kilo aldım bi ara strese girdim ve kendimi tamamen bıraktım
toz halinde almadım ben tohum olarak aldım o yüzden bitki çayına katıyorum toz halinde olan yoğurtla veya suyla yutuluyor zencefil gibi
bimde var alın
kızlar slm bende geldim aranıza daha öncede bu diyeti denemiş ve 3 üncü günü bırakmıştım
sizlerin azmini görüncebayıldım ve tekrar denemeye karar verdim ne kadar süreyle yapıcaz yardım ederseniz sevinirim çok bilgim yok ben haslanmış patatesi sevmem üstüne yoğurt döksem olurmu acaba yumurtada yemem ne yapcaz canlarım yaw 93 kiloyummmmmmmmmmmmmm
:26::26::26:
iyi geceler arkadaşlar başlığı okuyorum yavaş yavaş teker teker her cevabı yorumu yanlız anlamadığım tek şey et gününü nasıl geçireceğimiz şimdi öyle sürekli et alınan bir evde değilim öğrenciyim bizimkide öğrenci evi malum et alınamıyor doğru düzgün aldığımızıda ben bir günde yersem nolcak? o yüzden bana bu konuda öneride bulunabilirmisiniz o günün bir öğününü et yesem diğer öğün başka birşey yesem diyet bozulmuş olurmu eğer bozulmuş olmazsa diğer öğünler ne yemem konusunda öneride bulunabilirmisiniz? baktım diyet tek öğün etle olmuyor bozulmuş oluyorsa o gün aynı kalori ve besin değeri olarak ne yiyebilirim? şimdiden çok tşkler beni dinlediğiniz için cevaplarınızı dört gözle bekleyeceğim :))
evvetttt bu diyete başladım 4 kilo verdim ilk haftada sonra 2 hafta ara verdim 2 sini geri aldım ki bu iki haftada baya baya bi kaçırdım almasam şaşardım bugün tekrar başladım bu diyete 1 gün arayla yada burda ki gibi 2 gün arayla 2 hafta daha uygulicam sonra zaten tatile çıkıyorum. bugün kendime meyve günü ilan ettim çünkü evde patates yoktu bende karpuzla başladım bütün gün karpuz yicem 2. gün yumurta 3. gün salata 4. gün patates 5. gün meyve umarım kaçamak yapmam. ama yapmicam 2.5 2.5 kilo bile versem 2 haftada 5 kilo bile yeter artar bana neyse ben biraz da koşayım
bugün 2 günüm sabahtan beri 2 yumurta 3 fincan çay girmiş bulunmakta mideme su içemiyorum yaa ufff su da içsem süper olur ama hiç canım istemiyoooooooooooooooooooo
ya bu yumurta gününde süt ve yoğurtta tüketsek olur mu ki yoksa yumurtayla başladım diye yumurtaylamı devam etmem gerekiyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?